Belépés
PM: újabb elismerés az IMF-től a magyar gazdaságnak
...
A Nemzetközi Valutaalap csütörtökön tette közzé honlapján a Magyarországról szóló éves jelentését, a szervezet alapokmányának IV. cikkelye alapján az IMF valamennyi tagországról évenkénti gyakorisággal készít gazdaságpolitikai értékelést.
A jelentés szinte minden területen pozitívan értékeli a magyar gazdaság teljesítményét, hazánk idei bővülését - a tárca várakozásaiho...
2019-12-05 20:03:22
Női kézilabda-vb - Siti Beáta: nagyjából tudjuk a megoldást
...
"Nagyjából tudjuk a megoldást, alapvetően a Neagu-féle egyéni, illetve páros kapcsolatokat kell megoldanunk védekezésben. Nagyon feszült, kőkemény mérkőzésre számítok. Tudjuk, mi a tét, de nem fogjuk túlaggódni ezt a kérdést" - nyilatkozta az MTI-nek a csapat csütörtöki edzése után Siti Beáta.
Az edző a CSM Bucuresti balátlövőjére, Cristina Neagura utalt, aki négy fordul...
2019-12-05 08:42:05
Több mint kétmilliárd forintért értékesíti egyik ingatlanát a Rába
...
A közlemény szerint a győri belvárosban található, Városrétként ismert terület kereskedelmi zónának minősített egyik részére kapott ajánlatot a Rába.
A közlemény idézi Pintér Istvánt, a Rába elnök-vezérigazgatóját, aki szerint a következő hónapokban véglegesítik a dokumentumokat, és a tervek szerint a tranzakciót a Rába közgyűlése jövő év áprilisában fogadja el. AVárosr...
2019-12-04 19:21:44
A nagykoalíció bírálóiként számon tartott jelöltek nyerték a német szociáldemokraták elnökjelölő pártszavazását
...
A párt ideiglenes vezetősége a szavazás nyerteseit javasolja a december 6-án kezdődő tisztújító kongresszusnak az elnöki tisztségre. Megválasztásuk formális döntés lesz és biztosra vehető, így a német szociáldemokratákat rövidesen - és történetükben először - két társelnök vezeti majd.
A szavazáson a mintegy 426 ezer fős tagság 54,09 százaléka vett részt. Norbert Walter-...
2019-11-30 20:12:58
Elemzők: az ipar és a nettó export tartotta fenn a növekedés lendületét a harmadik negyedévben
...
A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken közölt részletes adatai szerint Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) a harmadik negyedévében 5,0 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit, a harmadik negyedévi növekedéshez a szolgáltatások 2,1, az ipar 1,5, az építőipar 1,0 százalékponttal járult hozzá.
Virovácz Péter, az ING Bank vezető elemzője az MTI-hez e...
2019-11-29 13:53:44
BÉT - Növekvő forgalomban újabb csúcsokat döntött a BUX a héten
...
A részvénypiac heti forgalma meghaladta a 61,62 milliárd forintot az előző heti 56,12 milliárd forint után, a vezető részvények közül az OTP és a Richter árfolyama nőtt, a Mol-é és a Magyar Telekomé pedig csökkent. A BUX a héten háromszor zárt mindne korábbit meghaladó szinten.
Már a hét első kereskedési napján csúcsot döntött a BUX, amelynek értéke 1,11 százalékkal 43 ...
2019-11-24 07:04:26
BÉT - Új történelmi csúcson a BUX
...
A részvénypiac forgalma 9,5 milliárd forint volt, a vezető részvények erősödtek az előző napi záráshoz képest.
Kocsis Márió, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője az MTI-nek elmondta, hogy az ázsiai piacokat követően Európában is mérsékelt emelkedés rajzolódott ki a hét utolsó kereskedési napján az előző napok gyengesége után.
Komolyabb hatások nem érték a piacokat, ...
2019-11-22 19:23:01
Krónika 16. rész (jogharmonizációs csomag, kutatás-fejlesztés)
...
Fidesz: jövőre több mint ezer kilométernyi közút újul meg
A Fidesz nevében Bányai Gábor emlékeztetett arra, hogy a Magyar falu programban több mint ezer kilométer út újul meg jövőre.
A kormánypárti politikus szólt arról is, nem a kormány felelőssége lesz, ha a főváros új vezetése nem tudja fenntartani a közösségi közlekedés színvonalát, hiszen erre korábban Tarlós I...
2019-11-21 07:03:53
Enyhén csökkentette a kínai jegybank a referencia kamatlábakat
...
Az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) az előző hónapban rögzítetthez képest öt bázisponttal csökkentve 4,15 százalékon határozták meg, miközben elemzők arra számítottak, hogy az változatlan marad. Az ötévesekét ugyanekkora mértékben, az októberi 4,85 százalékról 4,80 százalékra mérsékelték.
A kínai jegybank (PBOC) a hitelkamatok régóta várt reformján...
2019-11-20 07:05:58
Atlétikai vb 2023 - MASZ: pozitív és előremutató találkozó a főpolgármesterrel
...
A MASZ honlapján megjelent állásfoglalás szerint a megbeszélés fő témája a 2023-as, budapesti atlétikai világbajnokság volt. A felek között teljes egyetértés volt abban, hogy a magyar atléták számára is mérföldkő a 2023-as világbajnokság, hiszen hazai pályán mutathatják meg, mire képesek. A világverseny óriási lendületet ad a versenyzőknek, sportágnak, a magyar atlétika pedig...
2019-11-18 18:42:47
1 2 3 ............................180 181 ..............270 271 ..............359 360 361 
Címkék: Siti Beáta, Nemzetközi Valutaalap, Cristina Neagura, Pintér Istvánt, Norbert Walter-, Központi Statisztikai Hivatal, Virovácz Péter, Magyar Telekomé, Kocsis Márió, Concorde Értékpapír Zrt, Bányai Gábor, Tarlós, Loan Prime Rate, magyar gazdaságnak, nagykoalíció bírálóiként, német szociáldemokraták, nettó export, növekedés lendületét, harmadik negyedévben, kínai jegybank, referencia kamatlábakat, szervezet alapokmányának, jelentés szinte, magyar gazdaság, tárca várakozásaiho, csapat csütörtöki, közlemény szerint, győri belvárosban, közlemény idézi, következő hónapokban, tervek szerint, párt ideiglenes, szavazás nyerteseit, december 6-án, elnöki tisztségre, harmadik negyedévében, harmadik negyedévi, részvénypiac heti, előző heti, vezető részvények, héten háromszor, részvénypiac forgalma, előző napi, ázsiai piacokat, előző napok, kormánypárti politikus, kormány felelőssége, közösségi közlekedés, egyéves hitelek, előző hónapban, változatlan marad, ötévesekét ugyanekkora, hitelkamatok régóta,
© 2013 TVN.HU Kft.