Belépés
A boldog emberek 10 szokása amiből tanulhatunk
... vagy sikertelen, a fő különbség a boldog és boldogtalan emberek között a szokások. Ez pedig remek hír, nem igaz? Mert ez azt jelenti, hogy a boldogság a mi kezünkben van. Ha boldog akarsz lenni, olvasd el a boldog emberek 10 olyan szokását, amelyekből akár te is tanulhatsz.

1. Nem színlelik a boldogságot
A boldog emberek nem színlelik a boldogságot. Jól érzik maguk...
2023-02-03 21:53:10
Mitől és hogyan maradjunk ébren, ha nem ihatunk kávét
... dolgunk, még akkor sem, ha nagyon szeretjük ezt a kellemes ízű nedűt, hanem egy pohár langyos víz. Aki nem ihat kávét, fogyasszon el két pohárnyi vizet, mivel a víz is képes és tud annyira jó lenni, mint a kávé, sőt még sokkal jobb is, hiszen energiát biztosít a test minden sejtje számára.

Ha szeretnénk lendületbe jönni, akkor reggelizzünk gyümölcsöt. A legtöbb táplálko...
2023-02-03 21:23:43
A halláskárosodás még az agy egészségét is veszélyezteti
... személyeknek az aránya, akik a kognitív teszteken nem éppen jól teljesítettek. Ezek az emberek még nem érték el a halláskárosodás olyan mértékét, ami ebben az életkorban már jellemző szokott lenni. Azaz ezzel a kutatással nem az bizonyosodott be, hogy a halláskárosodás okozza a romló megismerést, a kognitív hanyatlást, hanem éppen ellenkezőleg.

Egy másik kutatásban pedi...
2023-02-03 21:21:18
Nincs Cím
... napfény sugaraz:
Tavasz, tavasz! Tavasz, tavasz, tavasz!

Babits Mihály: ŐSZ ÉS TAVASZ KÖZÖTT


"...olvad a hó, tavasz akar lenni.
Mit tudom én, mi szeretnék lenni!
Pehely vagyok, olvadok a hóval,
mely elfoly mint könny, elszáll mint sóhaj.
Mire a madarak visszatérnek,
szikkad a föld, híre si...
2023-02-02 20:00:08
Hírmorzsák - 2023 február
...


Mottó

"Gyáva népnek nincs hazája"
"Magyarnak lenni büszke gyönyörűség"

( Sajó Sándor )...
2023-02-01 19:30:50
Szíve szerint való
... katonák nem születnek háború nélkül. Az ügyes tengerészeket nem a parton képzik ki. Úgy tűnik, hogy ha nagy hívővé akarsz válni, akkor nagy próbatétel elé kerülsz. Ha nagy segítője akarsz lenni másoknak, át kell menned az ő megpróbáltatásukon. Ha az ország dolgaiban akarsz oktatást kapni, tapasztalatokból kell tanulnod. A csiszolatlan gyémántnak kevés a csillogása, a meg nem őrölt...
2023-01-30 19:08:16
Van úgy, hogy nem megy már, ahogyan szeretnéd, bosszankodsz
... botlásod vedd észre!
- Magad kinevetni nehéz feladat?
Mert, tudod ha tudnál magadon nevetni,
rájönnél az élet színes kabaré.
Vígjátékot játszol, s ha vidám tudsz lenni,
tiéd lesz a taps is, csakis magadé!
Nos, ez a vidámság nem is kerül pénzbe,
s napról, napra újra ismételhető.
Így építsz világot, beleülsz a készbe,
aztán minden ú...
2023-01-30 09:02:14
Mozgalmas hétvége
Csütörtökön feleségem elutazott Jászapátira, kivittem az állomásra. Én a szél-járáson matatgattam, javítottam az Altbau cikket Berlinről. Ilyenkor mindig rájövök, hogy nem olyan jó egyedül lenni.
Pénteken elmentem a Holocaust kiállításra a Várba. Pista beszédét hallva úgy vélem, szép jól elmondott beszéd volt. Büszke voltam belül, hogy segíthettem. Este pörköltet főztem, szom...
2023-01-30 07:28:47
Akik bíznak az Úrban, olyanok, mint a Sion hegye
... hagyják magukat letéríteni az egyenes útról, hanem mennyei hatalommal kérdezik: Ki az Úré?

És nem állnak meg a puszta kérdezésnél, hanem követelik, hogy mindazok, akik egyek akarnak lenni Isten népével, lépjenek elő és félreérthetetlenül tegyenek tanúságot a királyok Királya és a mennyeknek Ura iránti hűségükről.

Ezek az emberek akaratukat és terveiket Iste...
2023-01-29 00:56:42
A föld oszlopai
... ilyen zajt csapnak." De ők azt mondták neki, hogy ő is ilyen zajt csapna, ha olyan boldog lenne, mint ők. Ha Istenben bízol, édes nyugalmad van veszélyben vagy fájdalomban. Ó, Isten kezében lenni. Micsoda hely - Isten kezében!
Vannak csillagok miriádjai, és ott van maga a világegyetem. A csillagok nem hullanak le, mert Isten keze tartja örökkévaló oszlopaikat (1Sám 2:8). Ha I...
2023-01-28 20:07:37
1 2 3 .....5300 5301 ..7950 7951 ...10599 10600 10601 
Címkék: Nincs Cím, Babits Mihály, TAVASZ KÖZÖTT, Sajó Sándor, boldog emberek, föld oszlopai, pohár langyos, test minden, legtöbb táplálko, kognitív teszteken, halláskárosodás olyan, halláskárosodás okozza, romló megismerést, kognitív hanyatlást, másik kutatásban, madarak visszatérnek, ügyes tengerészeket, parton képzik, ország dolgaiban, csiszolatlan gyémántnak, élet színes, szél-járáson matatgattam, egyenes útról, puszta kérdezésnél, királyok Királya, emberek akaratukat, tapasztalatokból, halláskárosodás, bizonyosodott, tengerészeket, veszélyezteti, teljesítettek, ellenkezőleg, bosszankodsz, világegyetem, csiszolatlan, személyeknek, reggelizzünk, visszatérnek, tanulhatunk, megismerést, kérdezésnél, boldogságot, csütörtökön, boldogtalan, kiállításra, ismételhető, fájdalomban, oszlopaikat, jászapátira, gyönyörűség, matatgattam, segíthettem, vígjátékot, sikertelen, hűségükről, örökkévaló, fogyasszon, tanulhatsz, hírmorzsák, szeretnénk, gyümölcsöt, amelyekből, akaratukat, lendületbe, próbatétel, kutatásban, egészségét, veszélyben,
© 2013 TVN.HU Kft.