Belépés
Lengyel uniós biztos: nem megoldás a német dízelválságra a szennyező kocsik exportja az EU keleti részére
... tulajdonosok lecserélnek. Az esetleges export az EU keleti részére csupán "a levegőminőségi problémák áthelyezése nyugatról keletre" - mondta a lengyel uniós biztos.
A Németországban leselejtezett autókat csak akkor lenne szabad exportálni, ha átalakítják őket - tette hozzá Elzbieta Bienkowska, kiemelve, hogy hazájában is egyre több a nyugatról behozott használt autó.
A ...
2018-10-08 23:31:29
Ők is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
... gyarmati területeiken, de az NSZK nem rendelkezett ilyenekkel. A számukra kedvező vásárlási döntések érdekében jelentős összegekkel korrumpálták a külkereskedőket, így az elavult vagy leselejtezett áruikat is teríthették nálunk.


-- A termelő vállalatok tűrték ezt?

-- A hatvanas évek közepére kialakult egy nagyon erős iparvállalati lobbi, amely jelentős ...
2018-06-24 10:37:55
Ferenc pápa: A nők kihasználása bűn Isten ellen
... Emlékeztetett rá, hogy minden férfi mellett kell hogy álljon egy nő ahhoz, hogy a férfi Isten képe és hasonlatossága lehessen.
A szentmise során a Szentatya imát kért a hívektől a ,,leselejtezett, kihasznált nőkért, a lányokért, akiknek el kell adni méltóságukat, hogy munkahelyhez jussanak". Emellett Jézusnak a házasságtörésre vonatkozó tanításáról elmélkedett: ...
2018-06-16 08:27:20
Így rendszerezd a ruhásszekrényedet svéd módra
... jobban odafigyel magára. Na, olyankor ezek a ruhák már nem biztos, hogy képezhetik a gyűjteményünket.

Adomány

Soha, semmilyen esetben se a kukába menjenek a leselejtezett ruhák, kivéve, ha nagyon rossz állapotban vannak. Add őket oda a barátaidnak, ha pedig megteheted, adományozd el az egészet valamelyik szeretetszolgálatnak.

Kapcsolódó
Így re...
2018-04-27 08:42:55
Felavatták a Bence-hegyi kilátót Velencén
... félreértelmezéseként született: a parancs az emberre vonatkozik és nem egy csirke levágására vagy egy vaddisznó elejtésére.
A kiosztott sajtóanyag szerint a korábbi acélkilátó - egy leselejtezett olajfúró torony - 1965 novemberében került a 210 méter magas Bence-hegy tetejére. A kilátót 1988-ban életveszélyesnek nyilvánították, s mivel felújítására nem volt pénz, felrobbantot...
2018-03-20 13:46:23
Ásó, kapa, kerti kaland!
... hátha valami csoda folytán mégis hosszabb nyele lesz és/vagy újra lesz pengéje. Inkább kevés, de jól használható szerszám legyen otthon, mint egy átlagos szerszámbolt két szezonnyi leselejtezett árukészlete.

Mit érdemes tartani otthon
Az egyszeri hobbikertész és virágimádó ex-belvárosi ember kertészeti kelléktára teljes mértékben kielégítő, ha tartalmaz egy jó ásót...
2018-03-14 18:28:05
A ceruza
... fahüvely. Ennek nyersanyaga kizárólag távoli erdők különleges fái voltak, ezek vetemedtek a legkevésbé. A vetemedés elkerülésére régebben az ócska faházak gerendáit, vasúti talpfákat, leselejtezett hajók deszkáit használták ceruzaháznak. Ez a forrás azonban véges, így más technológia után kutattak a gyárak mérnökei.

Ma már nemesítéssel, impregnálással a frissen vágott h...
2018-01-21 21:12:23
Bunker, iskola buszokból
... gyerekeket fogok befogadni, mert a menedékem elsődleges célja, hogy a legújabb generációt megmentsük az apokalipszistől. Ez az élet rendje - mondta szigorú úriember, aki 42 leselejtezett iskolabusz vázából alakította ki föld alatti óvóhelyét. A vázakat betonnal öntötte ki, majd öt méter földdel fedte be, így atomtámadás ellen is véd. Emellett hatalmas élelmiszerkészletet hal...
2017-11-19 21:13:24
A HMS Nelson csatahajó
... tartozott.


Az HMS Nelson szolgálatának elején. A két háttérben látható csatacirkáló közül a bal oldali az 1931-ben leselejtezett HMS Tiger, a jobb oldali pedig egy Renown osztályú egység, az HMS Renown, vagy az HMS Repulse.

...
2017-04-16 22:46:54
Fővárosi Közgyűlés - Az MSZP megszüntetné a kerékbilincselést
... Sándor, az MSZP másik budapesti képviselője arra szólította fel a közgyűlést, vizsgálja ki, a főváros miért kíván új dízel autóbuszok helyett negyven használt, más európai országokban leselejtezett hibrid buszokat vásárolni.
Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott továbbá, egy "méretes mutyi készül a fővárosban" azzal, hogy "horror áron", 22 milliárd forintért tervezik felújít...
2017-04-05 10:01:33
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Elzbieta Bienkowska, Emellett Jézusnak, német dízelválságra, szennyező kocsik, ruhásszekrényedet svéd, esetleges export, levegőminőségi problémák, lengyel uniós, nyugatról behozott, számukra kedvező, elavult vagy, termelő vállalatok, hatvanas évek, nagyon erős, férfi Isten, szentmise során, házasságtörésre vonatkozó, kukába menjenek, leselejtezett ruhák, egészet valamelyik, emberre vonatkozik, csirke levágására, vaddisznó elejtésére, kiosztott sajtóanyag, korábbi acélkilátó, leselejtezett olajfúró, kilátót 1988-ban, átlagos szerszámbolt, egyszeri hobbikertész, vetemedés elkerülésére, ócska faházak, forrás azonban, gyárak mérnökei, frissen vágott, menedékem elsődleges, legújabb generációt, élet rendje, vázakat betonnal, 1931-ben leselejtezett, jobb oldali, főváros miért, ellenzéki politikus, életveszélyesnek, apokalipszistől, gyűjteményünket, külkereskedőket, házasságtörésre, hasonlatossága, nyilvánították, impregnálással, levegőminőségi, németországban, leselejtezett, szolgálatának,
© 2013 TVN.HU Kft.