Belépés
Felkészülés
Pénteken fogorvoshoz megyek. Ezért előre dolgoztam. Holnap nappalos vagyok sok mindenre nem lesz időm, viszont ma előre dolgoztam.
Letudtam a tegnap leselejtezett papírokat, bevásároltam, és az autó a szerelőnél van. Főztem is gulyáslevest mára, holnapra rizsedhús lesz.
Vége a kétnapos pihenőnek. Gyorsan eltelt!...
2020-09-16 20:03:36
Karanténkoncert és virtuális kiállítás is várja az érdeklődőket
... nagyközönséggel.
Barcson "ablakkönyvtárat" működtet a városi könyvtár. A Maradj otthon - olvass otthon! elnevezésű kezdeményezésnek köszönhetően a zárva tartó intézmény dolgozói által leselejtezett és egy csapadéktól védett párkányra kitett kötetek éjjel-nappal szabadon elvihetők.
Mobil könyvtárat működtet az önkormányzat Nógrád megyében Szécsényben és Balassagyarmaton. ...
2020-04-07 18:42:59
Fővárosi Közgyűlés - Meghatározták a fővárosi cégek szponzorációs politikájának alapelveit
... bármely támogatás, ideértve a közvetlen pénzbeni támogatást, az ellenszolgáltatás nélkül vagy az üzletpolitikai kedvezményen kívül a piaci ár alatt adott természetbeni támogatást, a leselejtezett eszközök adományozását és a társaságiadó-felajánlást.
Szponzorációs tevékenységet jelenleg csaknem minden, többségi fővárosi befolyás alatt álló gazdasági társaság végez, ennek jelle...
2020-02-26 15:51:55
A balatoni vízeresztéssel egyidőben hajók kelnek át a Sió-csatornán
... érintett a vízügy egyik vontatási feladatot kapó mérőhajója.
Kollár József, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója az MTI megkeresésére elmondta, a társaság mindössze egy régi, leselejtezett, eladásra szánt uszályát szeretné eljuttatni a Balatonról a Dunára.
A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság korábbi nyilatkozata szerint a hónap végéig tartó vízeresztés következtébe...
2019-10-22 19:33:09
Az első bölcsesség
... a kettős kitaszítottság (a lepra és a szamaritánus mivolt) tette őt különösen érzékennyé és fogékonnyá. Nem véletlen, hogy Ferenc pápa figyelmeztet: sokszor a szegények, a ,,leselejtezettek" hordozzák az első bölcsességet, amiből mindannyiunknak tanulnunk kell. Ők érzik át ugyanis igazán, mekkora ajándék a megváltás, és milyen csoda az Isten általi el- és befogadás. ...
2019-10-13 08:55:23
Elhunyt Fésűs Éva Kossuth-díjas meseíró
... alkotásra egy-egy meséje. A balatonszárszói költészet napi versmondó versenyen is évről évre találkozunk olyan diákokkal, akik Fésűs-művel érkeznek, hiszen versek is születtek az öreg, leselejtezett írógépen. Szerzőjük nem tartotta magát költőnek, csak verselő embernek, mégis jó kézbe venni a Hamupipőke cipőjében, A zselici rét alatt, a Csepp víz című köteteit, vagy meghallgatni a...
2019-03-15 15:27:47
Szakértő: a legmodernebb fegyverek közül válogathatnak a katonák
... származnak, s a lőszerük sem volt NATO-kompatibilis.
A honvédelmi és haderőfejlesztési programról Horváth József azt mondta, most nem arról van szó, hogy...
2019-02-14 08:30:57
Lengyel uniós biztos: nem megoldás a német dízelválságra a szennyező kocsik exportja az EU keleti részére
... tulajdonosok lecserélnek. Az esetleges export az EU keleti részére csupán "a levegőminőségi problémák áthelyezése nyugatról keletre" - mondta a lengyel uniós biztos.
A Németországban leselejtezett autókat csak akkor lenne szabad exportálni, ha átalakítják őket - tette hozzá Elzbieta Bienkowska, kiemelve, hogy hazájában is egyre több a nyugatról behozott használt autó.
A ...
2018-10-08 23:31:29
Ők is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
... gyarmati területeiken, de az NSZK nem rendelkezett ilyenekkel. A számukra kedvező vásárlási döntések érdekében jelentős összegekkel korrumpálták a külkereskedőket, így az elavult vagy leselejtezett áruikat is teríthették nálunk.


-- A termelő vállalatok tűrték ezt?

-- A hatvanas évek közepére kialakult egy nagyon erős iparvállalati lobbi, amely jelentős ...
2018-06-24 10:37:55
Ferenc pápa: A nők kihasználása bűn Isten ellen
... Emlékeztetett rá, hogy minden férfi mellett kell hogy álljon egy nő ahhoz, hogy a férfi Isten képe és hasonlatossága lehessen.
A szentmise során a Szentatya imát kért a hívektől a ,,leselejtezett, kihasznált nőkért, a lányokért, akiknek el kell adni méltóságukat, hogy munkahelyhez jussanak". Emellett Jézusnak a házasságtörésre vonatkozó tanításáról elmélkedett: ...
2018-06-16 08:27:20
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Elhunyt Fésűs Éva Kossuth-díjas, Kollár József, Balatoni Hajózási Zrt, Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság, Horváth József, Elzbieta Bienkowska, Emellett Jézusnak, fővárosi cégek, balatoni vízeresztéssel, első bölcsesség, legmodernebb fegyverek, német dízelválságra, szennyező kocsik, tegnap leselejtezett, kétnapos pihenőnek, városi könyvtár, zárva tartó, csapadéktól védett, önkormányzat Nógrád, közvetlen pénzbeni, ellenszolgáltatás nélkül, üzletpolitikai kedvezményen, leselejtezett eszközök, vízügy egyik, társaság mindössze, hónap végéig, kettős kitaszítottság, szamaritánus mivolt, első bölcsességet, balatonszárszói költészet, esetleges export, levegőminőségi problémák, lengyel uniós, nyugatról behozott, számukra kedvező, elavult vagy, termelő vállalatok, hatvanas évek, nagyon erős, férfi Isten, szentmise során, házasságtörésre vonatkozó, balassagyarmaton, kezdeményezésnek, vezérigazgatója, külkereskedőket, leselejtezettek, karanténkoncert, mindannyiunknak, nagyközönséggel,
© 2013 TVN.HU Kft.