Belépés
Stadionavató - Nagy Zsolt személyében Rossi újoncot avat
... védőket illetően, mivel Korhut Mihály eltiltás, Kádár Tamás pedig sérülés miatt nem szerepelhet jövő kedden a sorsdöntő, cardiffi Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen. Ezzel kapcsolatban leszögezte, az elérhető játékosok közül a Puskás Akadémia védője a legjobb, mert ereje, sebessége és bátorsága is alkalmassá teszi a feladatra.
"Történt valami, amiről nem tudtok. Csak az lehet...
2019-11-14 22:19:00
EU-tisztújítás - Valean: a kerozinadó bevezetése is a lehetőségek között van
...
A közlekedési portfólió élére jelölt Adina Valean leszögezte, hogy a 2050-es klímasemlegességi célkitűzések eléréséhez az új Európai Bizottságnak meg kell hoznia ötéves megbízatása alatt a szükséges döntéseket.
Ehhez számos más intézkedés mellett vasútfejlesztésekre is szükség van, ahogy például a tengeri szállítási szektorra vonatkozó szabályok szigorítására is - tette ...
2019-11-14 22:17:39
Ankara: "hiú ábránd" azt remélni, hogy Törökország lemond földközi-tengeri jogairól
...
A tárca közölte: Ankara korábban számos alkalommal határozottan leszögezte már, hogy az unió "minden megértést nélkülöző" lépései ellenére sem mond le a Földközi-tenger keleti térségében Törökországnak a nemzetközi jogból eredő jogairól, valamint a kizárólag általa elismert Észak-ciprusi Török Köztársaság jogairól és érdekeiről. Kiemelték: az EU hétfői döntései azt mutatják, ...
2019-11-11 19:31:58
Edmund Stoiber: Magyarország helye az újraegyesített Európa közepén van
... Stoiber egy sor német belpolitikai kérdésről is kifejtette véleményét, így a CDU/CSU pártszövetség és az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű jobboldali ellenzéki párt viszonyáról is. Leszögezte, hogy a CDU/CSU semmilyen körülmények között nem folytathat együttműködést az AfD-vel, amelyben "színtisztán neonáci nézetek" is megmutatkoznak, és amely "nem polgári párt".
Elmondta...
2019-11-11 18:21:45
Tőzsde - Veszteséges kezdés New Yorkban
... adatai nagy nyereséghez segítették a múlt héten az indexeket. Donald Trump amerikai elnök azonban a hét végén elégedetlenségének adott hangot, lassúnak nevezte a tárgyalások haladását, és leszögezte, hogy az Egyesült Államok csak egy, a "számára kedvező" megállapodásba fog belemenni. Az elnök hét végi szavai hétfőre lehűtötték a befektetői kedélyeket a nemzetközi értékpapírpiacoko...
2019-11-11 15:41:46
Szíria - Aszad általános szabad választást ígért 2021-re
... támogatni a Szíriában harcoló legkevesebb több tízezer, de lehet, hogy több százezer terroristát, nem tartva attól, hogy majd az országod felé veszik az irányt?" - tette hozzá.
Leszögezte, hogy Szíria biztonsági kérdésekben nem fog együttműködni olyan országokkal, amelyek gazdasági, biztonsági vagy politikai téren fellépnek vele szemben.
Egyetértően reagált arra a felvet...
2019-11-11 15:11:54
Iszlám Állam - Törökország megkezdte az elfogott külföldi dzsihadisták kitoloncolását
... felelőtlenségnek minősítette, hogy számos európai ország megtagadta a terrorizmussal gyanúsítottak visszafogadását, megfosztva őket állampolgárságuktól. A török belügyminiszter később leszögezte: a hontalanná vált dzsihadistákat is visszaküldik származási országukba.
Soylu elmondása szerint jelenleg az Iszlám Állam mintegy 1200 külföldi szélsőségesét tartják fogva Törökország...
2019-11-11 11:31:44
Amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó: a NATO-ban nincs helyük orosz fegyverrendszereknek
...
A CBS televíziónak adott interjújában leszögezte: "a NATO-ban nincs helye Sz-400-as rakétáknak és nincs helyük jelentős orosz fegyvervásárlásoknak". Hozzáfűzte: Donald Trump amerikai elnök ezt világosan közölni fogja Recep Tayyip Erdogan török államfővel, aki a héten Washington vendége lesz.
A négy rakéta alrendszerből álló Sz-400-as orosz légvédelmi rakétarendszert még...
2019-11-10 20:31:56
Mark Milley: 500-600 amerikai katona marad Szíriában
...
A tábornok a televízió Ez a hét című vasárnapi heti politikai vitaműsorában leszögezte: a létszámnövelésre azért van szükség, mert muszáj "nyomást gyakorolni" az Iszlám Államnak még a térségben lévő dzsihadistáira. "Ha ezt nem tennénk, akkor a terrorszervezet ismét megerősödhetne" - fogalmazott.
Mark Milley a műsorvezető kérdésére nem kívánta pontosítani, hogy hány ameri...
2019-11-10 19:52:08
Szíria - Ismét pokolgép robbant Tell-Abjadnál
... moszkvai tájékoztatás szerint - visszavonult a török határ közeléből. A várost jelenleg a török csapatok tartják felügyeletük alatt.|...
2019-11-10 16:11:35
1 2 3 ....................489 490 ..........734 735 ..........978 979 980 
Címkék: Nagy Zsolt, Edmund Stoiber, Iszlám Állam, Mark Milley, Korhut Mihály, Kádár Tamás, Puskás Akadémia, Adina Valean, Európai Bizottságnak, Észak-ciprusi Török Köztársaság, Alternatíva Németországnak, Donald Trump, Egyesült Államok, Recep Tayyip Erdogan, Iszlám Államnak, kerozinadó bevezetése, lehetőségek között, újraegyesített Európa, elfogott külföldi, elérhető játékosok, közlekedési portfólió, 2050-es klímasemlegességi, szükséges döntéseket, tengeri szállítási, tárca közölte, nemzetközi jogból, kizárólag általa, múlt héten, tárgyalások haladását, befektetői kedélyeket, nemzetközi értékpapírpiacoko, országod felé, terrorizmussal gyanúsítottak, török belügyminiszter, hontalanná vált, héten Washington, négy rakéta, létszámnövelésre azért, térségben lévő, terrorszervezet ismét, műsorvezető kérdésére, török határ, várost jelenleg, török csapatok, nemzetbiztonsági, létszámnövelésre, felelőtlenségnek, visszafogadását, belügyminiszter, terrorszervezet, rakétarendszert, megmutatkoznak, megállapodásba,
© 2013 TVN.HU Kft.