Belépés
Dunai hajóbaleset - Kiengedték az ukrán hajóskapitányt, ismét házi őrizetbe került
...
Rab Ferenc elmondta: a másodfokú bíróság megszüntette a kapitány letartóztatását és elrendelte bűnügyi felügyeletét. Ez azt jelenti, hogy a lakást nem hagyhatja el, csak engedéllyel, és nyomkövető eszközt kell viselnie.
A szóvivő hozzátette: ez a döntés az "eddig is képviselt szakmai álláspontjukkal ellentétes, jelenleg azonban az ügyészség az eljárási eszköztárát kimerí...
2020-01-20 17:42:47
Kiadják az emberölés miatt keresett norvég férfit a magyar hatóságok
... átadása esetén a norvég hatóságok kizárólag a jelenlegi elfogatóparancsban megjelölt ügy miatt állíthatják bíróság elé.
A Fővárosi Törvényszék pénteken elrendelte férfi átadási letartóztatását és átadását a norvég hatóságoknak. A törvényszék végzése végleges, a norvég hatóságoknak tíz napjuk van arra, hogy a férfit átvegyék - közölte a törvényszék sajtóosztálya.
A magyar...
2020-01-17 16:39:16
Illegális bevándorlás - A Sea-Watch 3 kapitánya szabad, Matteo Salvini mentelmi jogáról hétfőn döntenek
... Többek között illegális bevándorlás pártolása, hatósági tilalom megszegése, valamint katonai hajóval szembeni ellenállás miatt Carola Racketét őrizetbe vették. Az ügyészség a nő letartóztatását kérte, de ezt a vizsgálóbíró elvetette, és szabadon engedte Racketét.A német civil szervezet Sea-Watch hajóját lefoglalták, majd decemberben szintén szabadon engedték.
Szégyennek nevez...
2020-01-17 14:11:39
Meghosszabbították a szerbiai magyar bérgyilkos letartóztatását
...
Ibolya Tibor fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel azt közölte: a főügyészség azért kérte a kényszerintézkedés meghosszabbítását három hónappal, mert szerintük csak így biztosíthatják a gyanúsított eljárásbeli jelenlétét, és zárhatják ki a bizonyítás megnehezítését és a bűnismétlést.
A nyomozási bíró meghosszabbította a letartóztatást, ám a végzés a védelem fellebbez...
2020-01-16 14:42:33
Kábítószer-kereskedőt fogtak el a rendőrök Inárcson
... dabasi fiút, mert a gyanú szerint a környezetében kábítószert terjesztett. A fiataltkábítószer-kereskedelem bűntette miatt őrizetbe vették, majd a bíróság december 25-én elrendelte a letartóztatását.
A nyomozás során merült fel, hogy a fiú egy inárcsi férfitől szerezhette be a különböző kábító és pszichoaktív szereket.
Az inárcsi férfit a rendőrök elfogták és előállítot...
2020-01-16 09:21:50
Lezárták a nyomozást a Sziget fesztiválon drogot áruló hollandok ügyében
... cigarettát.
Összességében a két nap alatt 20 kilogramm kábítószert foglaltak le a két fiataltól - összegezte az osztályvezető. Hozzátette: ezek alapján kezdeményezték a gyanúsítottak letartóztatását, amelyet a Budai Központi Kerületi Bíróság augusztus 9-én el is rendelt.
Kérdésre válaszolva megjegyezte: a gyanúsítottak jelenleg is letartóztatásban vannak, velük szemben...
2020-01-15 12:21:42
Ügyészség: emberöléssel gyanúsítják a monori gyújtogatót
... Megyei Rendőr-főkapitányság különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett...
2020-01-15 09:11:06
Újabb gyanúsítottat fogtak el a dunavarsányi gyilkossággal összefüggésben
...
A közleményben felidézték, hogy a bíróság elrendelte az ügy eddigi gyanúsítottjainak - egy 36 éves és egy 18 éves férfinek, valamint egy 41 éves nőnek - a letartóztatását, mert a gyanú szerint szilveszterkor dunavarsányi otthonában olyan súlyosan bántalmazták az ott lakó 56 éves férfit, hogy belehalt sérüléseibe.
A nyomozók időközben olyan információkhoz jutottak, amelye...
2020-01-14 13:39:59
Ötven nőt rabszolgasorban tartó szektavezért tartóztattak le Jeruzsálemben
... tehetetlenek voltak, mert nagykorú emberekről volt szó, akik szabad akaratukból választották e...
2020-01-13 18:02:18
Elrendelték a dunavarsányi gyilkosság gyanúsítottjainak letartóztatását
...
A nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsított két férfi és egy nő letartóztatását az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapra rendelte el Budakörnyéki Járásbíróság.
A 42 éves N. K.-né, 19 éves fia, N. T. és a nő 37 éves élettársa, B. K. december 31-én 23 óra körül egy dunavarsányi családi mulatságból átment...
2020-01-13 18:02:00
1 2 3 .....................130 131 ...........195 196 ...........260 261 262 
Címkék: Matteo Salvini, Fővárosi Törvényszék, Carola Racketét, Ibolya Tibor, Budai Központi Kerületi Bíróság, Megyei Rendőr-főkapitányság, Budakörnyéki Járásbíróság, ukrán hajóskapitányt, emberölés miatt, magyar hatóságok, szerbiai magyar, rendőrök Inárcson, monori gyújtogatót, dunavarsányi gyilkossággal, dunavarsányi gyilkosság, másodfokú bíróság, kapitány letartóztatását, szóvivő hozzátette, eljárási eszköztárát, norvég hatóságok, norvég hatóságoknak, törvényszék végzése, férfit átvegyék, törvényszék sajtóosztálya, vizsgálóbíró elvetette, német civil, főügyészség azért, gyanúsított eljárásbeli, bizonyítás megnehezítését, nyomozási bíró, védelem fellebbez, gyanú szerint, környezetében kábítószert, bíróság december, nyomozás során, inárcsi férfitől, különböző kábító, inárcsi férfit, rendőrök elfogták, gyanúsítottak letartóztatását, gyanúsítottak jelenleg, közleményben felidézték, bíróság elrendelte, nyomozók időközben, nyereségvágyból elkövetett, elsőfokú bíróságnak, tárgyalás előkészítése,
© 2013 TVN.HU Kft.