|
|
|
... összetevői:
1 nagyobb marék mángold
1 nagy narancs
néhány petrezselyemlevél
1 kisebb lime
ízlés szerint víz
Elkészítése:
Nincs is más dolgunk, mint leturmixolni az összetevőket, majd vízzel hígítani. Mindenki annyi vizet adagoljon a turmixitalhoz, amennyi az ízlésének megfelel.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/a-tapany ag... |
2022-11-16 22:05:35 |
|
|
|
|
|
|
... el.
Arcmaszk zöldségléből
Hozzávalók:
1 evőkanál burgonyalé
1 evőkanál uborkalé
Elkészítése:
Nincs is más dolga, mint külön-külön leturmixolni a burgonyát és az uborkát, majd kinyomkodni a levüket. Keverje össze a kétféle zöldséglevet, mártogasson meg benne egy vattakorongot és tisztítsa meg ezzel az eleggyel az arcát, amely ... |
|
2021-02-19 22:02:55 |
|
|
|
|
|
|
... sárgarépás gyömbérlevet. Reszeljen le kétujjnyi gyömbért, hámozzon meg 2 közepes sárgarépát és facsarjon ki 1 narancs... |
2021-01-07 09:35:22 |
|
|
|
|
|
|
... és a szív-és érrendszeri problémák kialakulása is megelőzhető
tök1
Sok benne a C-vitamin is, elsősorban nyers állapotában, bár nyersen ritkán fogyasztjuk. Érdemes nyersen leturmixolni, hiszen ivóléként is nagyon finom, és komoly gyógyhatással bír, hatásos például a megfázásos betegségek esetén, segít a légutakban lerakódott váladék felszakadásában és köhögéscsillapító... |
|
2018-11-15 15:51:18 |
|
|
|
|
|
|
... a vaníliás cukorral, csipet sóval, reszelt citromhéjjal, fél citrom levével, ízlés szerint mézzel (v. cukorral) és a fűszerekkel.
Kb. 10 percig szép lassan főzni, majd leturmixolni és szitán átszűrni, hogy a magok ne kerüljenek bele a levesbe.
A pudingport simára keverni a tejszínnel.
Ezután a leturmixolt levest visszatenni a tűzre, és újraforra... |
|
2018-09-11 21:16:08 |
|
|
|
|
|
|
... főzzük.
Kikeverjük a margarint a kétféle cukorral, majd a kihűlt meggypéphez keverjük.Rákenjük a piskótára és csokival díszítjük.Jó étvágyat.
Tipp:
A meggyet nem fontos teljesen leturmixolni, nem baj ha darabok vannak benne.
... |
2017-01-30 13:41:39 |
|
|
|
|
|
|
... a vaníliás cukorral, csipet sóval, reszelt citromhéjjal, fél citrom levével, ízlés szerint mézzel (v. cukorral) és a fűszerekkel.
Kb. 10 percig szép lassan főzni, majd leturmixolni és szitán átszűrni, hogy a magok ne kerüljenek bele a levesbe.
A pudingport simára keverni a tejszínnel.
Ezután a leturmixolt levest visszatenni a tűzre, és újraforra... |
2016-04-06 14:40:33 |
|
|
|
|
|
|
... gazdag
Az uborka A, B és C-vitaminokban gazdag, erősíti az immunrendszert, energiával látja el szervezetünket, fiatalítja testünket. Kiváló ötlet uborkát, spenótot és sárgarépát leturmixolni és rendszeresen fogyasztani az őszi, náthás-influenzás időszakban. Fontos, hogy az uborka héját is fogyasszuk, mivel a C-vitamin legnagyobb része ott található.
5, Megszé... |
2015-09-15 16:31:51 |
|
|
|
|
|
|
... zselatin
1 dl víz
A málnát ízlés szerinti mennyiségű cukorral, párszem szegfűszeggel, és egy pici fahéjjal felfőzni.
Párpercig főzni, majd kicsit hűlni hagyni és végül leturmixolni. Ezután szűrőn átpasszírozni, hogy a magok ne kerüljenek bele a habos krémbe. Végül teljesen hagyni kihűlni.
A mascarponét simára keverni ízlés szerinti porcukorral, és a... |
2015-04-17 09:24:16 |
|
|
|
|
|
|
... gazdag
Az uborka A, B és C-vitaminokban gazdag, erősíti az immunrendszert, energiával látja el szervezetünket, fiatalítja testünket. Kiváló ötlet uborkát, spenótot és sárgarépát leturmixolni és rendszeresen fogyasztani az őszi, náthás-influenzás időszakban. Fontos, hogy az uborka héját is fogyasszuk, mivel a C-vitamin legnagyobb része ott található.
5, Megsz... |
2014-11-16 19:41:41 |
|
|
|
|