Belépés
A tápanyagokban gazdag mángold
... összetevői:
1 nagyobb marék mángold
1 nagy narancs
néhány petrezselyemlevél
1 kisebb lime
ízlés szerint víz

Elkészítése:
Nincs is más dolgunk, mint leturmixolni az összetevőket, majd vízzel hígítani. Mindenki annyi vizet adagoljon a turmixitalhoz, amennyi az ízlésének megfelel.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/a-tapany ag...
2022-11-16 22:05:35
Uborkás arcmaszk
... el.

Arcmaszk zöldségléből
Hozzávalók:

1 evőkanál burgonyalé
1 evőkanál uborkalé

Elkészítése:
Nincs is más dolga, mint külön-külön leturmixolni a burgonyát és az uborkát, majd kinyomkodni a levüket. Keverje össze a kétféle zöldséglevet, mártogasson meg benne egy vattakorongot és tisztítsa meg ezzel az eleggyel az arcát, amely ...
2021-02-19 22:02:55
Immunerősítő ital
... sárgarépás gyömbérlevet. Reszeljen le kétujjnyi gyömbért, hámozzon meg 2 közepes sárgarépát és facsarjon ki 1 narancs...
2021-01-07 09:35:22
A vajtökről - sütőtök
... és a szív-és érrendszeri problémák kialakulása is megelőzhető
tök1
Sok benne a C-vitamin is, elsősorban nyers állapotában, bár nyersen ritkán fogyasztjuk. Érdemes nyersen leturmixolni, hiszen ivóléként is nagyon finom, és komoly gyógyhatással bír, hatásos például a megfázásos betegségek esetén, segít a légutakban lerakódott váladék felszakadásában és köhögéscsillapító...
2018-11-15 15:51:18
Hideg málnakrémleves pirított mandulával.
... a vaníliás cukorral, csipet sóval, reszelt citromhéjjal, fél citrom levével, ízlés szerint mézzel (v. cukorral) és a fűszerekkel.

Kb. 10 percig szép lassan főzni, majd leturmixolni és szitán átszűrni, hogy a magok ne kerüljenek bele a levesbe.

A pudingport simára keverni a tejszínnel.

Ezután a leturmixolt levest visszatenni a tűzre, és újraforra...
2018-09-11 21:16:08
Mennyei meggyes
... főzzük.

Kikeverjük a margarint a kétféle cukorral, majd a kihűlt meggypéphez keverjük.Rákenjük a piskótára és csokival díszítjük.Jó étvágyat.
Tipp:

A meggyet nem fontos teljesen leturmixolni, nem baj ha darabok vannak benne.

...
2017-01-30 13:41:39
Hideg málnakrémleves pirított mandulával.
... a vaníliás cukorral, csipet sóval, reszelt citromhéjjal, fél citrom levével, ízlés szerint mézzel (v. cukorral) és a fűszerekkel.

Kb. 10 percig szép lassan főzni, majd leturmixolni és szitán átszűrni, hogy a magok ne kerüljenek bele a levesbe.

A pudingport simára keverni a tejszínnel.

Ezután a leturmixolt levest visszatenni a tűzre, és újraforra...
2016-04-06 14:40:33
Miért fogyasszunk még több uborkát?
... gazdag

Az uborka A, B és C-vitaminokban gazdag, erősíti az immunrendszert, energiával látja el szervezetünket, fiatalítja testünket. Kiváló ötlet uborkát, spenótot és sárgarépát leturmixolni és rendszeresen fogyasztani az őszi, náthás-influenzás időszakban. Fontos, hogy az uborka héját is fogyasszuk, mivel a C-vitamin legnagyobb része ott található.

5, Megszé...
2015-09-15 16:31:51
Málnahabos torta
... zselatin
1 dl víz

A málnát ízlés szerinti mennyiségű cukorral, párszem szegfűszeggel, és egy pici fahéjjal felfőzni.
Párpercig főzni, majd kicsit hűlni hagyni és végül leturmixolni. Ezután szűrőn átpasszírozni, hogy a magok ne kerüljenek bele a habos krémbe. Végül teljesen hagyni kihűlni.

A mascarponét simára keverni ízlés szerinti porcukorral, és a...
2015-04-17 09:24:16
Miért fogyasszunk még több uborkát?
... gazdag

Az uborka A, B és C-vitaminokban gazdag, erősíti az immunrendszert, energiával látja el szervezetünket, fiatalítja testünket. Kiváló ötlet uborkát, spenótot és sárgarépát leturmixolni és rendszeresen fogyasztani az őszi, náthás-influenzás időszakban. Fontos, hogy az uborka héját is fogyasszuk, mivel a C-vitamin legnagyobb része ott található.

5, Megsz...
2014-11-16 19:41:41
1 2 3 
Címkék: tápanyagokban gazdag, ízlésének megfelel, kétféle zöldséglevet, szív-és érrendszeri, megfázásos betegségek, légutakban lerakódott, vaníliás cukorral, pudingport simára, leturmixolt levest, kétféle cukorral, kihűlt meggypéphez, uborka héját, málnát ízlés, pici fahéjjal, habos krémbe, mascarponét simára, felszakadásában, gyogyszernelkul, immunrendszert, málnakrémleves, szervezetünket, turmixitalhoz, szegfűszeggel, vattakorongot, tápanyagokban, gyógyhatással, átpasszírozni, vitaminokban, leturmixolni, citromhéjjal, gyömbérlevet, összetevőket, rendszeresen, immunerősítő, zöldségléből, zöldséglevet, érrendszeri, kialakulása, megelőzhető, fogyasszunk, mascarponét, leturmixolt, mártogasson, kinyomkodni, porcukorral, visszatenni, fogyasztjuk, fűszerekkel, meggypéphez, fogyasztani, receptneked, állapotában, elkészítése, legnagyobb, pudingport, influenzás, kerüljenek, tejszínnel, elsősorban, sárgarépát, energiával, kikeverjük, mandulával, időszakban, fogyasszuk, lerakódott, megfázásos, sárgarépás, betegségek, légutakban, fiatalítja,
© 2013 TVN.HU Kft.