|
|
|
... tudom, hol áll a fejem. Viszont, ha már véletlenül egy asztalhoz ültek, talán a fiatalurat megkérjük, hogy amíg kihozom neki a bécsi szeletet, olvassa föl a nénikének az étlapot, kivéve a leveseket, mert azokra nem kíváncsi.
- Tessék, kérem. Halak. Van rántott ponty. Ponty roston, burgonyasalátával.
- Az igazat megvallva, nem vagyok halpárti, bár ennek a hely... |
2013-04-20 14:44:55 |
|
|
|
|
|
|
... TALÁLOD?......KI GYŰJTÖTTE?
.......... -
LEVESEK............................. .................................... ....... - ... |
|
2013-04-20 14:28:05 |
|
|
|
|
|
|
...
.......... -
LEVESEK............................. ............................http://u sers.atw.hu/pizzattila/images/faze... |
2013-04-20 14:27:30 |
|
|
|
|
|
|
... TALÁLOD?......KI GYŰJTÖTTE?
.......... -
LEVESEK............................. .................................... ....... - ... |
|
2013-04-20 14:07:45 |
|
|
|
|
|
|
...
.......... -
LEVESEK............................. ............................http://u sers.atw.hu/pizzattila/images/faze... |
|
2013-04-20 13:53:35 |
|
|
|
|
|
|
... TALÁLOD?......KI GYŰJTÖTTE?
.......... - ... |
2013-04-20 13:38:43 |
|
|
|
|
|
|
... TALÁLOD?......KI GYŰJTÖTTE?
.......... -
LEVESEK............................. ............................ - ... |
2013-04-20 13:37:52 |
|
|
|
|
|
|
... kiváló.
Bazsalikom: paradicsomért és olíva olajért kiált.
Boróka: a vadhúsokhoz nélkülözhetetlen, minden vadpác alapja.
Fahéj: sütemények, forralt bor és a gyümölcslevesek része kell, hogy legyen.
Curry: rizses, halas ételek pótolhatatlan összetevője.
Fokhagyma: főzelékek levesek, mártások, sültek és pácok alapja.
G... |
2013-04-17 21:24:36 |
|
|
|
|
|
|
... hozzá!
Tanácsok:
Ha kedveled az igazán finom ízeket, akkor füstölt sajtottegyél a tetejére.Ha még feldúsítjuk akár kolbásszal, zöldséggel, akár egytálételként is szuperálhat.
Levesek
Hozzávalók:
40 dkg f.pulyka felsőcomb (de készíthetjük cs.combból,cs.mellből is),1 kis fej v.hagyma,20 dkg vegyes zöldség,2 dkg zeller,10 dkg zöldborsó,10 d... |
2013-04-17 00:46:39 |
|
|
|
|
|
|
... kiváló.
Bazsalikom: paradicsomért és olíva olajért kiált.
Boróka: a vadhúsokhoz nélkülözhetetlen, minden vadpác alapja.
Fahéj: sütemények, forralt bor és a gyümölcslevesek része kell, hogy legyen.
Curry: rizses, halas ételek pótolhatatlan összetevője.
Fokhagyma: főzelékek levesek, mártások, sültek és pácok alapja.
G... |
2013-04-16 06:41:58 |
|
|
|
|