Belépés
Kiadta Hegedűs Lorántné mandátumát az NVB Gyüre Csabának
... azt is, hogy képviselői mandátumáról is lemond.
A jogszabály szerint listás mandátum esetén a jelölőszervezet nevezheti meg, kinek kéri kiadni a megüresedett mandátumot az országos lista jelöltjeik közül, ennek hiányában a mandátumot a listán soron következő jelölt szerzi meg.
A Jobbik azt kérte, Hegedűs Lorántné mandátumát az országos lista 38. helyén szereplő Gyüre C...
2019-03-25 16:41:40
EP-választás - MSZP: a Fidesz elvesztette érdekérvényesítő képességét az EU-ban
... Magyarország is veszített a döntéssel, hiszen Magyarországnak elemi érdeke, hogy a magyar vállalkozásokat, családokat segítő uniós támogatások megérkezzenek.
"Nincs más, minthogy a Magyar Szocialista Párt képviselje Magyarország érdekeit az Európai Szocialista Párton belül" - fogalmazott.
Az MSZP elnöke szerint annak a veszélye is fennáll, hogy Magyarország kilép, vagy a...
2019-03-21 12:03:49
Felmérés: látványosan romlott a nyugat-európai országok megítélése a magyarok körében
... kelet-közép-európai térségen belül látványosan nőtt a visegrádi országok közé tartozó Csehország és Szlovákia támogatottsága, de a legnagyobb emelkedés Szerbia esetében figyelhető meg. A lista utolsó helyén mind most, mind pedig öt évvel ezelőtt Románia és Ukrajna található, bár a rokonszenv-pontszámok itt is javultak.
Kitértek rá: a rokonszenv és ellenszenv alapján továbbra ...
2019-03-06 11:52:26
Eurostat: tovább nőtt a megújuló energia aránya az Európai Unióban
... volt a legmagasabb. Az 54,5 százalékos svéd arányt Finnország (41 százalék), Lettország (39 százalék), valamint Dánia (35,8 százalék) és Ausztria (32,6 százalék) közelítette meg leginkább. A lista végén Luxemburg állt 6,4 százalékkal, majd Hollandia 6,6 és Málta 7,2 százalékkal.
Tizenegy uniós állam - Bulgária, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Horvátország, Litvánia...
2019-02-12 18:43:32
Évértékelő beszéd - 2019
... elgondolkodna, hogyan fér össze a baloldal és a szélsőjobb házassága az európai értékekkel, és inkább otthon boldogítaná a szegény hollandusokat. A helyzetünket könnyíti, hogy

a szocialista-náci koalíció politikusai inkább komédiásoknak tűnnek, mint politikai vezetőknek.

Megrohamozni a csukott ajtót, hasra vágni magukat tarkóra tett kézzel, pókem...
2019-02-11 12:45:51
Jack Kornfield: A bölcs szív
... papírlapot, amelyet a tulajdonosa láthatólag sokszor szétnyitott, majd újra összehajtott. Elmondta, hogy ez volt az egyike azoknak a tárgyaknak, amit Robert zsebében a halála után találtak. Az a lista volt, amelyet a tanárnő olyan nagy alapossággal állított össze.
A papírlap láttán a tanárnő szemét elfutotta a könny.
Ekkor egy másik volt diák, egy lány, aki ott állt a kö...
2019-01-24 17:41:39
Időkapszula II. - Ötvenötödik nap
...
Mivel mindnyájan előfelvételisek voltunk, sokat beszéltünk irodalomról, könyvekről.
Itt kezdődött el valami. Itt jutottam társaim révén értékes irodalomhoz. Készült egy hosszú lista, amihez mindenki hozzáírt, megbeszéltük, s elkezdtük olvasni a könyveket. Knut Hamsun Éhség című könyvét soha nem olvastam el volna, ha nem ajánlják. S filmeket is hozattunk le, így némafilm...
2019-01-18 09:29:27
Figyelő - Kubatov: a Soros-szervezetek azonos sztenderdek alapján működnek
... decemberben "mondvacsinált indokkal megindította az uniós és az önkormányzati kampányát". Úgy vélte, "a bohózat újabb fejezetét látjuk, bár a lényeg nem változott: legyen összefogás, legyen közös lista". Mint mondta, régóta világossá vált, hogy az ellenzék Soros György kezében van, "ő mozgatja a szálakat".
A közös ellenzéki lista lehetőségéről Kubatov Gábor azt mondta: "szer...
2019-01-17 14:42:17
Évértékelő - A Koszovóval való vita árnyékot vetett 2018-ra Szerbia számára
...
Az év nem a megszokott, lassú tempóban kezdődött, az idei szerb-koszovói fejleményeket már rögtön a január megalapozta, amikor lelőtték Oliver Ivanovic vezető koszovói szerb politikust az észak-koszovói Kosovska Mitrovicában. Az ügyben még mindig nyomoz a koszovói és a szerb rendőrség, gyilkosai és azok felbujtói máig nem ismertek. A tettesek mozgó autóból lőttek rá, amikor p...
2018-12-26 12:37:06
Az uniós bíróság megerősítette a Hamász koábbi felvételét az EU szankciós listájára
... közös álláspontban szereplő szabályok alka...
2018-12-14 16:29:12
1 2 3 ............43 44 .......65 66 .......86 87 88 
Címkék: Kiadta Hegedűs Lorántné, Gyüre Csabának, Európai Unióban, Jack Kornfield, Időkapszula II, Hegedűs Lorántné, Gyüre, Magyar Szocialista Párt, Európai Szocialista Párton, Knut Hamsun Éhség, Soros György, Kubatov Gábor, Oliver Ivanovic, Kosovska Mitrovicában, nyugat-európai országok, magyarok körében, megújuló energia, bölcs szív, uniós bíróság, jogszabály szerint, jelölőszervezet nevezheti, megüresedett mandátumot, országos lista, listán soron, magyar vállalkozásokat, visegrádi országok, legnagyobb emelkedés, lista utolsó, lista végén, szélsőjobb házassága, európai értékekkel, szegény hollandusokat, helyzetünket könnyíti, csukott ajtót, tulajdonosa láthatólag, egyike azoknak, halála után, tanárnő olyan, papírlap láttán, tanárnő szemét, másik volt, hosszú lista, önkormányzati kampányát, bohózat újabb, ellenzék Soros, közös ellenzéki, idei szerb-koszovói, január megalapozta, észak-koszovói Kosovska, szerb rendőrség, tettesek mozgó, érdekérvényesítő, előfelvételisek, jelölőszervezet, vállalkozásokat,
© 2013 TVN.HU Kft.