Belépés
WWF: Magyarország már elérte a túlfogyasztás napját
... globálisan a természet évente 125 billió dollár értékű szolgáltatást nyújt az emberiség számára, többek között termőtalaj, élelmiszer, friss víz és tiszta levegő formájában.
Az országonkénti lista élén tavaly óta Katar áll, ahol mindössze másfél hónap alatt, február 11-én elérték a túlfogyasztás napját. A közel-keleti országot a tavalyelőtt még első helyen álló Luxemburg (feb...
2019-06-17 18:52:56
A környezettudatosságot népszerűsíti az ITM Zöld út akciója
... keletkezzen.
Makai Martina kiemelte, a hulladékok újrahasznosítása előtt még fontosabb, hogy "ne is termeljük meg azokat". Ennek érdekében alkotott a minisztérium egy tudatos vásárlólistát, a zöld lista elnevezésű applikációhasznos tanácsokkal szolgál a hulladékcsökkentés és a fenntarthatóság témakörében is.
Az egyhetes Zöld út rendezvénysorozat a jövő hét végén a Gyer...
2019-05-24 16:29:31
Elemzők szerint a kedvezményes áfa kivezetése miatt csökkent az építési engedélyek száma
... lakásépítések számának növekedése. Budapesten az erős bázisidőszaki adat mellett is másfélszer annyi lakás épült, mint egy évvel korábban. Ennél több építkezést csak Pest megyében fejeztek be, míg a lista harmadik helyén Győr-Moson-Sopron megye áll.
A Századvég elemzője kiemelte, hogy azokban a régiókban épül kiemelkedően sok lakás, ahol a munkaerő iránti kereslet is magas, ...
2019-05-06 13:36:09
Kiadta Hegedűs Lorántné mandátumát az NVB Gyüre Csabának
... azt is, hogy képviselői mandátumáról is lemond.
A jogszabály szerint listás mandátum esetén a jelölőszervezet nevezheti meg, kinek kéri kiadni a megüresedett mandátumot az országos lista jelöltjeik közül, ennek hiányában a mandátumot a listán soron következő jelölt szerzi meg.
A Jobbik azt kérte, Hegedűs Lorántné mandátumát az országos lista 38. helyén szereplő Gyüre C...
2019-03-25 16:41:40
EP-választás - MSZP: a Fidesz elvesztette érdekérvényesítő képességét az EU-ban
... Magyarország is veszített a döntéssel, hiszen Magyarországnak elemi érdeke, hogy a magyar vállalkozásokat, családokat segítő uniós támogatások megérkezzenek.
"Nincs más, minthogy a Magyar Szocialista Párt képviselje Magyarország érdekeit az Európai Szocialista Párton belül" - fogalmazott.
Az MSZP elnöke szerint annak a veszélye is fennáll, hogy Magyarország kilép, vagy a...
2019-03-21 12:03:49
Felmérés: látványosan romlott a nyugat-európai országok megítélése a magyarok körében
... kelet-közép-európai térségen belül látványosan nőtt a visegrádi országok közé tartozó Csehország és Szlovákia támogatottsága, de a legnagyobb emelkedés Szerbia esetében figyelhető meg. A lista utolsó helyén mind most, mind pedig öt évvel ezelőtt Románia és Ukrajna található, bár a rokonszenv-pontszámok itt is javultak.
Kitértek rá: a rokonszenv és ellenszenv alapján továbbra ...
2019-03-06 11:52:26
Eurostat: tovább nőtt a megújuló energia aránya az Európai Unióban
... volt a legmagasabb. Az 54,5 százalékos svéd arányt Finnország (41 százalék), Lettország (39 százalék), valamint Dánia (35,8 százalék) és Ausztria (32,6 százalék) közelítette meg leginkább. A lista végén Luxemburg állt 6,4 százalékkal, majd Hollandia 6,6 és Málta 7,2 százalékkal.
Tizenegy uniós állam - Bulgária, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Horvátország, Litvánia...
2019-02-12 18:43:32
Évértékelő beszéd - 2019
... elgondolkodna, hogyan fér össze a baloldal és a szélsőjobb házassága az európai értékekkel, és inkább otthon boldogítaná a szegény hollandusokat. A helyzetünket könnyíti, hogy

a szocialista-náci koalíció politikusai inkább komédiásoknak tűnnek, mint politikai vezetőknek.

Megrohamozni a csukott ajtót, hasra vágni magukat tarkóra tett kézzel, pókem...
2019-02-11 12:45:51
Jack Kornfield: A bölcs szív
... papírlapot, amelyet a tulajdonosa láthatólag sokszor szétnyitott, majd újra összehajtott. Elmondta, hogy ez volt az egyike azoknak a tárgyaknak, amit Robert zsebében a halála után találtak. Az a lista volt, amelyet a tanárnő olyan nagy alapossággal állított össze.
A papírlap láttán a tanárnő szemét elfutotta a könny.
Ekkor egy másik volt diák, egy lány, aki ott állt a kö...
2019-01-24 17:41:39
Időkapszula II. - Ötvenötödik nap
...
Mivel mindnyájan előfelvételisek voltunk, sokat beszéltünk irodalomról, könyvekről.
Itt kezdődött el valami. Itt jutottam társaim révén értékes irodalomhoz. Készült egy hosszú lista, amihez mindenki hozzáírt, megbeszéltük, s elkezdtük olvasni a könyveket. Knut Hamsun Éhség című könyvét soha nem olvastam el volna, ha nem ajánlják. S filmeket is hozattunk le, így némafilm...
2019-01-18 09:29:27
1 2 3 ............43 44 .......65 66 .......86 87 88 
Címkék: Kiadta Hegedűs Lorántné, Gyüre Csabának, Európai Unióban, Jack Kornfield, Időkapszula II, Makai Martina, Hegedűs Lorántné, Gyüre, Magyar Szocialista Párt, Európai Szocialista Párton, Knut Hamsun Éhség, túlfogyasztás napját, építési engedélyek, nyugat-európai országok, magyarok körében, megújuló energia, bölcs szív, természet évente, emberiség számára, országonkénti lista, közel-keleti országot, hulladékok újrahasznosítása, tudatos vásárlólistát, zöld lista, fenntarthatóság témakörében, egyhetes Zöld, erős bázisidőszaki, évvel korábban, lista harmadik, régiókban épül, munkaerő iránti, jogszabály szerint, jelölőszervezet nevezheti, megüresedett mandátumot, országos lista, listán soron, magyar vállalkozásokat, visegrádi országok, legnagyobb emelkedés, lista utolsó, lista végén, szélsőjobb házassága, európai értékekkel, szegény hollandusokat, helyzetünket könnyíti, csukott ajtót, tulajdonosa láthatólag, egyike azoknak, halála után, tanárnő olyan, papírlap láttán, tanárnő szemét, másik volt,
© 2013 TVN.HU Kft.