Belépés
x
... krémest azonban nem tojásfehérjével, hanem felvert tejszínnel lazítják, természetesen hideg állapotban. A tojáskrém is töményebb, mint a klasszikus krémesé. Eredetileg a krémalaphoz tej literenkén 10 tojássárgáját, 35 dkg cukrot, 12 dkg réteslisztet, és 1 szál vanília rudat adjunk..
GÖRÖG KRÉMES
1 l tejből kevés vajjal tejbegrízt főzünk
kivajazunk egy tepsit, 3 ...
2010-11-10 16:58:59
Ruszwurm krémes
... krémest azonban nem tojásfehérjével, hanem felvert tejszínnel lazítják, természetesen hideg állapotban. A tojáskrém is töményebb, mint a klasszikus krémesé. Eredetileg a krémalaphoz tej literenkén 10 tojássárgáját, 35 dkg cukrot, 12 dkg réteslisztet, és 1 szál vanília rudat adtak. Kis különbséggel, de ma is így készítjük, azonban az összetevők tól-ig határokon belül vannak megadva...
2009-08-19 14:59:23
1 
Címkék: GÖRÖG KRÉMES, klasszikus krémesé, összetevők tól-ig, tojásfehérjével, természetesen, tojássárgáját, különbséggel, réteslisztet, krémalaphoz, tejbegrízt, kivajazunk, klasszikus, literenkén, tejszínnel, eredetileg, állapotban, összetevők, tojáskrém, töményebb, határokon, készítjük, lazítják, ruszwurm, krémest, megadva, felvert, azonban, vanília, krémesé, vannak, cukrot, krémes, adjunk, tejből, vajjal, főzünk, tepsit, hideg, rudat, adtak, hanem, belül, kevés, görög,
© 2013 TVN.HU Kft.