Belépés
A magyar U16-os válogatott Prágában 4-1-re verte Venezuelát
... eseményen.
.............
Az U16-os együttes mostani összetartása előtt idén eddig három nemzetközi mérkőzést játszott le, Belgiumban bravúros győzelemmel zárt, míg a litvánok ellen egy győzelem és egy vereség volt a mérlege áprilisban.
Venezuela-Magyarország 1-4 (1-2)
...
2019-05-16 19:05:20
Jégkorong divízió I/A-vb - Szlovén siker Litvánia ellen, bennmaradt a magyar válogatott
... szempontból is fontos volt, hisz mindhárom együttes három ponttal várta a játéknapot. Pontazonosságnál az egymás elleni eredmény dönt, amely magyar szempontból a szlovénok ellen vereség (0-6), a litvánok ellen győzelem volt (4-1). Így a magyar válogatottnak a házigazda kazahok elleni zárómeccsen a bennmaradáshoz legalább annyi pontot kell szereznie, mint amennyit a litván gyűjtött...
2019-05-05 11:11:12
Jégkorong divízió I/A-vb - A fehéroroszok is a világelitbe jutottak
... kivédekezett egy emberhátrányt, amelyben több nagy hazai lehetőséget is láthatott a Barisz Aréna 7418 fős közönsége.
A záró felvonás elején egyenlített a fehérorosz válogatott: a litvánok és a magyarok ellen is betaláló Nyikita Feoktyisztov volt eredményes. Ezt követően is inkább a kazahok maradtak veszélyesek, de már hátul is törekedtek a biztosabb játékra. Újabb találat az...
2019-05-04 16:01:36
Jégkorong divízió I/A-vb - Litvánia megszerezte első győzelmét, a világelitben a kazahok
...
Az eddig pont nélkül álló litvánok többet kísérleteztek a nyitó játékrészben, s a magyarok ellen is betaláló Tadas Kumeliauskas góljával emberelőnyben vezetést szereztek.
A folytatásban a hátrányban lévő ázsiai együttes volt aktívabb a kapu előtt - 15, illetve 7 kísérlet -, ám mindkét fél csak meg nem adott gólig jutott.
Így litván előnnyel fordultak a záró felvon...
2019-05-04 13:31:13
Jégkorong divízió I/A-vb - Nagy Gergő: a fejekben kell rendet tenni!
... lehetne jobb, voltak olyan találkozóink, amelyeket nyerhetőbbé tehettünk volna. A tegnapi vereség nagyon fáj" - utalt a szlovénoktól elszenvedett pénteki 6-0-s vereségre.
Kifejtette: a litvánok elleni találkozót leszámítva a három elvesztett meccsen a statisztikák szerint a lövésarány 102-92 volt saját javukra, a gólkülönbség viszont 2-14.
"A játékunk nem hatékony. Ott...
2019-05-04 11:51:10
Jégkorong divízió I/A-vb - Kikapott a szlovénoktól a magyar válogatott
... világbajnoki összecsapás - mellett 2 döntetlen és 6 magyar siker született. Legutóbb viszont, április közepén a Tüskecsarnokban felkészülési találkozón 7-4-re a magyar csapat nyert.
A litvánokat csütörtökön legyőző magyarok három ponttal várták a negyedik fordulót, és a pont nélküli szlovénoknak is kulcsfontosságú volt a pontszerzés.
A Barisz Arénával szemközti szurkolói...
2019-05-03 18:11:31
Jégkorong divízió I/A-vb - Kovács Csaba: kiegyenlített a válogatottak játékereje
... ellenfél múlta felül a magyarokat Kovács Csaba szerint.
"Játszottunk egy becsületes mérkőzést, ahol sajnos nem tudtunk elég hatékonyak lenni támadásban, de már jól teljesítettünk. A litvánok ellen aztán tökéletes felfogásban jött ki a csapat, bejöttek a változtatások, amik felrázták a fiúkat" - utalt a balti együttes felett aratott csütörtöki 4-1-es sikerre.
Meglátása sz...
2019-05-03 13:41:32
Jégkorong divízió I/A-vb - Galló: most lehet esélyünk rá, hogy elkapjuk a szlovénokat
... szerettünk volna látni tőlük, ám a beloruszok hosszú ideig voltak az A csoportban, nagyon rutinos játékosaik vannak, így nem sikerült behúzni ellenük a győzelmet" - fejtette ki.
"A litvánok ellen sokszor ugyanazt a játékképet láttuk, bár volt pár bizonytalanság, illetve a végén sajnos egy csúnya szabálytalanság" - utalt Hári János végleges kiállítására, amelyet az utolsó két ...
2019-05-03 12:43:08
Jégkorong divízió I/A-vb - Hárit eltiltották, nem játszhat a szlovénok ellen
...
A 27. születésnapját épp pénteken ünneplő csatár csütörtökön a litvánok elleni találkozó 59. percében öt perc+végleges fegyelmi büntetést kapott, amiért botjával ráütött az ellenfél védőjének, Nerijus Alisauskasnak a felsőtestére, utólag pedig egy mérkőzésre szóló eltiltással sújtották.
A csapatkapitány-helyettes így nem léphet jégre magyar idő szerint 15.30-tól a pont n...
2019-05-02 17:52:50
Jégkorong divízió I/A-vb - Teljes erővel buzdítja a válogatottat a magyar szurkolótábor
... bármikor mögöttük vagyunk, támogatjuk őket. Ez a titok, emiatt mindenki jól érzi magát és mindenki boldog. Ez egy nagy vakáció."
Ezt megtapasztalhatták azok is, akik ott voltak a litvánok csütörtöki 4-1-es legyőzése után a Barisz Arénával szemközti szurkolói zónában. A magyar válogatott is kilátogatott ide, a több száz szurkoló pedig "ria, ria, Hungária!" kiáltásokkal fogadta...
2019-05-02 14:52:42
1 2 3 6 7 9 10 12 13 14 
Címkék: Nagy Gergő, Kovács Csaba, Barisz Aréna, Nyikita Feoktyisztov, Tadas Kumeliauskas, Barisz Arénával, Hári János, Nerijus Alisauskasnak, magyar U16-os, magyar válogatott, világelitbe jutottak, fejekben kell, válogatottak játékereje, szlovénok ellen, magyar szurkolótábor, litvánok ellen, vereség volt, mérlege áprilisban, egymás elleni, magyar válogatottnak, házigazda kazahok, bennmaradáshoz legalább, litván gyűjtött, záró felvonás, fehérorosz válogatott, magyarok ellen, kazahok maradtak, biztosabb játékra, eddig pont, nyitó játékrészben, hátrányban lévő, kapu előtt, záró felvon, tegnapi vereség, szlovénoktól elszenvedett, litvánok elleni, három elvesztett, statisztikák szerint, lövésarány 102-92, gólkülönbség viszont, magyar csapat, litvánokat csütörtökön, negyedik fordulót, pont nélküli, magyarokat Kovács, becsületes mérkőzést, balti együttes, beloruszok hosszú, játékképet láttuk, végén sajnos, csúnya szabálytalanság, ellenfél védőjének, mérkőzésre szóló, nagy vakáció, litvánok csütörtöki, több száz,
© 2013 TVN.HU Kft.