Belépés
Folyamatosan bővül a brit Konzervatív Párt vezetői posztjáért indulók névsora
... kilép az Európai Unióból, akár sikerül elfogadtatni addig a Brexit feltételrendszerét rögzítő megállapodást a brit parlamentben, akár nem.
Az EU-val novemberben elért megállapodást a londoni alsóház eddig háromszor utasította el nagy többséggel.
Johnsonon kívül szombat délutánig jelezte indulási szándékát Jeremy Hunt külügyminiszter, Rory Stewart, a nemzetközi fejlesztés...
2019-05-25 14:42:17
EP-választás/Brexit - Befejeződött az európai parlamenti választás Nagy-Britanniában
... ha sikerült volna tartani az eredeti menetrendet, a brit EU-tagság március 29-én megszűnt volna.
A Brexit feltételrendszerét rögzítő, az EU-val novemberben kötött megállapodást a londoni alsóház azonban eddig háromszor elvetette, és Theresa May emiatt kétszer is kezdeményezte a kilépés elhalasztását.
Az április 10-én tartott soron kívüli EU-csúcs döntése alapján a jelen...
2019-05-23 23:55:39
A nagy pártok komoly veszteségeire utalnak a részleges angliai helyhatósági választások részeredményei
... az első választási megmérettetés azóta, hogy Theresa May kétszer is kezdeményezte a brit EU-tagság megszűnésének halasztását, miután a kilépés feltételrendszerét rögzítő megállapodást a londoni alsóház háromszor is elutasította.
A brit EU-tagság az eredeti menetrend alapján március 29-én szűnt volna meg.
Az április 10-én tartott soron kívüli EU-csúcs döntése alapján a j...
2019-05-03 11:21:20
Részleges helyhatósági választások kezdődtek Angliában és Észak-Írországban
... választási megmérettetés azóta, hogy Theresa May kétszer is kezdeményezte a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) halasztását, miután a kilépés feltételrendszerét rögzítő megállapodást a londoni alsóház háromszor is elutasította.
A brit EU-tagság az eredeti menetrend alapján március 29-én szűnt volna meg.
Az április 10-én tartott soron kívüli EU-csúcs döntése alapján a ...
2019-05-02 09:42:37
Brexit - Theresa May: a parlament nem engedné a kormánynak a megállapodás nélküli kilépést
Theresa Maytől a londoni alsóház bizottsági elnökei alkotta összekötő bizottság szerdai meghallgatásán megkérdezték, hogy az eddig lezajlott szavazások alapján lehetetlennek tartja-e a kilépést a brit EU-tagság megszűnésének feltételeit rögzítő megállapodás nélkül.
A konzervatív párti brit kormányfő válaszában úgy fogalmazott: véleménye szerint a parlament "olyan értelmű dönté...
2019-05-01 20:02:59
Brit külügyminiszter: Trumpnak meg kell engedni, hogy felszólaljon a brit parlamentben
...
A Buckingham-palota - a brit királyi család első számú londoni rezidenciája és hivatala - kedden jelentette be, hogy Donald Trump június elején Londonba látogat. Az amerikai elnök állami látogatásra, vagyis hivatalosan II. Erzsébet királynő vendégeként érkezik június 3-án háromnapos látogatásra a brit fővárosba, felesége, Melania Trump társaságában.
A meghívást Theresa M...
2019-04-25 20:29:54
Brexit - Távozási időpontjának tisztázását kéri Maytől a tory frakció szakpolitikai testülete
...
A kormányzati tisztséget nem viselő tory képviselők alkotta 1922 Bizottság - amely onnan kapta nevét, hogy az alapítók az 1922-es parlamenti választásokon kerültek be a londoni alsóházba - szerda este megvitatta és elvetette azt a javaslatot, amelynek kezdeményezői úgy módosították volna a pártszabályzatot, hogy még az év vége előtt ismét bizalmatlansági indítványt lehessen b...
2019-04-24 21:10:45
Brexit - Elindította EP-választási kampányát az új Brexit-ellenes párt
... menetrend alapján március 29-én megszűnt volna.
Theresa May konzervatív párti miniszterelnök kezdeményezésére azonban az EU ezt a határidőt eddig kétszer meghosszabbította, miután a londoni alsóház háromszor is elutasította a Brexit feltételrendszeréről novemberben elért megállapodást.

A két hete tartott soron kívüli EU-csúcs döntése alapján a jelenlegi haladék o...
2019-04-23 16:21:36
A királynő vendégeként Londonba látogat az amerikai elnök
...
A Buckingham-palota - a brit királyi család első számú londoni rezidenciája és hivatala - kedd délután bejelentette, hogy Trump látogatásának időzítése a nyugati szövetségesek normandiai partraszállásának 75. évfordulójához kötődik.
Az amerikai elnököt elkíséri felesége, Melania Trump.
A meghívást Theresa May brit miniszterelnök adta át az uralkodó nevében 2017. jan...
2019-04-23 15:01:56
Brexit - Felmérés: a konzervatív helyhatósági tanácsnokok közül is sokan Farage pártjára szavaznának
... EP-választásokon.
A brit EU-tagság az eredeti menetrend alapján március 29-én szűnt volna meg. Theresa May kezdeményezésére azonban az EU ezt a határidőt eddig kétszer meghosszabbította, miután a londoni alsóház háromszor is elutasította a Brexit feltételrendszeréről novemberben elért megállapodást.
A múlt héten tartott soron kívüli EU-csúcs döntése alapján a jelenlegi h...
2019-04-21 21:56:56
1 2 3 ......25 26 ....38 39 ....50 51 52 
Címkék: Konzervatív Párt, Theresa May, Elindította EP-választási, Európai Unióból, Jeremy Hunt, Rory Stewart, Theresa Maytől, Donald Trump, Melania Trump, Theresa, brit Konzervatív, európai parlamenti, nagy pártok, részleges angliai, megállapodás nélküli, brit parlamentben, tory frakció, királynő vendégeként, amerikai elnök, konzervatív helyhatósági, londoni alsóház, nemzetközi fejlesztés, eredeti menetrendet, brit EU-tagság, kilépés elhalasztását, április 10-én, első választási, eredeti menetrend, eddig lezajlott, konzervatív párti, brit királyi, brit fővárosba, meghívást Theresa, kormányzati tisztséget, 1922-es parlamenti, londoni alsóházba, határidőt eddig, jelenlegi haladék, nyugati szövetségesek, amerikai elnököt, uralkodó nevében, múlt héten, kezdeményezésére, pártszabályzatot, külügyminiszter, bizalmatlansági, miniszterelnök, részeredményei, évfordulójához, meghallgatásán, megállapodást, kezdeményezői, választásokon, megszűnésének, kezdeményezte, megmérettetés, szakpolitikai, lehetetlennek, veszteségeire,
© 2013 TVN.HU Kft.