Belépés
Amerikai tüntetések - Demonstrációk Nagy-Britanniában,. Bristolban ledöntötték egy rabszolgakereskedő szobrát
... volt, de több csoport fémkorlátokkal, kövekkel kezdte dobálni a rendőröket, akik ezután visszaszorították a parlament közeléből a tömeget.
Cressida Dick, a Scotland Yard - a londoni rendőrség - főparancsnoka vasárnap esti közleményében tudatta, hogy a londoni megmozdulások kezdete óta eddig 27 rendőr sérült meg, közülük 14 a hétvégén.
Különösen heves összecsapások voltak...
2020-06-07 21:53:02
Steve McQueen a cannes-i válogatásba bekerült filmjeit George Floyd emlékének ajánlotta
... szolgáltatással is.
A Mangrove című film fekete aktivisták történetével foglalkozik. A Mangrove étterem a londoni fekete közösség gyülekezőhelye volt, ahol rendszeresen razziázott a rendőrség. Az emiatt szervezett tiltakozó felvonuláson a tüntetők összecsaptak a rendőrökkel, sok demonstrálót letartóztattak, és kilencük ellen vádat emeltek. A film az 1970-ben az Old Baileyben ...
2020-06-04 11:31:54
Scotland Yard: új gyanúsítottja van a Madeleine McCann-ügynek
... szobájában aludt, miközben szülei az üdülő szabadtéri éttermében, baráti társasággal vacsoráztak.
Az ügy szinte példátlan nemzetközi figyelmet keltett, különösen azután, hogy a portugál rendőrség 2007 őszén az Angliában élő orvos szülőket nyilvánította gyanúsítottá. A gyanúsítást egy évvel később - érdemi bizonyítékok hiányában - feloldották, a kislánynak viszont azóta sem le...
2020-06-03 21:54:03
Koronavírus - Brit belügyminiszter: hétfőtől érvénybe lép a beutazási karantén
... ellenőrzik, hogy a karanténra kötelezettek betartják-e az elkülönítési szabályokat.
Ha a PHE illetékeseiben felmerül a gyanú, hogy valaki nem tartja magát az előírásokhoz, értesítik a rendőrséget - mondta szerdai parlamenti tájékoztatójában a brit belügyminiszter.
Priti Patel szerint azért most kell bevezetni a karantént, mert amíg Nagy-Britanniában magas volt a koronaví...
2020-06-03 19:43:30
Koronavírus - Egyre nagyobb a nyomás a brit kormányon a beutazási karantén tervének törlése érdekében
... ezer font (390 ezer forint) pénzbírságot kell fizetniük, sőt büntetőeljárás is indulhat ellenük, és a szabálysértésen ért külföldieket végső esetben kitoloncolhatják az országból.
A rendőrség szúrópróbaszerűen ellenőrizheti, hogy a beutazók a határbeléptető pontokon általuk megadott címen tartózkodnak-e a karantén 14 napja alatt.
Csütörtökön azonban a brit utazási és szá...
2020-05-28 17:52:56
Koronavírus - Bírságolhatják a brit rendőrök a korlátozások megszegőit
... összeg 30 fontra csökken.
A szabályszegés ismétlődése esetén azonban 120 fontot, minden további vétség esetén az előző büntetés kétszeresét kell befizetni.
Aki nem fizet, a rendőrség őrizetbe veheti és bíróság elé kerülhet, a bíróságok pedig már korlátlan összegű pénzbüntetést is kiszabhatnak rá - áll a brit belügyminisztérium csütörtöki tájékoztatásában.
A tárca sz...
2020-03-26 19:03:03
Koronavírus - Johnson: akinek tünetei vannak, családjával együtt 14 napig maradjon otthon
... ilyen rendezvényeken, mivel e kritikus fontosságú szolgálatoknak most a járványhelyzettel kell foglalkozniuk.
A kormány továbbra sem tiltotta be hivatalosan a tömegrendezvényeket, ám rendőrségi és egészségügyi biztosítás nélkül ezek megtartása gyakorlatilag lehetetlenné válik.
Továbbra sem született döntés az iskolák bezárásáról sem.
Matt Hancock egészségügyi minisz...
2020-03-17 07:23:34
Gyermeket vár Boris Johnson élettársa
... tisztségből.
Kapcsolatuk médiaértesülések szerint időnként viharos: tavaly nyáron napokig a sajtó első oldalain szerepeltek a beszámolók arról, hogy Johnson és Carrie Symonds szomszédai egy éjjel kihívták a rendőrséget, miután ajtócsapkodással, üvegcsörömpöléssel vegyes hangos veszekedés zaját hallották a pár akkori dél-londoni lakásából.
A kivonuló rendőrjárőr azonban m...
2020-02-29 19:52:23
Terrorcselekményekért elítélt támadó késelt Londonban
... támadás a Temzétől délre fekvő Streatham városrész főutcáján, a zsúfolt Streatham High Roadon történt vasárnap délután.
Lucy D'Orsi, a Scotland Yard főparancsnok-helyettese, a londoni rendőrség fegyveres védelmi osztagának vezetője vasárnap esti tájékoztatásában közölte: a támadó egy férfit és egy nőt sebesített meg. A férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba, a ...
2020-02-02 23:52:57
Londoni rendőrség: terrorellenes művelet közben lőtték le a késes támadót
... a Temzétől délre fekvő Streatham városrész főutcáján, a zsúfolt a Streatham High Roadon történt vasárnap délután.
Lucy D'Orsi, a Scotland Yard főparancsnok-helyettese, a londoni rendőrség fegyveres védelmi osztagának vezetője esti tájékoztatásában úgy fogalmazott: a támadóval szemben fellépő fegyveres rendőrök egy "pro-aktív terrorellenes művelet" részeseiként voltak azonnal ...
2020-02-02 21:42:40
1 2 3 ...............50 ........75 ........99 100 
Címkék: Demonstrációk Nagy-Britanniában, Steve McQueen, George Floyd, Scotland Yard, Madeleine McCann-ügynek, Boris Johnson, Cressida Dick, Priti Patel, Matt Hancock, Carrie Symonds, Streatham High Roadon, Lucy, cannes-i válogatásba, beutazási karantén, brit kormányon, brit rendőrök, korlátozások megszegőit, késes támadót, parlament közeléből, londoni rendőrség, londoni megmozdulások, londoni fekete, emiatt szervezett, tüntetők összecsaptak, üdülő szabadtéri, portugál rendőrség, évvel később, kislánynak viszont, karanténra kötelezettek, elkülönítési szabályokat, brit belügyminiszter, rendőrség szúrópróbaszerűen, határbeléptető pontokon, brit utazási, szabályszegés ismétlődése, előző büntetés, rendőrség őrizetbe, bíróságok pedig, járványhelyzettel kell, kormány továbbra, iskolák bezárásáról, sajtó első, beszámolók arról, éjjel kihívták, kivonuló rendőrjárőr, zsúfolt Streatham, férfit életveszélyes, támadóval szemben, médiaértesülések, tájékoztatásában, kitoloncolhatják, tájékoztatójában, ajtócsapkodással,
© 2013 TVN.HU Kft.