Belépés
Máriatövissel a máj egészségéért
... méregtelenítés is. A szervezetünkben nagyon sok vegyi anyag és káros anyag kerül, a májunk pedig aktívan dolgozik azért, hogy ezek mihamarabb kiürüljenek a szervezetből. Amennyiben a májfunkció csökken, ez negatívan befolyásolhatja ezeknek a folyamatoknak a hatékony megvalósulását.

Nagyon sok olyan tényező van, amely negatívan befolyásolja a máj működését és egészségét....
2021-02-19 22:13:51
Fogyasszunk minden nap hagymát
... érrendszernek.

Mi a titokzatos vörös koleszterinbajnok?
A népi gyógymód évezredek óta ismeri és veti be ezt liliomfélék családjába tartozó növényt.

Javítja a májfunkciót, az emésztést, használták vértisztítóként, szíverősítőként. Jól alkalmazható megfázások ellen, de mégis most a koleszterinjavító hatását emelném ki a vöröshagymának.

Dr. Gur...
2020-10-23 21:59:02
A homoktövis gyógyhatásairól
... tünetek enyhítésére is.
- Kedvezően hat a gyomor- és nyombélfekélyekre is, valamint védi a májat. Májvédő hatásáról számos tanulmány készült. Bevitelével csökkenthetők az emelkedett májfunkciós paraméterek. A májsejt regenerációban fontos szerepet játszik. A májenzimek hatékonyságát fokozza, ezáltal felgyorsítja méregtelenítő funkciójukat. Ennél hatékonyabb növény talán nem...
2020-10-19 00:12:06
A lencse gyógyhatásairól


A lencse sokféleképpen elkészíthető, de főleg leves és főzelék formában ismert, de érdemes kipróbálni a lencsesalátát is, amelyet akár az ünnepi asztalra is tálalhatunk vendégeinknek, mert igen mutatós, színes étel.

A lencse tápláló és szerencsehozó tulajd...
2020-10-15 23:40:39
Méregtelenítő diéták
... szerint érdemes étrend-kiegészítőket szedni, például multivitamint, C-vitamint, kolint és metionint, vagy máriatövist a méregtelenítő diéta során. Ezek az étrend-kiegészítők serkentik a májfunkciókat és csökkentik a méregtelenítő diéták olyan mellékhatásait, mint a fejfájás és a hányinger.

A méregtelenítő diéták támogatói közül sokan az javasolják, a diétázó meditáljon,...
2020-10-08 23:23:32
B14 vitamin ( PQQ)
... jelen, amit mindannyian fogyasztunk, nincsenek éleshiányos esetek. Azonban a metoxantin hiánya az általános vitaminhiány hátterében az immun- és szív-érrendszeri rendellenességek, a májfunkció és az anyagcsere-rendellenességek megjelenését okozhatja.

Használati jelzések
az immunrendszer gyengülése és a szervezet védekezésének csökkentése - gyakori vírusbetegségek é...
2020-09-01 21:21:15
Gyuri bácsi tanácsaiból
... székletcsinálónak is hívjuk ezt a teát.

Májra még tökéletes a pemetefűbe, a cickafarkban, az ezerjófűben. Ezeket a keserű anyagokat lehet használni megelőzésképpen, vagy ha már a májfunkció rossz, akkor mindenképpen diólevél.

A vesénk működését is segíteni kell.

Mivel méregtelenítő szervünk egyike, és a verejtékmirigyünket alig használjuk, (elfojtj...
2020-04-30 23:55:02
Szabó Gyuri bácsi- füvesmester receptjeiből
... székletcsinálónak is hívjuk ezt a teát.
Májra még tökéletes a pemetefűbe, a cickafarkban, az ezerjófűben. Ezeket a keserű anyagokat lehet használni megelőzésképpen, vagy ha már a májfunkció rossz, akkor mindenképpen diólevél.
A vesénk működését is segíteni kell.
Mivel méregtelenítő szervünk egyike, és a verejtékmirigyünket alig használjuk, (elfojtjuk dezodorral, kül...
2019-09-29 12:52:42
Hasi hízás
... és italt mutatunk, mely valamiért jót tesz a májnak, ezért gyakori fogyasztása ajánlott - különösen akkor, ha hasra hízol. Ezek az ételek sok esetben még olyankor is hatásosak, ha a májfunkciók már nem a legjobbak, és a májenzimek szintje kívül esik a határértéken.Májvédő gyümölcsök A grépfrútban található antioxidánsok, a naringenin és a naringin természetesen védik a májat. Ez a...
2019-06-29 16:24:40
Betegséget okozható érzelmek
... hatnak a szervekre, végül pedig betegségek előidézői lesznek.

,,A felgyülemlett düh például megbetegíti a májat; egy idő után az elvesztett érzelmi energia miatt gyengül a májfunkció, és ingerlékenységet, idegességet vált ki. Ez az állapot pedig további frusztrációt és haragot vált ki, létrehozva egy pszichoszomatikus ördögi kört, amely végül biztos úton vezet a be...
2019-06-02 16:48:00
1 2 3 .8 .12 .15 16 
Címkék: Szabó Gyuri, homoktövis gyógyhatásairól, lencse gyógyhatásairól, szervezetünkben nagyon, májunk pedig, májfunkció csökken, hatékony megvalósulását, titokzatos vörös, népi gyógymód, koleszterinjavító hatását, emelkedett májfunkciós, májsejt regenerációban, májenzimek hatékonyságát, lencse sokféleképpen, ünnepi asztalra, lencse tápláló, méregtelenítő diéta, méregtelenítő diéták, diétázó meditáljon, metoxantin hiánya, általános vitaminhiány, immunrendszer gyengülése, szervezet védekezésének, keserű anyagokat, májfunkció rossz, vesénk működését, májenzimek szintje, grépfrútban található, naringin természetesen, elvesztett érzelmi, állapot pedig, pszichoszomatikus ördögi, rendellenességek, ingerlékenységet, gyógyhatásairól, szervezetünkben, szíverősítőként, megelőzésképpen, vértisztítóként, befolyásolhatja, vírusbetegségek, regenerációban, méregtelenítés, vöröshagymának, megvalósulását, mellékhatásait, szerencsehozó, folyamatoknak, kiegészítőket, antioxidánsok, méregtelenítő, vendégeinknek,
© 2013 TVN.HU Kft.