Belépés
Facebookon kaptam
Szervusz kedves Évi.
Nagyon szépen köszönöm.
Szép estét kívánok a mártélyi kavalkádról .
Jó éjszakát .
Puszillak .

"Sokan ismerik az arcodat, sokan a nevedet, de kevesen a lelkedet."

Csercsa Ferenc Junior

...
2022-08-05 22:31:20
Újrahasznosított műanyagból készült ladikot bocsátottak vízre Mártélyon
... területén.
Napjainkban nagyon kevés mester van a Tisza-mentén, aki kellő tapasztalattal rendelkezik a hagyományos ladikok építése terén, és többségük 60 év feletti. A prototípust Szabó László mártélyi mester készítette el, aki fából már több száz ladikot megépített.
Molnár Attila Dávid, a PET Kupa társalapítója, a plasztikladik ötletgazdája kifejtette, azért nem öntik ki...
2020-07-15 13:16:03
Díjat ad a hódmezővásárhelyi önkormányzat a korrupciót bizonyító állampolgároknak
... ellene".
Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa Mozgalom - Tiszta Vásárhelyért Egyesület) polgármester az előterjesztés vitájában elmondta, nemcsak a korrupció, hanem például a hétvégente a mártélyi üdülőterületen tapasztalható vandalizmus, vagy az illegális szemétlerakás és a mérgező hulladékégetés ellen is szeretnének így fellépni.
Benkő Zsolt (Fidesz-KDNP) "felháborí...
2020-06-25 13:21:59
Új virtuális platformokon jelentkezik a MANK
... művészet és a pszichológia kapcsolatát kutatták, a legfrissebb részben pedig a festőművészek szerelmi életébe lehet bepillantást nyerni.
Számtalan archív fotón mutatta meg a MANK a Mártélyi Alkotóházat, de régi képeken elevenítették fel azt is, milyen változáson esett át az elmúlt száz évben Szentendre Fő tere, ahol a MANK egyik kiállítóhelye, az ÚjMűhely Galéria található. A...
2020-06-09 11:31:36
Nagy-György Ágnes keramikus alkotásaiból rendeztek kiállítást Hódmezővásárhelyen
... esztendőben önálló kiállítással jelentkezhetnek. A gyűjteményes kiállításokon is gyakran szerepelnek pályakezdők. Nagy-György Ágnes is részt vett már 2018-ban és tavaly is egy-egy munkájával a Mártélyi Képzőművészeti Szabadiskola beszámoló kiállításán az Alföldi Galériában - közölte Képiró Ágnes.
A művészettörténész hangsúlyozta, Hódmezővásárhely környékén több ezer éves hagy...
2020-05-19 11:21:39
Kortárs versek ihlette alkotásokat vár új pályázatára a MANK
... pénzjutalomban részesül, valamint eltölthet egy hétvégét másodmagával a Szigligeti Alkotóházban. A második és harmadik helyezett jutalma szintén egy hétvége két fő részére a Zsennyei, valamint a Mártélyi Alkotóházban, továbbá mindhárom helyezett részt vehet a Magyar Napló Kiadó ünnepi könyvheti hajóútján június 15-én.
A legjobb pályaművekből irodalmi rendezvény keretében szer...
2019-02-28 12:01:54
Kortárs versek ihlette képzőművészeti alkotásokra írtak ki pályázatot
... pénzjutalomban részesül, valamint egy hétvégét kap ajándékba teljes ellátással két fő részére a Szigligeti Alkotóházban. A második helyezett a Zsennyei Alkotóházban, a harmadik díjazott pedig a Mártélyi Alkotóházban tölthet el egy hétvégét. Minden helyezett meghívást kap a Magyar Napló Kiadó ünnepi könyvheti hajóútjára is - derül ki a pályázati kiírásból.
A pályázat részletei...
2019-01-27 10:44:09
Emlékévvel ünneplik Tornyai János születésének jubileumát Hódmezővásárhelyen
... változatos programokkal várják az érdeklődőket. Szombattól az Alföldi Galériában tekinthető meg válogatás Holler László képzőművész festményeiből, míg a kiállítóhely másik szárnyában a mártélyi művésztelep Téli tárlatát mutatják be február elejétől. Az Emlékpont pedig rendezvénysorozattal tiszteleg a magyar kultúra napja előtt.
A vásárhelyi kiállítóhelyeket felkeresők tavassz...
2019-01-14 15:42:25
Kotormán László és Kotormán Norbert kiállítása a Hódmezővásárhelyi Művésztelepen
... helyiekkel és a városba látogatókkal. Hasonló lehetőséget teremtenek a MANK által kezelt további alkotóházak és m...
2018-09-14 20:43:53
Gondban lesztek, Jani
... Nézzük, hol tart a keresztényi értékekre oly nagyon kényes kormány nagypéntek előtt néhány órával.

Lázár János mindenhez is értő miniszter ismét cigányozott egy öblöset. Egy mártélyi utcafórumon (bizony, ekkora a kaki, hogy Mártélyra kell zarándokolnia a nagyembernek) kifejtette azt a véleményét, miszerint a cigányokat nem sikerült integrálni 600 év alatt sem, úgyhogy a...
2018-03-29 20:21:59
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Nagy-György Ágnes, Tornyai János, Kotormán László, Kotormán Norbert, Hódmezővásárhelyi Művésztelepen, Csercsa Ferenc Junior, Szabó László, Molnár Attila Dávid, Márki-Zay Péter, Mindenki Magyarországa Mozgalom, Tiszta Vásárhelyért Egyesület, Benkő Zsolt, Mártélyi Alkotóházat, Szentendre Fő, ÚjMűhely Galéria, Mártélyi Képzőművészeti Szabadiskola, Alföldi Galériában, Képiró Ágnes, Szigligeti Alkotóházban, Mártélyi Alkotóházban, Magyar Napló Kiadó, Zsennyei Alkotóházban, Holler László, Lázár János, hódmezővásárhelyi önkormányzat, korrupciót bizonyító, mártélyi kavalkádról, hagyományos ladikok, prototípust Szabó, plasztikladik ötletgazdája, előterjesztés vitájában, mártélyi üdülőterületen, illegális szemétlerakás, mérgező hulladékégetés, pszichológia kapcsolatát, legfrissebb részben, festőművészek szerelmi, elmúlt száz, gyűjteményes kiállításokon, művészettörténész hangsúlyozta, hétvégét másodmagával, legjobb pályaművekből, második helyezett, harmadik díjazott, pályázati kiírásból,
© 2013 TVN.HU Kft.