Belépés
Cselgáncs-vk - Tóth Krisztián ezüstérmes a Mesterek Tornáján
... orosz, cseh, majd holland riválissal szemben verekedte be magát a döntőbe, ahol ipponnal kikapott a spanyol színekben induló, világbajnok Nikoloz Sherazadishvilitől.
A viadalon négy másik magyar is szerepelt: Cirjenics Miklós (100 kg, Atomerőmű SE, 8. a világranglistán), Pupp Réka (52 kg, Atomerőmű SE, 14.), Karakas Hedvig (57 kg, BHSE, 15.) és Gercsák Szabina (70 kg, DVTK-Mi...
2018-12-16 13:48:40
Karácsony van!
... Karácsony van!
Valahányszor megértéssel fordultok gyermekeitek felé, Karácsony van!
Valahányszor elhatározza valaki, hogy becsületesen él, Karácsony van!
Valahányszor segítesz egy másik emberen, Karácsony van!
Valahányszor gyermek születik, Karácsony van!
Valahányszor megpróbálsz életednek új értelmet adni, Karácsony van!
Valahányszor a szív melegével...
2018-12-16 13:32:17
Pozsonyi Ágnes: Szeretet...
... mind semmiség,
De csak az ima előtt nyílik meg az ég.

Mondd el Isten előtt , hogy te is hiszel,
Itt van az ideje, kezdjük együtt el ,
Hangosan imádkozz,ne nézd a másik arcot,
Az imádkozó lélek megnyer minden harcot .

Imádkozz mint egy gyermek, sírhatsz is ha fáj,
Hangosan, vagy csendben, itt már nincs szabály,
Imádkozz mint Jézus...
2018-12-16 09:45:38
Szép napot mindenkinek!
... Facebook tárolja és felhasználja a kontaktokat, mondjuk algoritmusokhoz. Ráadásul, ha mi nem is egyeztünk bele a névjegyzék feltöltésébe, de a telefonszámunkat megadtuk, és az benne van egy másik felhasználó kontaktlistájában, már összeköthetővé válik a két fél. Ez alapján az anonim alkoholisták gyűlésén telefonszámot cserélő emberek sem sokáig maradhatnak anonimok, ha fenn vannak...
2018-12-16 09:43:26
Egy egész munkássá lefokozott nemzedék halt bele....
... évtizedeken keresztül. Főleg az ÚJ GAZDASÁGI MECHANIZMUS bevezetését követően, amikor is "lehetett" a napi kötelező 8 órai munkavégzést követően másodállást vállalva, ugyanannál a vállalatnál a másik 8-ra!!! Vagy fusizni !!!
Csakhogy, erre azért volt szükség, mert az 1963-ban a VÁLLALATOK ÉLÉRE TELEPÍTETT FÜGGETLENÍTETT INGYENÉLŐ- ÉLŐSKÖDŐ KISZ- PÁRT- és szakszervezeti bizot...
2018-12-16 00:09:01
Ügyes hörcsög
... a zsebéből egy békát, leteszi az asztalra. A béka elkezd énekelni a hörcsög zongorakíséretével. A csapos felajánl 500 dollárt a békáért, emberünk odaadja neki, majd bezsebeli a pénzt. Egy másik vendég megrökönyödve:
- Maga nem normális! Egy ilyen békával milliomos lehetne, ehelyett eladja 500 dollárért?
- Á, nem volt ez rossz üzlet, ez csak egy sima egyszerű béka! A hörc...
2018-12-15 19:13:11
Asztalitenisz Top 12 - Nagyváradi és Lakatos elődöntős
... - a férfi válogatott játékosok közül az egyetlen, aki elindult a viadalon - öt győzelemmel lépett tovább, mögötte a Komló játékosa, Katus Krisztián lett az 1-es csoport másodikja.
A másik hatos egy visszalépés miatt ötfősre szűkült, itt a celldömölkiek asztaliteniszezője, Fazekas Péter végzett az élen a győri Lung Dániel előtt.
Vasárnap Lakatos-Lung és Fazekas-Katus előd...
2018-12-15 18:42:23
Megszüntette Czeglédy Csaba letartóztatását a bíróság
... független országgyűlési képviselőjelöltként nyilvántartásba vették, és így mentelmi jog illette meg, elhagyhatta a börtönt. Másfél nap múlva, mentelmi jogának felfüggesztését követően egy másik bűncselekmény - gazdasági csalás - gyanúja miatt újra őrizetbe vették.
Czeglédy Csaba (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) szombathelyi önkormányzati képviselő volt, de mandátuma - miut...
2018-12-15 15:11:38
A Hagyományok Házában mutatja be legújabb albumának dalait Herczku Ágnes
... lemez Gyűjtés című CD-jén a 2005-ös visai úton, Papp Andrástól, Nagy Amáliától, valamint lányaitól, Fodor Juliskától és Lovász Annától gyűjtött dalok és rikoltások válogatása szerepel, a másik, Revival című CD-n pedig Koncz Gergely prímás vezetésével visai énekes és hangszeres népzenei összeállítások hallhatóak.
Az Emlékül című előadás ennek az albumnak a zenei anyagát mutatj...
2018-12-15 14:51:50
Forgalommal szembe ment az M3-as bevezető szakaszán egy autós, hárman megsérültek
...
A közlemény szerint a balesetben egy ember súlyos, két másik könnyebb sérülést szenvedett.
(FOTÓ)...
2018-12-15 12:01:25
1 2 3 .........9826 .....14739 .....19651 19652 
Címkék: Tóth Krisztián, Mesterek Tornáján, Pozsonyi Ágnes, Asztalitenisz Top, Megszüntette Czeglédy Csaba, Hagyományok Házában, Herczku Ágnes, Nikoloz Sherazadishvilitől, Cirjenics Miklós, Atomerőmű SE, Pupp Réka, Karakas Hedvig, Gercsák Szabina, GAZDASÁGI MECHANIZMUS, VÁLLALATOK ÉLÉRE TELEPÍTETT FÜGGETLENÍTETT INGYENÉLŐ- ÉLŐSKÖDŐ KISZ- PÁRT-, Katus Krisztián, Fazekas Péter, Lung Dániel, Vasárnap Lakatos-Lung, Czeglédy Csaba, Éljen Szombathely, Papp Andrástól, Nagy Amáliától, Fodor Juliskától, Lovász Annától, Koncz Gergely, egész munkássá, spanyol színekben, viadalon négy, másik emberen, szív melegével, másik arcot, imádkozó lélek, névjegyzék feltöltésébe, telefonszámunkat megadtuk, másik felhasználó, anonim alkoholisták, napi kötelező, másik 8-ra, béka elkezd, csapos felajánl, másik vendég, ilyen békával, sima egyszerű, férfi válogatott, 1-es csoport, másik hatos, visszalépés miatt, győri Lung, másik bűncselekmény, 2005-ös visai, zenei anyagát, közlemény szerint, ember súlyos, telefonszámunkat, letartóztatását,
© 2013 TVN.HU Kft.