Belépés
Koronavírus - MSZP: a kormány tegye ingyenessé a vízparti strandokat!
... miatt belföldi nyaralásra készülő családoknak ne kelljen fizetniük a vízparti strandolásért.
"Bízom benne, hogy így magyar családok tízezrei, százezrei számára válik elérhetővé - ha másképpen is - a nyaralás az idei szezon során, hiszen egy a biztos, hogy semmi sem biztos ez alatt a járvány alatt" - fogalmazott a szocialista országgyűlési képviselő.
Kiemelte, a kabinetne...
2020-07-12 17:52:24
Az ember, mérhetetlen gőgjében
... fém is tovább él, mint az ember. Ezért mindaz, amit testünkön át jelentünk a világban, jelentéktelen. Csak a lelkünk erősebb és maradandóbb, mint a kő és a fém - ezért soha nem szabad másképpen látnunk magunkat, mint lelkünk térfogataiban. Az erő, mely a romlandó testi szövetben kifejezi magát, nemcsak alkatrésze, hanem értelme a világnak. Ez az erő az emberi lélek. Minden más, am...
2020-07-09 22:09:49
Freund Tamás: a tudomány és a politika együttműködése nemzeti érdek
... minden tudományterületen, politikai hovatartozástól függetlenül tiszteli a kiválóságot, a gyengéket pedig továbbra is kritizálni fogja. A sokféleség a fejlődés záloga; attól, hogy valaki másképpen látja a világot, még nem lesz rossz tudós - mondta el.
Kiemelte azonban: a vetélkedésnek a szakmailag megkérdőjelezhetetlen kiválóságok között kell zajlania. "Helye van a kormánykri...
2020-07-08 14:42:07
Szentmise Kereszt jelentőség az életünkben. 06.28
Mottó:
A kereszt életünk része.
Jézus nem a mellén, hanem a hátán vitte a keresztet. Jobb lenne, ha mindenki úgy hordaná a sajátját."
Lehet-e másképpen értelmezi Jézus szavait, amit a mai vasárnap evangéliumában olvasunk:
,,Aki nem veszi föl a keresztjét és nem követ engem, nem méltó hozzám"? - részlet C. Horváth István Sándor írásából
Angyalszó_él...
2020-06-28 13:04:42
Évközi 13. vasárnap 06.28
... volt. Nem akartam sokáig hallgatni, ezért félbeszakítottam: ,,Jézus nem a mellén, hanem a hátán vitte a keresztet. Jobb lenne, ha mindenki úgy hordaná a sajátját." Lehet-e másképpen értelmezi Jézus szavait, amit a mai vasárnap evangéliumában olvasunk: ,,Aki nem veszi föl a keresztjét és nem követ engem, nem méltó hozzám"?
Valamelyik szépirodalmi műben, e...
2020-06-28 09:16:30
Guller: továbbra is várják a jelentkezéseket a Kisfaludy-pályázatra
... állhat talpra a járvány után, mint a budapesti. Ennek fő oka, hogy a főváros döntő részben a most elmaradó külföldi turisták kedvelt célpontja.
"Az világosan látszik, hogy Budapestet másképpen kell kezelni, mint a vidéki Magyarországot, hiszen a külföldi turisták visszatérése (...) sokkal lassabb, megfontoltabb lesz, mint a magyarok vidékre utazása" - fogalmazott.
A fővá...
2020-06-25 11:01:27
Facebookon kaptam
... majd jó éjszakát kívánok szeretettel .
Puszillak .
"Este minden más . Más az egész világ . Magam se vagyok az , aki reggel voltam . Mintha a földdel megfordulna a szívünk is : másképpen érzek , és másképpen gondolkodok ."

(Gárdonyi Géza)
...
2020-06-22 20:55:05
Hozzáigazodni Krisztus végtelen értékéhez
... biztonságunkat és a kényelmünket. És a végén még az életünket is elveheti.
Isten azért tesz ki minket ilyen veszteségeknek, hogy ráébresszen, egyedül csak Krisztusban bízzunk. Vagy másképpen szólva, azzal, hogy Isten nehézséget támaszt, alkalmat ad arra, hogy Krisztust a világnak felajánlhassa, hogy páratlan, mindent kielégítő nagysága még fényesebben tündököljön, amikor öröm...
2020-06-10 18:57:25
Krónika 5. rész (költségvetés, vezérszónokok, nemzetiségi szószóló, független)
... hogy "Orbán Viktor és kormánya nem becsüli és nem szereti magyar embereket", valamint mélyen lenézi azokat, akik az ország javait termelik és 40 évig termelték.
"Nem tekint rájuk másképpen, mint robotoló alattvalókra, akiket igába fog és eldob, ha már nem elég hasznosak neki" - mondta.

Szerinte a kormány és a miniszterelnök "lebutítandó alattvalóként" tekint a jöv...
2020-06-10 15:13:30
Székely János: Az utolsó órában vagyunk az új Trianon felé
... kiadást tervezett, mint bevételt. Ezt az aránytalanságot csak úgy tudta megoldani, hogy egy új kölcsönből kifizette az előzőt. Ez az édesanya életében először ekkor szembesült azzal, hogy másképpen kellene megterveznie a család havi költségvetését.
A magam részéről mindig azt szoktam javasolni, ha van a környezetünkben hátrányos helyzetű család, akkor keressük fel őket, ismer...
2020-06-05 21:20:58
1 2 3 .................418 419 .........627 628 ........835 836 837 
Címkék: Freund Tamás, Szentmise Kereszt, Hozzáigazodni Krisztus, Székely János, Horváth István Sándor, Gárdonyi Géza, Orbán Viktor, kormány tegye, vízparti strandokat, politika együttműködése, utolsó órában, vízparti strandolásért, idei szezon, járvány alatt, szocialista országgyűlési, lelkünk erősebb, romlandó testi, emberi lélek, gyengéket pedig, fejlődés záloga, kereszt életünk, hátán vitte, járvány után, főváros döntő, most elmaradó, világosan látszik, vidéki Magyarországot, külföldi turisták, magyarok vidékre, egész világ, földdel megfordulna, világnak felajánlhassa, ország javait, aránytalanságot csak, édesanya életében, család havi, magam részéről, környezetünkben hátrányos, félbeszakítottam, aránytalanságot, hovatartozástól, jelentkezéseket, környezetünkben, költségvetését, együttműködése, evangéliumában, biztonságunkat, magyarországot, miniszterelnök, veszteségeknek, országgyűlési, strandolásért, felajánlhassa, vezérszónokok, alattvalóként, megfontoltabb, térfogataiban, hozzáigazodni, vetélkedésnek,
© 2013 TVN.HU Kft.