Belépés
Koronavírus - Megjelent a Magyar Közlönyben a költségvetés módosítása
... akciótervet három ütemben hajtják végre. Az első ütemhez tartoztak a tb-járulék-csökkentések, a katásoknak nyújtott segítség és a bankhitelek törlesztésének felfüggesztése. A hétfőn indult második szakasz öt programból áll, az első a munkahelymegőrzésről szól: rövidített munkavégzés esetén készen állnak arra, hogy átvállalják a munkaadóktól a bérköltségek egy részét. A család- és ...
2020-04-07 08:01:01
Koronavírus - Londoni elemzők folyamatosan rontják növekedési előrejelzéseiket, kamatcsökkentéseket várnak
... londoni piaci elemzőház, a Pantheon Macroeconomics brit gazdasági ügyekkel foglalkozó főközgazdásza szerdai helyzetértékelésében közölte: a cég az idei első negyedévre 0,3 százalékos, a második negyedévre 0,2 százalékos negyedéves összevetésű növekedést vár a brit gazdaságban.
A ház eddig mindkét negyedévre 0,4 százalékos növekedést valószínűsített.
A Pantheon Macroecono...
2020-03-04 19:42:10
Erdő Péter megáldotta az új katolikus kulturális központot
... 200 fő befogadására alkalmas konferenciaközpont, 80 fő részére szállás, továbbá irodák, parkolók és kiegészítő funkcionális terek kaptak helyet. A beruházás két nagyobb ütemben zajlott, a második ütemhez egy újabb támogatási csomag érkezett.
A terület sajátossága, hogy egy korábbi ingovány feltöltésével alakult ki, ennek nehézségei - elsősorban a mélyépítés során –...
2019-11-08 08:20:08
GKI: 200 milliárd forint felett az online kiskereskedelem idei első féléves forgalma
... ütemhez képest azonban feltűnően lassult a növekedési üteme. A GKI Digital és az Árukereső.hu közös online kiskereskedelmi indexe az előző negyedévhez képest is minimális csökkenést mutat a második negyedévben. A felmérés készítői szerint a lassuló bővülést a várható gazdasági visszaesés magyarázza.
Továbbra is átlagon felüli növekedést mutat az online kereskedelemben leginká...
2019-09-09 13:21:55
KSH: hatmilliárd euró felett maradt a külkereskedelmi mérlegtöbblet 2018-ban
... az import növekedési üteme is lefékeződött az előző havi 7,3 és az októberi 9,8 százalékos ütemhez képest. A december havi aktívum 80 millió euróval kisebb a novemberinél, de ezzel is a második legnagyobb összeg a tavalyi második fél évben.
Az első becslés adataival kiszámolható, hogy a negyedik negyedévben csaknem duplájára gyorsult a kereskedelmi többlet csökkenése az előző...
2019-02-08 10:21:08
Fővárosi Közgyűlés - A kormánnyal tárgyalna a főváros a Lánchíd és környéke egyidejű felújítása érdekében
... Tarlós István által jegyzett előterjesztésben emlékeztettek: pénzügyi okokból az a közgyűlési döntés született áprilisban, hogy első ütemként a Lánchíd és a villamos- és közúti aluljáró, második ütemként a várhegyi alagút és a Clark Ádám tér felújítása történik meg.
Az első ütemhez szükséges mintegy 16,4 milliárd forint afőváros idei költségvetésében rendelkezésre áll. A máso...
2018-06-13 10:21:20
Fővárosi Közgyűlés - A városvezetés megoldást keres a Lánchíd, a várhegyi alagút és a Clark Ádám tér egyidejű f
... budapest.hu oldalon pénteken közzétett - előterjesztésben emlékeztettek: pénzügyi okokból az a közgyűlési döntés született áprilisban, hogy első ütemként a Lánchíd és a villamos-közúti aluljáró, második ütemként a várhegyi alagút és a Clark Ádám tér felújítása történik meg.
Az első ütemhez szükséges mintegy 16,4 milliárd forint afőváros idei költségvetésében rendelkezésre áll...
2018-06-08 17:06:45
Nőtt Japán ipari termelése októberben
... százalékos ipari termelésnövekedésre szám...
2017-12-14 08:41:28
Orbán: soha ennyi gyermek nem jutott még ingyenes tankönyvhöz
... elvárásnak, hogy a használható tudás mellett szilárd erkölcsi alapállást és önálló világlátást adjon a hallgatóknak.
Mint felidézte, januárban a felsőoktatási dolgozók béremelése a második ütemhez ért, és jövőre is lesz folytatás, ami 2016 és 2018 között összesen 27 százalékos emelést jelent; 2020-ra pedig a jelenleginél húszezerrel több kutatót terveznek képezni.
A mini...
2017-09-01 13:47:17
Londoni elemzők: átmenetileg kissé lassulhatott a magyarországi infláció márciusban
... konszenzust.
A ház szerint a gyorsulást a maginfláción kívüli összetevőkben jelentkező bázishatások okozhatták.
A Goldman Sachs londoni elemzőinek várakozása szerint majd az idei második negyedévben várható a tizenkét havi magyarországi inflációs ütem valamelyes lassulása; a cég arra a negyedévre 3 százalék körüli éves inflációs számokat valószínűsít.
Más nagy londo...
2017-04-10 15:32:41
1 2 3 4 5 
Címkék: Magyar Közlönyben, Erdő Péter, Fővárosi Közgyűlés, Clark Ádám, Nőtt Japán, Pantheon Macroeconomics, Pantheon Macroecono, Tarlós István, Goldman Sachs, költségvetés módosítása, online kiskereskedelem, külkereskedelmi mérlegtöbblet, kormánnyal tárgyalna, városvezetés megoldást, várhegyi alagút, magyarországi infláció, első ütemhez, katásoknak nyújtott, bankhitelek törlesztésének, hétfőn indult, idei első, második negyedévre, brit gazdaságban, második ütemhez, újabb támogatási, terület sajátossága, korábbi ingovány, mélyépítés során, növekedési üteme, előző negyedévhez, második negyedévben, felmérés készítői, lassuló bővülést, várható gazdasági, online kereskedelemben, import növekedési, előző havi, december havi, második legnagyobb, tavalyi második, első becslés, negyedik negyedévben, kereskedelmi többlet, villamos-közúti aluljáró, használható tudás, felsőoktatási dolgozók, jelenleginél húszezerrel, maginfláción kívüli, idei második, tizenkét havi, előrejelzéseiket, költségvetésében, előterjesztésben,
© 2013 TVN.HU Kft.