Belépés
Banai Péter Benő: az uniós átlag fölötti gazdasági növekedés vonzó befektetési célponttá teszi Magyarországot é
...
A Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkára kiemelte: a magyar gazdaság a második negyedévben 5,2 százalékkal nőtt, amellyel második helyen áll az uniós tagországok rangsorában.
Ezt a hazai és nemzetközi elemzők is egyre inkább elismerik, kedvező irányba módosítva a Magyarországra vonatkozó gazdasági prognózisokat. 2010-hez képest így már közel 30 száza...
2019-10-13 07:06:45
ITM: 2024-ig mintegy 3200 milliárd forintból fejlesztik az úthálózatot
... Gyurcsány-Bajnai kormányok 2010-re csődközeli állapotba sodorták az országot, de közös erővel sikerült kilábalnunk a néha-néha már reménytelennek tűnő helyzetből". Magyarország az idei, második negyedévi 5,2 százalékos GDP-növekedéssel, ami mintegy négyszerese az uniós átlagnak, ma már Európa élvonalába tartozik. Mintegy 850 ezerrel több ember dolgozik, mint kilenc évvel ezelőtt, ...
2019-10-11 14:22:19
November helyett jövő májusban lesz Lara Fabian koncertje Budapesten
... héberül, flamandul, németül és oroszul.
Még csak 18 éves volt, amikor Croire című kislemeze félmillió példányban kelt el Európában. Első, cím nélküli albuma 1991-ben jelent meg, a második albuma, a Carpe Diem (1995) tucatnyi díjat hozott neki több országból is, többek között az év énekesnője elismerést. 1999-es, Lara Fabian című lemezén Patrick Leonard is szerzőtársa volt, ak...
2019-10-10 10:11:06
Fürjes Balázs: A világpremier után Budapestet rendezhetné a második World Urban Games-t is
...
Ezt Fürjes Balázs, Budapest fejlesztéséért felelős államtitkár és a kiemelt budapesti nemzetközi sportesemények kormánybiztosa, az esemény szervezőbizottságának elnöke jelentette be hétfőn az M1 aktuális csatornán, hozzátéve, hogy Magyarország önállóan és szabadon dönti el, él-e ezzel a lehetőséggel.
Fürjes Balázs kiemelte, az újgenerációs olimpiai sportágak világjátékán...
2019-09-16 21:02:51
ITM: az amerikai piacon mutatkozhat be az INPUT Program startup-verseny első helyezettje
... területéről kikerülő öt döntős az ITU Telecom World 2019 budapesti eseményén mutatta be megoldásait a nemzetközi zsűri és a közönség előtt.

A Heatventors szerezte meg a versenyben a második helyezést, amivel egy 5 ezer dollár értékű európai piacra lépési csomagot nyert. Aharmadik helyezet Insimu részt vehet a világ egyik kiemelt startup rendezvényén, a finnországi Slus...
2019-09-12 13:31:31
Fonó: Lajkó Félix és Boban Markovic lemeze továbbra is a listákon
...
A World Music Charts Europe (WMCE) szeptemberi listájánLajkó Félix és a lengyel Volosi zenekar CD-je a második (augusztusban is ezen a helyen állt), a szerb Boban Markovic Orkestar Mrak című albuma pedig a 6. helyre került (egy hónappal korábban listavezető volt) - közölte a két lemezt gondozó Fonó Budai Zeneház hétfőn az MTI-vel.
A WMCE legfrissebb listáján szintén az é...
2019-09-02 16:01:43
Valter Attila azt reméli, a CCC nagy csapatában is lehetőséget kap
... Harminc felett van a top 10-es eredményeim száma, a győzelmek számán viszont még van mit csiszolni" - jelentette ki Valter, aki a hegyikerékpárt is űzi, de jó döntésnek tartotta, hogy az év második felében az országútira fókuszált.
Valter a szombati győzelméről elmondta, addigra összeszedett annyi hátrányt, hogy könnyedén elengedték a szökésben, amelyben érdemes volt összedol...
2019-08-27 13:51:29
Asztalitenisz World Tour - Az Ecseki, Szudi páros az elődöntőig jutott
... és Joao Monteirót búcsúztatta öt játszmában a magyar duó, amely a pénteki negyeddöntőben a belga Martin Allegro, Florent Lambiet kettőst is legyőzte négy szettben.
Az elődöntőben a második helyen kiemelt tajvani Liao Cseng-ting, Lun Jün-csü kettőst már nem tudta megszorítani az Ecseki, Szudi páros.
Eredmények, férfi páros:
elődöntő:Ecseki, Szudi-Liao, Lin (tajvani) ...
2019-08-23 21:32:31
20. évközi hét péntek 08.23
... parancs a törvényben?"
Jézus így válaszolt: ,,Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szíveddel, teljes lelkeddel és egész értelmeddel. Ez az első és legfőbb parancsolat. A második hasonló ehhez: Szeresd felebarátodat, mint saját magadat. E két parancson nyugszik az egész törvény és a próféták."
........................
2019-08-23 16:43:29
Fonós lemezek a nemzetközi világzenei toplista élén
... a WMCE listáját 27 ország ötven rádiós világzenei szakemberének szavazatai alapján állítják össze és teszik közzé minden hónap elsején.
Mint kiemelték, Boban Markovic és zenekara második hónapja szerepel az első helyen, ezt korábban csak egy hazai kiadványnak sikerült elérnie: 2013-ban Lajkó Félix Mező című albumának.
A listavezető szerb Boban Markovic Orkestar és a más...
2019-08-01 20:04:20
1 2 3 ..................58 59 .........87 88 ........115 116 117 
Címkék: Banai Péter Benő, Lara Fabian, Fürjes Balázs, World Urban Games-t, INPUT Program, Lajkó Félix, Boban Markovic, Valter Attila, Asztalitenisz World Tour, Carpe Diem, Patrick Leonard, Telecom World, World Music Charts Europe, Boban Markovic Orkestar Mrak, Fonó Budai Zeneház, Joao Monteirót, Martin Allegro, Florent Lambiet, Liao Cseng-ting, Lajkó Félix Mező, Boban Markovic Orkestar, uniós átlag, világpremier után, második World, amerikai piacon, elődöntőig jutott, nemzetközi világzenei, magyar gazdaság, második negyedévben, uniós tagországok, uniós átlagnak, második albuma, kiemelt budapesti, újgenerációs olimpiai, nemzetközi zsűri, közönség előtt, második helyezést, világ egyik, finnországi Slus, lengyel Volosi, helyen állt, szerb Boban, hónappal korábban, győzelmek számán, országútira fókuszált, szombati győzelméről, pénteki negyeddöntőben, belga Martin, második helyen, második hasonló, egész törvény, első helyen, hazai kiadványnak, listavezető szerb, fejlesztéséért, reménytelennek, hegyikerékpárt,
© 2013 TVN.HU Kft.