Belépés
Labdarúgó NB I - Vereségével egyre nagyobb bajban a Haladás
... játékrész végén a hazaiak akarata érvényesült, a vendég hálóőr azonban bravúrral akadályozta meg az egyenlítést, és a szünet előtt a hajdúságiak még ziccert is hibáztak.
A második félidőben kissé lassabb tempóban folytatódott a játék, a Loki azonban így is növelni tudta előnyét. A Haladást kissé megtörte az újabb kapott gól, Királynak kellett védenie ahhoz, hogy ne nőjön tová...
2018-12-15 19:22:03
Női kézilabda Eb - Francia-orosz döntő lesz
... Szövetség főtitkára adta át a Siófok KC irányítójának, Estelle Nze Minkónak, aki mind a hat lövését gólra váltotta.
A Győri Audi ETO KC francia kapusa, Amandine Leynaud az első félidőben 17 lövésből ötöt védett. Klubtársa, a holland irányító Nycke Groot háromszor volt eredményes.
A döntő két résztvevője, az orosz és a francia válogatott az Európa-bajnokság nyitómeccsén,...
2018-12-14 22:37:38
Női kézilabda Eb - Montenegró legyőzte Szerbiát
... kivédett, de a 11. percben súlyosnak tűnő térdsérülés miatt le kellett cserélni. Ennek ellenére egy 5-0-s sorozattal fordított csapata, és 25 percen keresztül vezetett.
A második félidőben előbb egyenlített, majd egy 4-1-es sorozattal fordított Montenegró, amely izgalmas hajrában végül győzni tudott.
A magyar élvonalban játszó szerb légiósok közül a kontinenstorna góllöv...
2018-12-10 23:02:31
Női kézilabda Eb - Az orosz válogatott az első elődöntős
...
A nantes-i mérkőzés legjobb játékosa az orosz kapus Anna Szedojkina volt, aki 41 százalékos hatékonysággal védett.
Csapata az első félidőben leginkább neki köszönhette, hogy elhúzott ellenfelétől, majd magabiztos előnyre tett szert, és ezt a második felvonásban növelni tudta. Az oroszok, akik 73 százalékos hatékonysággal értékesítették helyzeteiket, az I. csoport további...
2018-12-10 19:42:48
Női kézilabda Eb - Magabiztos holland siker a románok ellen
... hajrá előtt eldőlt a találkozó.
A Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC holland irányítója, Nycke Groot két gólt dobott, de ezúttal csak hét percet töltött a pályán, mert az első félidőben egy ütközés után le kellett cserélni, és agyrázkódás gyanúja miatt nem térhetett vissza.
Az I. csoportban, Nantes-ban, az olimpiai bajnok orosz válogatott magabiztosan győzte le Sz...
2018-12-09 19:55:29
Női kézilabda Eb - Rasmussen: szerencsések és jók is voltunk
... többieket jól tudtuk fogadni" - utalt arra a beálló, hogy a Thüringer HC jobbátlövője kilenc góllal a mezőny legeredményesebb játékosa lett.
Schatzl Nadine-t az első és a második félidőben is ápolni kellett, de elmondása szerint nincs különösebb probléma a vállával.
"Mindkét csapat nagyon akarta a győzelmet. Amikor kellett, oda tudtuk tenni magunkat, képesek voltunk türe...
2018-12-09 18:12:47
Női kézilabda Eb - Óriási küzdelemben magyar siker a németek ellen
... meccs során először - átvette a vezetést (7-8). A folytatásban is remekül küzdöttek a magyarok, némileg rendezték a védekezésüket, így a szünetben megint ők vezettek (12-10), de az első félidőben még ennél is több lehetőség volt számukra.
A második felvonásban bő tíz percen keresztül felváltva estek a gólok. A magyarok nem tudták növelni a különbséget az elkövetett hibák miat...
2018-12-09 17:02:59
Női kézilabda Eb - Súlyos magyar vereség a címvédő norvégoktól
... szünetben már hétgólos hátrányban volt. A norvégok továbbra is gyorsan és sokkal pontosabban játszottak, Lunde kiválóan védett, Heidi Löke pedig mind a hat lövését gólra váltotta az első félidőben.
A második felvonás elején Rasmussen támadásban levitte a kapust, vagyis létszámfölényt teremtett, de ezzel sem tudott előrelépést elérni. A magyarok védekezése továbbra sem állt ös...
2018-12-07 23:56:06
Női kézilabda Eb - Planéta Szimonetta: ki kell zárnunk a külső tényezőket
... magyar szempontból 49 győzelem, három döntetlen és 30 vereség. Legutóbb két héttel ezelőtt, az Oslo melletti Fornebuban rendezett Möbelringen Kupa felkészülési tornán találkoztak: az első félidőben a magyarok mindössze két akciógólt szereztek, és végül 25-19-re kikaptak.
"Már a Möbelringen Kupán is úgy éreztük, hogy nagyon együtt vagyunk, és a három vereség ellenére lehetett ...
2018-12-06 20:37:27
Női kézilabda Eb - Utolsó másodperces góllal nyertek a hollandok
...
A spanyolok kezdtek jobban, de a győri Nycke Groot irányításával a szünet előtt fordítottak a hollandok (14-11). A második félidőben szinte végig a spanyolok vezettek, majd a rendkívül izgalmas hajrában az előző kontinenstornán ezüstérmes hollandok a maguk javára döntötték el a rangadót. Egy szabaddobás után Lois Abbingh az utolsó másodpercben szerezte meg a győztes gólt....
2018-12-03 22:56:46
1 2 3 ..................60 61 .........91 92 .........120 121 122 
Címkék: Labdarúgó NB, Planéta Szimonetta, Siófok KC, Estelle Nze Minkónak, Győri Audi ETO KC, Amandine Leynaud, Nycke Groot, Anna Szedojkina, Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC, Thüringer HC, Schatzl Nadine-t, Heidi Löke, Möbelringen Kupa, Möbelringen Kupán, Lois Abbingh, orosz válogatott, első elődöntős, románok ellen, németek ellen, címvédő norvégoktól, külső tényezőket, hazaiak akarata, vendég hálóőr, szünet előtt, második félidőben, újabb kapott, első félidőben, holland irányító, francia válogatott, 5-0-s sorozattal, 4-1-es sorozattal, magyar élvonalban, kontinenstorna góllöv, nantes-i mérkőzés, orosz kapus, második felvonásban, ütközés után, olimpiai bajnok, mezőny legeredményesebb, szünetben megint, elkövetett hibák, norvégok továbbra, második felvonás, magyarok védekezése, magyarok mindössze, három vereség, spanyolok kezdtek, győri Nycke, spanyolok vezettek, rendkívül izgalmas, előző kontinenstornán, maguk javára, szabaddobás után, utolsó másodpercben, győztes gólt, legeredményesebb, kontinenstornán,
© 2013 TVN.HU Kft.