Belépés
Umagi tenisztorna - Balázs Attila kikapott a fináléban
... egyenlíteni tudott. Ezután a szerb rivális megnyerte szervagémét és megismételte bravúrját, azaz ismét elvette Balázs adogatójátékát, így szűk egy óra után szettelőnybe került.
A második felvonásban Lajovic 4:1-re elhúzott, de Balázs nem adta fel, 4:4-nél utolérte ellenfelét. Innentől Lajovic 6:5-ös vezetéséig mindketten megnyerték az adogató játékukat, ott viszont megremeget...
2019-07-21 22:22:35
Európa Játékok - Bronzéremért játszhat a női asztalitenisz-válogatott
... látszólag könnyű labdákat rontott. A második játszmában az addig stabil Dodean is elkezdett hibáztni, a magyar pedig türelmesen játszva kihasználta ezt, és sikerült egyenlítenie. A harmadik felvonásban 1-4-ről fordítva 8-7-nél már Pótánál volt az előny, és végül nagy nehezen 14-12-re hozta a szakaszt, de a vetélytársa villámgyorsan egyenlített.
Az ötödik mérkőzés ötödik szet...
2019-06-29 10:07:10
A Nemzeti Táncegyüttes nyitja a Szegedi Szabadtéri Színpad programját
... táncjáték keretében - mondta Vincze Dániel, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes kommunikációs menedzsere az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.
A második, A szögedi nemzet című felvonásban a 140 évvel ezelőtti szegedi nagy árvíznek állít emléket az amatőr felnőtt és gyerektáncosokkal mintegy 150 fellépőre kiegészült társulat dinamikus, sodró lendületű táncszínházi produkci...
2019-06-18 12:01:24
Férfi röplabda Európa-liga - Vereséggel zárt a magyar válogatott
... Horváth Kristóf játszott kiemelkedően, de az ő jó teljesítménye kevésnek bizonyult: a sok nyitásrontásnak és buta hibának köszönhetően ez a szett is a vendégeké lett.
A harmadik felvonásban mindkét együttes játékosai sokat reklamáltak, sokáig a magyarok vezettek - akik közül ezúttal Szabó Alpár teljesítménye emelkedett ki -, de a hajrá megint az osztrák válogatotté lett, amel...
2019-06-15 23:40:47
A magyar férfi kézilabda-válogatott ki jutott a 2020-as E.B
... kapusteljesítményüknek is köszönhetően - fordítani tudtak. Mivel a szünet előtt a magyarok sorozatban háromszor is betaláltak, az első harminc perc után 9-8-ra vezettek.
A nagy hőség a második felvonásban is rányomta bélyegét a játékra, ám a tartalékos összeállításban szereplő magyarok pontosabb támadójátékuknak köszönhetően fokozatosan elléptek. A lelkes szlovák csapat egy 4...
2019-06-13 07:38:23
Férfi röplabda Európa-liga - Négyjátszmás magyar vereség Ausztriában
... következtében ez a játékrész végig szorosan alakult: a magyarok ugyan sokáig vezettek, a hajrában azonban fordítottak az osztrákok, akik 32 perc alatt egyenlítettek.
A harmadik felvonásban hiába fogadott jobban és támadott hatékonyabban a magyar együttes, mint ellenfele, a Tanase-csapat 13 hibája megbosszulta magát, így a hazaiak megfordították a mérkőzést.
A negyedik et...
2019-06-12 23:00:03
Férfi kézilabda Eb-selejtező - Csoportelsőként továbbjutott a magyar válogatott
... kapusteljesítményüknek is köszönhetően - fordítani tudtak. Mivel a szünet előtt a magyarok sorozatban háromszor is betaláltak, az első harminc perc után 9-8-ra vezettek.
A nagy hőség a második felvonásban is rányomta bélyegét a játékra, ám a tartalékos összeállításban szereplő magyarok pontosabb támadójátékuknak köszönhetően fokozatosan elléptek. A lelkes szlovák csapat egy 4...
2019-06-12 20:09:32
Női röplabda Európa-liga - Háromszettes magyar siker Grazban
... Liliom Rita teljesítményét lehetett kiemelni, de a szoros végjátékot - a harmadik szettlabdát kihasználva - a center Nagy Eszter ütésével nyerte meg a magyar együttes.
A második felvonásban összeszedettebben röplabdázott a tavalyi ezüstérmes, Sándor Renáta és Szakmáry Gréta is több pontos támadásbefejezést mutatot be, valamint a blokkmunkája is egyre jobb volt a magyaroknak, ...
2019-06-12 19:49:44
Roland Garros - Nadal tizenkettedszer bajnok
... játszma a dupla brékkel gyakorlatilag eldőlt, 24 perc elteltével ismét a salakkirály volt előnyben úgy, hogy Thiem összesen hat (!) pontot nyert ebben a szakaszban.
A negyedik felvonásban az osztrák sorozatban negyedszer is elvesztette az adogatását, három bréklabdáját kihasználatlanul hagyta, és 3:0 után Nadalnak már csak az előny tartására kellett ügyelnie. A spanyol tenisz...
2019-06-10 10:35:35
Női vízilabda világliga szuperdöntő - Kikapott az ausztráloktól, hatodik a magyar csapat
... így döntetlennel vonultak el a felek.
A fordulást követően kissé lelassult és tanácstalanná vált a magyarok játéka, ezt az ausztrálok 3-0-s játékrésszel büntetették.
A záró felvonásban a magyarok nem is tudták megközelíteni riválisukat, akik még jobban elléptek és könnyedén nyerték a helyosztót.

A játéknap korábbi mérkőzésén:
a 7. helyért: Kanada-Kína 13-...
2019-06-10 10:34:47
1 2 3 .......26 27 ....39 40 ...51 52 53 
Címkék: Balázs Attila, Európa Játékok, Nemzeti Táncegyüttes, Szegedi Szabadtéri Színpad, Roland Garros, Innentől Lajovic, Vincze Dániel, Magyar Nemzeti Táncegyüttes, Horváth Kristóf, Szabó Alpár, Liliom Rita, Nagy Eszter, Sándor Renáta, Szakmáry Gréta, magyar válogatott, magyar férfi, magyar csapat, szerb rivális, második felvonásban, adogató játékukat, második játszmában, addig stabil, magyar pedig, harmadik felvonásban, vetélytársa villámgyorsan, ötödik mérkőzés, szögedi nemzet, amatőr felnőtt, vendégeké lett, magyarok vezettek, hajrá megint, osztrák válogatotté, szünet előtt, magyarok sorozatban, első harminc, nagy hőség, tartalékos összeállításban, lelkes szlovák, játékrész végig, magyarok ugyan, hajrában azonban, magyar együttes, hazaiak megfordították, szoros végjátékot, harmadik szettlabdát, center Nagy, tavalyi ezüstérmes, dupla brékkel, salakkirály volt, negyedik felvonásban, osztrák sorozatban, előny tartására, spanyol tenisz, fordulást követően, magyarok játéka, ausztrálok 3-0-s, záró felvonásban,
© 2013 TVN.HU Kft.