Belépés
Férfi röplabda Európa-liga - Vereséggel zárt a magyar válogatott
... Horváth Kristóf játszott kiemelkedően, de az ő jó teljesítménye kevésnek bizonyult: a sok nyitásrontásnak és buta hibának köszönhetően ez a szett is a vendégeké lett.
A harmadik felvonásban mindkét együttes játékosai sokat reklamáltak, sokáig a magyarok vezettek - akik közül ezúttal Szabó Alpár teljesítménye emelkedett ki -, de a hajrá megint az osztrák válogatotté lett, amel...
2019-06-15 23:40:47
A magyar férfi kézilabda-válogatott ki jutott a 2020-as E.B
... kapusteljesítményüknek is köszönhetően - fordítani tudtak. Mivel a szünet előtt a magyarok sorozatban háromszor is betaláltak, az első harminc perc után 9-8-ra vezettek.
A nagy hőség a második felvonásban is rányomta bélyegét a játékra, ám a tartalékos összeállításban szereplő magyarok pontosabb támadójátékuknak köszönhetően fokozatosan elléptek. A lelkes szlovák csapat egy 4...
2019-06-13 07:38:23
Férfi röplabda Európa-liga - Négyjátszmás magyar vereség Ausztriában
... következtében ez a játékrész végig szorosan alakult: a magyarok ugyan sokáig vezettek, a hajrában azonban fordítottak az osztrákok, akik 32 perc alatt egyenlítettek.
A harmadik felvonásban hiába fogadott jobban és támadott hatékonyabban a magyar együttes, mint ellenfele, a Tanase-csapat 13 hibája megbosszulta magát, így a hazaiak megfordították a mérkőzést.
A negyedik et...
2019-06-12 23:00:03
Férfi kézilabda Eb-selejtező - Csoportelsőként továbbjutott a magyar válogatott
... kapusteljesítményüknek is köszönhetően - fordítani tudtak. Mivel a szünet előtt a magyarok sorozatban háromszor is betaláltak, az első harminc perc után 9-8-ra vezettek.
A nagy hőség a második felvonásban is rányomta bélyegét a játékra, ám a tartalékos összeállításban szereplő magyarok pontosabb támadójátékuknak köszönhetően fokozatosan elléptek. A lelkes szlovák csapat egy 4...
2019-06-12 20:09:32
Női röplabda Európa-liga - Háromszettes magyar siker Grazban
... Liliom Rita teljesítményét lehetett kiemelni, de a szoros végjátékot - a harmadik szettlabdát kihasználva - a center Nagy Eszter ütésével nyerte meg a magyar együttes.
A második felvonásban összeszedettebben röplabdázott a tavalyi ezüstérmes, Sándor Renáta és Szakmáry Gréta is több pontos támadásbefejezést mutatot be, valamint a blokkmunkája is egyre jobb volt a magyaroknak, ...
2019-06-12 19:49:44
Roland Garros - Nadal tizenkettedszer bajnok
... játszma a dupla brékkel gyakorlatilag eldőlt, 24 perc elteltével ismét a salakkirály volt előnyben úgy, hogy Thiem összesen hat (!) pontot nyert ebben a szakaszban.
A negyedik felvonásban az osztrák sorozatban negyedszer is elvesztette az adogatását, három bréklabdáját kihasználatlanul hagyta, és 3:0 után Nadalnak már csak az előny tartására kellett ügyelnie. A spanyol tenisz...
2019-06-10 10:35:35
Női vízilabda világliga szuperdöntő - Kikapott az ausztráloktól, hatodik a magyar csapat
... így döntetlennel vonultak el a felek.
A fordulást követően kissé lelassult és tanácstalanná vált a magyarok játéka, ezt az ausztrálok 3-0-s játékrésszel büntetették.
A záró felvonásban a magyarok nem is tudták megközelíteni riválisukat, akik még jobban elléptek és könnyedén nyerték a helyosztót.

A játéknap korábbi mérkőzésén:
a 7. helyért: Kanada-Kína 13-...
2019-06-10 10:34:47
Női vízilabda világliga szuperdöntő - Nyögvenyelős magyar győzelem Kína ellen
... szereztek kétgólos vezetést, a kínaiak viszont szépítettek. A negyed vége előtt újra egy gólra zárkózhatott volna az ázsiai gárda, de Gangl Edina ötméterest hárított.
A második felvonásban is osztálykülönbség volt a két csapat között, így négygólos különbség alakult ki a nagyszünetre.
A fordulást követően állandósult a különbség, nem tudott még jobban ellépni a házigazda...
2019-06-08 16:31:45
Roland Garros - Nadal könnyedén győzte le Federert
... Federer is végrehajtotta ezt a bravúrt, csakhogy egyenlíteni már nem tudott, mert Nadal azonnal válaszolni tudott (4:2), így végül 6:3-ra megnyerte az első szettet.
A második felvonásban Federer kezdett brékkel (0:2), de rögtön a következő szervajátékát elvesztette, így a játszma hajrájáig fej fej mellett haladtak, majd a végén ismét Nadal összpontosított jobban (6:4).
...
2019-06-07 16:01:59
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - A Jug Dubrovnik legyőzésével elődöntős a Ferencváros
... ugyancsak azonos létszám mellett zárkózott vissza. Az FTC Vámos révén a második fórját is értékesítette, lezárva ezzel az első negyedet (5-3).
A sokkal feszültebb és keményebb második felvonásban Javier Garcia Gadea gyönyörű góljával egygólosra csökkent a különbség, de a magyar bajnok egy gyönyörű összjáték végén Mitrovic második találatával újra kettővel ment. A következő ma...
2019-06-06 17:43:01
1 2 3 ......25 26 ....38 39 ....50 51 52 
Címkék: Roland Garros, Bajnokok Ligája, Horváth Kristóf, Szabó Alpár, Liliom Rita, Nagy Eszter, Sándor Renáta, Szakmáry Gréta, Gangl Edina, Javier Garcia Gadea, magyar válogatott, magyar férfi, magyar csapat, vendégeké lett, harmadik felvonásban, magyarok vezettek, hajrá megint, osztrák válogatotté, szünet előtt, magyarok sorozatban, első harminc, nagy hőség, második felvonásban, tartalékos összeállításban, lelkes szlovák, játékrész végig, magyarok ugyan, hajrában azonban, magyar együttes, hazaiak megfordították, szoros végjátékot, harmadik szettlabdát, center Nagy, tavalyi ezüstérmes, dupla brékkel, salakkirály volt, negyedik felvonásban, osztrák sorozatban, előny tartására, spanyol tenisz, fordulást követően, magyarok játéka, ausztrálok 3-0-s, záró felvonásban, játéknap korábbi, kínaiak viszont, negyed vége, gólra zárkózhatott, ázsiai gárda, első szettet, következő szervajátékát, játszma hajrájáig, végén ismét, második fórját, első negyedet, sokkal feszültebb, magyar bajnok, gyönyörű összjáték, támadójátékuknak,
© 2013 TVN.HU Kft.