Belépés
Férfi kézilabda-vb - Bánhidi: fáradtak vagyunk, de nyernünk kell
... szombaton 25-22-re kikaptak az olimpiai bajnok Dániától, vasárnap 26-21-re legyőzték az Afrika-bajnok Tunéziát, szerdán 18 órától pedig Norvégiával találkoznak.
A csoportok első és a második helyezettje az elődöntőbe jut, a harmadik az ötödik helyért, a negyedik pedig a hetedik helyért játszhat. Amennyiben a magyar és az egyiptomi csapat azonos pontszámmal végez a herningi II...
2019-01-22 13:51:37
Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett
... alelnöki megbízatása 2021-ig szól. A szavazásra az addigi alelnök, az orosz Lev Rosszosik tavalyi halála miatt volt szükség.A magyar sportújságírók közül Vadas Gyula után Szöllősi György a második, aki a Nemzeti Sport főszerkesztőjeként lett az AIPS egyik vezető testületének alelnöke - olvasható az MSÚSZ honlapján.
A kongresszuson tartották az először kiírt AIPS Sport Media A...
2019-01-22 13:12:45
Egyetlen sikerre a történelmi vb-részvételtől a női curlingcsapat
...
Az már hétfőn eldőlt, hogy a magyarok bejutottak a legjobb hármat felvonultató rájátszásba, így a finnek elleni, keddi utolsó fordulóra csak az maradt a kérdés, hogy második vagy harmadik helyen. Ez azért nem volt mindegy, mert előbbi esetben két, utóbbiban egy esély nyílt a csapatnak a vb-kvalifikációra.
A hazai szövetség honlapjának beszámolója szerint a Rókusfalvy Ors...
2019-01-22 12:51:39
Australian Open - Babos és Fucsovics kikapott a vegyes páros második fordulójában
...
A magyar duó a szombati győzelmét követően kedden két szettben maradt alul a Nicole Melichar, Bruno Soares második helyen kiemelt amerikai, brazil kettőssel szemben.
Az első szett második gémjében Fucsovics elvesztette adogatását, a másodikban pedig rögtön az elsőt nem tudta hozni, majd 2:4-nél Babos szervajátékánál is az összeszokottabb ellenfél játszott pontosabban....
2019-01-22 08:31:08
Férfi kézilabda-vb - A dánok legyőzték Egyiptomot és elődöntősök
... társházigazda németek az első perctől rendkívül kiélezett meccsen egy góllal legyőzték a horvátokat, így eldőlt, hogy a címvédő franciákkal együtt a négy közé jutottak.
A csoportok első és második helyezettjei az elődöntőbe jutnak, a harmadikok az ötödik helyért, a negyedikek pedig a hetedik helyért játszanak.
Eredmények, középdöntő, 3. játéknap:
I. csoport (Köln):N...
2019-01-21 22:33:03
Férfi kézilabda-vb - Újabb norvég győzelem a magyarok csoportjában
... harmadik helyen a herningi II. csoportban, negyedik helyezése szerdán a norvégok elleni találkozón dől el, de Egyiptom hátralévő két meccse is befolyásolhatja.
A csoportok első és második helyezettjei az elődöntőbe jutnak, a harmadikok az ötödik helyért, a negyedikek pedig a hetedik helyért játszanak.
Az előző világbajnokságon ezüstérmes norvégok 14-14 után egy 8-1-es so...
2019-01-21 19:53:12
Férfi kézilabda-vb - Regeneráció után közös főzés és wellness szerepelt a magyarok programjában
... középdöntőben szombaton 25-22-re kikaptak az olimpiai bajnok és társházigazda Dániától, szerdán 18 órától pedig az előző világbajnokságon ezüstérmes Norvégiával találkoznak. A csoportok első és a második helyezettjei az elődöntőbe jutnak, a harmadikok az ötödik helyért, a negyedikek pedig a hetedik helyért játszanak.
"A szakmai stáb már készült a következő feladatra, vagyis N...
2019-01-21 19:43:48
Zágrábban lesz a férfi vízilabda Európa Kupa nyolcas döntője
... százszázalékos és jó esélye van rá, hogy megnyeri a csoportját.
Mindez azt jelentené, hogy Magyarország az A csoport első helyezettjeként a nyitómeccset vívná a viadalon a C csoport másodikjával, amely Montenegró vagy Olaszország lesz. A párharc győztese az elődöntőbe jut, és esélye lesz kvalifikálni a világliga döntőjére, amelynek nyertese elsőként szerez kvótát a 2020-as to...
2019-01-21 17:12:07
Australian Open - Babos és Fucsovics: képesek vagyunk megnyerni a tornát
...
A Mol csapat honlapján megjelent hétfői videointerjúban a Grand Slam-tornák történetének első színmagyar kettősének női tagja úgy fogalmazott: színvonalas mérkőzésen jutottak a második fordulóba magyar idő szerint szombat reggel, amikor 6:3, 4:6 után döntő rövidítésben 10-7-re bizonyultak jobbnak a Csang Su-aj, John Peers kínai, ausztrál duónál.
A női párosban címvédő Ba...
2019-01-21 16:51:55
Seuso-kincs, 1989, antik Perzsia - Kihirdették a Nemzeti Múzeum idei programját
... Emlékhelyére is, amely idén az Év Európai Múzeuma Díj jelöltjei között van.
Mint közölte, a tervek szerint február végére befejeződik a Múzeumkert rekonstrukciója, majd a beruházás második ütemében a hátsó kertészházban alakítanak ki kávézót.Az MNM dolgozik az Andrássy Emlékmúzeum kialakításán is, az Andrássy Gyula alakját megidéző kiállítás várhatóan 2021 közepétől, a Fő utc...
2019-01-21 14:31:31
1 2 3 ..........2040 2041 .....3061 3062 .....4080 4081 4082 
Címkék: Szöllősi György, AIPS Europe, Australian Open, Európa Kupa, Nemzeti Múzeum, Afrika-bajnok Tunéziát, Vadas Gyula, Nemzeti Sport, AIPS Sport Media, Rókusfalvy Ors, Nicole Melichar, Bruno Soares, Grand Slam-tornák, Csang Su-aj, John Peers, Európai Múzeuma Díj, Andrássy Emlékmúzeum, Andrássy Gyula, történelmi vb-részvételtől, vegyes páros, dánok legyőzték, magyarok csoportjában, magyarok programjában, férfi vízilabda, olimpiai bajnok, csoportok első, második helyezettje, ötödik helyért, negyedik pedig, hetedik helyért, egyiptomi csapat, addigi alelnök, magyar sportújságírók, kongresszuson tartották, először kiírt, magyarok bejutottak, legjobb hármat, finnek elleni, esély nyílt, hazai szövetség, szombati győzelmét, első szett, másodikban pedig, összeszokottabb ellenfél, első perctől, góllal legyőzték, címvédő franciákkal, négy közé, elődöntőbe jutnak, negyedikek pedig, norvégok elleni, előző világbajnokságon, második helyezettjei, szakmai stáb, következő feladatra, nyitómeccset vívná, párharc győztese,
© 2013 TVN.HU Kft.