Belépés
A mobilszolgáltatók hamarosan elindíthatják az 5G szolgáltatásokat
... rövid időn belül elindítja kereskedelmi 5G szolgáltatását. A Magyar Telekom az elnyert frekvenciablokkokért 54,24 milliárd forint díjat köteles fizetni, ezt várhatóan 2020. második negyedévben fizetik ki. Az elnyert frekvenciasávok jövőbeni éves sávdíjainak jelenértékét, várhatóan nagyságrendileg 33 milliárd forint összegben aktiválják 2020 második negyedévében.
A Telenor Mag...
2020-03-26 20:13:56
Koronavírus - Az OTT-ONE 500 lélegeztetőgépet vehet Kínából
... honlapján csütörtökön közzétett tájékoztatás szerint a KKM a teljes összeget, nettó 4,7 milliárd forintot előre kifizeti az OTT-ONE részére. A megrendelt lélegeztetőgépek a második negyedévben érkeznek - írták.
A közlemény szerint a vásárlással az OTT-ONE ki tudta aknázni a közelmúltban kiépített kínai kapcsolatait. A megbízás értéke magasabb mint a társaság tavalyi teljes b...
2020-03-26 19:03:13
Mérsékelt ütemben nőtt az amerikai gazdaság a tavalyi utolsó negyedévben
...
Az adat nem változott az első, illetve a második becsléshez képest, összhangban az elemzői várakozásokkal.
A harmadik negyedévben ugyancsak 2,1 százalékos, a második negyedévben 2,0 százalékos, az első negyedévben pedig 3,1 százalékos volt a növekedés évesített üteme.
Tavaly október-decemberben a reál GDP növekedését a háztartások és a szövetségi kormány kiadásai, ...
2020-03-26 16:32:02
Koronavírus - A Bank of England kész tovább bővíteni mennyiségi enyhítési keretét
... londoni pénzügyi-gazdasági elemzőcég, a Capital...
2020-03-26 16:02:01
Koronavírus - Az amerikai elnök szorgalmazná a szigorítások enyhítését, a visszatérést a munkába
... felvetette, hogy az amerikai gazdaságnak néhány héten belül újra kell indulnia. Álláspontját elemzők azzal magyarázzák, hogy a múlt héten nyilvánosságra hozott adatok szerint a második negyedévben a munkanélküliség a 20 százalékot, a nemzeti össztermék (GDP) csökkenése pedig a 24 százalékot is elérheti.
Larry Kudlow, a Fehér Ház gazdasági bizottságának vezetője egy másik tel...
2020-03-24 22:14:20
Koronavírus - Rekordmélyre zuhant a brit gazdaság aktivitási mérőszáma
... pénzügyi-gazdasági elemzőcég, a Capital Economics az előzetes márciusi BMI-adatok keddi ismertetéséhez fűzött előrejelzésében közölte: számításai szerint a brit hazai össztermék az idei második negyedévben 15 százalékkal zuhan negyedéves összevetésben.
A ház hangsúlyozta, hogy ez nagyobb visszaesés lenne, mint amilyet a legutóbbi globális pénzügyi válság idején, vagy az 1930-...
2020-03-24 13:22:54
Koronavírus - GKI: az első negyedévben még 2-3 százalékkal bővülhetett a gazdaság
...
Már tény, hogy a járvány világméretűvé vált, ugyanakkor mélysége és időtartama teljesen bizonytalan. A jelenlegi helyzetben a GKI szakmailag megalapozhatatlannak tartja részletes előrejelzés készítését. Ezért két forgatókönyv alapján csak a pillanatnyilag feltételezhető fő tendenciák bemutatására vállalkozik - írták.
Az "A" változat szerint a gazdaság a második fél évben...
2020-03-24 12:13:09
Román miniszter: Románia államháztartási hiánya elérheti az idén a GDP 5 százalékát
... azonban felhívták a figyelmet, hogy a gazdasági válság mélységét még nem lehet teljes egészében felbecsülni. A legtöbb elemző azzal a forgatókönyvvel számol, hogy az első és a második negyedévben a román gazdaság jelentős mértékben visszaesik, a második félévben várhatóan elkezdődik egy felfele ívelő szakasz.
A román hatóságok bejelentései szerint eddig 200 ezer munkaszerződé...
2020-03-24 11:32:30
Meredeken romlott a német magánszektor teljesítménye márciusban
... példátlan összeomlása jól tükrözi, hogy Németország milyen gyorsan halad a recesszió irányába. A márciusi adatok azt jelzik, hogy a hazai össztermék (GDP) 2 százalékkal csökken az első negyedévben az előzőhöz képest, és a járvány megfékezését célzó intézkedések szélesítése miatt arra kell készülni, hogy a második negyedévben még erősebb lesz a visszaesés. A kormányzati intézkedése...
2020-03-24 10:42:10
Koronavírus - Védőmaszkokat vásárolnak, varratnak vidéki önkormányzatok, segítenek a rászorulóknak
... gyógyszertámogatást.
Tatabányán az önkormányzat jelenleg 400 millió forintra becsüli a vírusellenes védekezés költségeit, ebből 90 millió forint a bérlakásoknál a lakbér elengedése a második negyedévben és 200 millió forint a karanténba kerülők, idősek, rászorultak étkeztetése és ellátása - közölte Szücsné Posztovics Ilona polgármester.
Siófokon fertőtlenítő- és tisztálk...
2020-03-23 20:03:51
1 2 3 .......................141 142 ...........211 212 ...........281 282 283 
Címkék: Magyar Telekom, Telenor Mag, Larry Kudlow, Fehér Ház, Capital Economics, Szücsné Posztovics Ilona, mobilszolgáltatók hamarosan, amerikai gazdaság, tavalyi utolsó, amerikai elnök, szigorítások enyhítését, brit gazdaság, első negyedévben, német magánszektor, elnyert frekvenciasávok, teljes összeget, megrendelt lélegeztetőgépek, második negyedévben, közlemény szerint, közelmúltban kiépített, megbízás értéke, társaság tavalyi, második becsléshez, elemzői várakozásokkal, harmadik negyedévben, növekedés évesített, szövetségi kormány, amerikai gazdaságnak, múlt héten, nemzeti össztermék, előzetes márciusi, brit hazai, idei második, legutóbbi globális, járvány világméretűvé, jelenlegi helyzetben, pillanatnyilag feltételezhető, gazdasági válság, legtöbb elemző, forgatókönyvvel számol, román gazdaság, második félévben, felfele ívelő, román hatóságok, recesszió irányába, márciusi adatok, hazai össztermék, előzőhöz képest, járvány megfékezését, kormányzati intézkedése, önkormányzat jelenleg, vírusellenes védekezés,
© 2013 TVN.HU Kft.