Belépés
Férfi kézilabda-vb - Bánhidi: fáradtak vagyunk, de nyernünk kell
... szombaton 25-22-re kikaptak az olimpiai bajnok Dániától, vasárnap 26-21-re legyőzték az Afrika-bajnok Tunéziát, szerdán 18 órától pedig Norvégiával találkoznak.
A csoportok első és a második helyezettje az elődöntőbe jut, a harmadik az ötödik helyért, a negyedik pedig a hetedik helyért játszhat. Amennyiben a magyar és az egyiptomi csapat azonos pontszámmal végez a herningi II...
2019-01-22 13:51:37
Férfi kézilabda-vb - A dánok legyőzték Egyiptomot és elődöntősök
... társházigazda németek az első perctől rendkívül kiélezett meccsen egy góllal legyőzték a horvátokat, így eldőlt, hogy a címvédő franciákkal együtt a négy közé jutottak.
A csoportok első és második helyezettjei az elődöntőbe jutnak, a harmadikok az ötödik helyért, a negyedikek pedig a hetedik helyért játszanak.
Eredmények, középdöntő, 3. játéknap:
I. csoport (Köln):N...
2019-01-21 22:33:03
Férfi kézilabda-vb - Még az ötödik hely is elérhető a magyarok számára
...
A herningi II. csoportban hétfőn két, szerdán három mérkőzést játszanak, s még számos forgatókönyv elképzelhető. Az biztos, hogy a magyarok nem végezhetnek az első, a második és a hatodik helyen.
Amennyiben a Csoknyai István, Vladan Matics kapitánypáros csapata szerdán legyőzi az előző világbajnokságon ezüstérmes norvégokat, harmadik is lehet a csoportban, és az ötödik h...
2019-01-21 11:11:16
Férfi kézilabda-vb - Norvég siker a magyarok csoportjában
...
Az előző világbajnokságon ezüstérmes norvégok némi meglepetésre az első félidőben nem tudtak megnyugtató előnyt kialakítani, a szünetben csak két góllal vezettek. A második felvonásban elhúztak 21-16-ra, de Egyiptom egy 6-2-es sorozattal felzárkózott, a hajrá viszont a skandinávoknak sikerült jobban.
A norvégok közül Sander Sagosen és Magnus Röd is tíz gólt dobott.
...
2019-01-20 22:22:59
A prémium autók szegmense 9,5 százalékkal bővült Magyarországon
... maga elé. Hozzátette: a márka növelni akarja jelenlétét az elektromos és plug-in hibrid járművek piacán, az idén érkezik egy új, teljesen elektromos modellje.
A prémium kategória második helyezettje, a BMW tavaly 3140 autót értékesített Magyarországon, 16,3 százalékkal bővülve az előző évhez képest.
Massimiliano di Silvestre, a BMW Group Magyarország ügyvezetője sajtót...
2019-01-20 07:05:02
Férfi kézilabda-vb - A magyar válogatott vereséggel kezdte a középdöntőt
... kapitány már a szünet előtt pályára küldte az összes bevethető cserejátékosát, akik nem teljesítettek rosszul, de néha látszott rajtuk az összeszokottság hiánya.
A német játékvezetők a második félidőben is sokkal jobban tisztelték az olimpiai bajnok és házigazda dánokat, ez számos - meghozott és elmaradt - ítéletükön látszott. A magyarok védekezése az ellenfél gyors akciói mi...
2019-01-19 22:27:48
A Dal 2019 - Szekér Gergő és Oláh Gergő nyerte az első válogatót
... négy zsűritag pontjaihoz, így jutott tovább öt dal.
A hatodik továbbjutó a nézők szavazataival Deniz és az Ide várnak vissza című dal lett, így ő is bekerült az elődöntőbe.
A második válogatót január 26-án, a harmadikat február 2-án rendezik, ezekből is hat-hat dal jut a két elődöntőbe, amelyeket február 9-én és 16-án tartanak. A Dal 2019 február 23-i döntőjébe nyolc pro...
2019-01-19 21:37:57
Jégkorong Erste Liga - Háromgólos hátrányról fordított a Vasas
...
Gól nélküli első harmadot követően a 37. percre háromgólos előnyre tett szert a vendégcsapat. A házigazdák azonban még a második harmad hajrájában szépítettek, majd a záró felvonásban három és fél perc alatt három gólt lőttek, így fordítottak. Az újonc Vasas 40. mérkőzésén a nyolcadik győzelmét aratta, a harmadikat a rendes játékidőben.
Eredmény (a szövetség honlapjáról)...
2019-01-19 20:59:27
Ha penészes a virágföld
... lehető legalaposabban távolítsd el a földet és a gyökeret megtámadó penészt, és enyhén rázogasd meg a földlabdát is, ügyelve arra, hogy a virág gyökerét minél kevésbé sértsd meg!

Második lépés: a spórák eltüntetése
Ekkor két lehetőséged van. Ha szereztél be új cserepeket, akkor könnyű dolgod van, ha azonban a nagyságuk még nem indokolta az átültetést, így maradnál ...
2019-01-19 12:05:13
Asztalitenisz World Tour - Elődöntős, így már biztosan érmes a Szudi, Pergel páros
... első helyen kiemelt hongkongi Vong Csun-ting, Tu Hoj-kem kettőst búcsúztatta, azaz már három győztes meccsen volt túl.
A találkozót a magyarok kezdték jobban, az első szettet simán, a másodikat pedig már nagyobb csatában nyerték, így egy játszmára kerültek a továbbjutástól. A francia páros a harmadik felvonásban meg tudott újulni, ráadásul Szudi és Pergel is többet hibázott e...
2019-01-18 11:11:12
1 2 3 ...............386 387 ........579 580 ........771 772 773 
Címkék: Szekér Gergő, Oláh Gergő, Jégkorong Erste Liga, Asztalitenisz World Tour, Afrika-bajnok Tunéziát, Csoknyai István, Vladan Matics, Sander Sagosen, Magnus Röd, Group Magyarország, Vong Csun-ting, dánok legyőzték, ötödik hely, magyarok számára, magyarok csoportjában, prémium autók, magyar válogatott, első válogatót, olimpiai bajnok, csoportok első, második helyezettje, ötödik helyért, negyedik pedig, hetedik helyért, egyiptomi csapat, első perctől, góllal legyőzték, címvédő franciákkal, négy közé, elődöntőbe jutnak, negyedikek pedig, hatodik helyen, előző világbajnokságon, első félidőben, szünetben csak, második felvonásban, 6-2-es sorozattal, hajrá viszont, skandinávoknak sikerült, norvégok közül, márka növelni, idén érkezik, prémium kategória, előző évhez, szünet előtt, összes bevethető, összeszokottság hiánya, német játékvezetők, második félidőben, magyarok védekezése, ellenfél gyors, hatodik továbbjutó, nézők szavazataival, második válogatót, harmadikat február, házigazdák azonban, második harmad,
© 2013 TVN.HU Kft.