Belépés
Monori Lili életműdíjat kap a magyar filmek fesztiválján Los Angelesben
...
Bunyik Béla, a 19. alkalommal tartandó fesztivál alapítója és főszervezője az MTI-nek hétfőn elmondta: a több mint 60 filmben szerepelt Monori Lili két filmjét is bemutatják az idei filmmustrán. Az újonnan digitalizált A Tanú - a Cannes-ban vetített teljes filmet, a korábban kivágott részekkel együtt -, valamint a 2018-ban készült Rossz Versek című új film iránt máris érzékel...
2019-10-29 10:03:51
Los Angelesben idén is megrendezik a magyar filmek fesztiválját
...
A sorrendben immár 19. Magyar Filmfesztiválon november 7-től egy héten át magyar játékfilmek, televíziós alkotások, dokumentum-, és rövidfilmek, valamint animációs alkotások mutatkoznak be.
Bunyik Béla az MTI-nek elmondta: a rendezvénysorozaton bemutatják Tóth Barnabás Akik maradtak című filmjét is, Magyarország Oscar-nevezését a nemzetközi filmek kategóriájában.
...
2019-10-12 12:48:16
Székesfehérváron folytatódik a Digitális immunerősítő program
... közösségi média veszélyeire. A rendezvényen - Magyarországon egyedülálló módon - egy valódi etikus hekker a diákok el...
2019-09-17 13:21:23
The American Conservative: Orbán egyik fő célja, hogy Magyarországon ne kelljen szembesülni a Nyugatot szétzilá
... ismerné Orbán Viktort, akkor azt gondolná róla, hogy nem egyéb egy maffiózónál. Pedig ha valaki személyesen találkozik vele, akkor kiderül, hogy egy teljesen más ember, mint aminek a média bemutatja az amerikaiaknak: energikus, elviselhetetlenül intelligens, humoros, önkritikus, realista és egyes pillanatokban szinte ölre menne Magyarország és annak érdekei megvédéséért. Orbán az,...
2019-09-11 12:01:38
A török újságírók szakszervezete panaszt tett egy kormányközeli agytröszt ellen a médiajelentése miatt
... megjegyzései alapján a külföldi sajtó helyi munkatársai az utóbbi években számos esetben kormányellenes hangvételben mutatták be az országot. A jelentés meg is nevezi az újságírókat, bemutatja múltjukat, társadalmi kapcsolataikat, valamint példákat közöl Twitter-bejegyzéseik közül.
A Törökországi Újságírók Szakszervezetének (TGS) elnöke, Gökhan Durmus hétfőn az isztambuli ig...
2019-07-08 20:42:02
A fiatalok biztonságos internetezését célzó kampány indul
...
A tárca keddi közleményében azt írták, hogy a biztonságos internetezés világnapján az online tér veszélyeire - különösen a gyermekek védelmére - hívják fel a figyelmet.
Az Emmi arra szólítja fel az embereket, hogy vigyázzanak az online adataikra, és védjék a fiatalokat a káros tartalmaktól.
A tervek szerint idén tizennyolc iskolába látogat el a DIP roadshow-ja; egés...
2019-02-05 19:19:33
A magyar-olasz kulturális kapcsolatokat erősítheti a Piedone-film
... át, négy országban és negyvenöt közreműködővel forgatott alkotás amellett, hogy egy legendás színész életművét tárja a nézők elé, egy kivételes személyiség eddig kevésbé ismert arcát is bemutatja. A filmben egykori sportolótársai, színész kollégái, barátai és családtagjai mesélnek Bud Spencerről.
Az eredetileg Carlo Pedersoli néven született olasz színészről kevesen tudják, ...
2019-01-16 16:32:08
Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztivál Budaörsön
...
A gyerekfilmek versenyprogramját a budaörsi helyszín mellett Pécsen, Sopronban, Szekszárdon, Csíkszeredán, Kolozsváron, Nagyváradon, Sepsiszentgyörgyön és Székelyudvarhelyen rendezik meg - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.
Az idei Primanima fesztiválra 26 országból csaknem félezer nevezés érkezett, amelyből az előzsűri 14 elsőfilmet, 26 diplomafilmet és 21 d...
2018-10-21 08:20:58
Budapest lesz az idei Csabai Kolbászfesztivál díszvendége
... rendezvény szerdai sajtótájékoztatóján arra hívta fel a figyelmet, hogy a Csabai Kolbászfesztivál a térség kultúráját, különleges értékeit és életformáját, valamint a családi tradíciókat is bemutatja.
Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ügyvezetője elmondta, hogy elsősorban a főváros kulturális értékeit népszerűsítik a fesztiválon.
Hégely Sándor fe...
2018-10-10 17:11:52
Kinek a kulturális diktatúrája? Balliberális diktatúra
... mindent szidnak és náciznak, ami magyar. Az pedig teljesen természetes, hogy ez a nagyszerű alkotás is az NKA Hangfoglaló program támogatásával készül. Ha minden jól alakul, a közmédia is bemutatja ezt az igazán hiánypótló filmet.

Csakúgy, ahogy a Pilvaker projekttel teszi. Sikerült ugyanis az 1848-as magyar szimbólumot, a Pilvax szót egy cigány szlenggel a vakerel szóv...
2018-08-25 20:35:05
1 2 3 ...11 12 ..17 18 .22 23 24 
Címkék: Monori Lili, American Conservative, Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztivál Budaörsön, Csabai Kolbászfesztivál, Bunyik Béla, Rossz Versek, Magyar Filmfesztiválon, Tóth Barnabás Akik, Magyarország Oscar-nevezését, Orbán Viktort, Törökországi Újságírók Szakszervezetének, Gökhan Durmus, Carlo Pedersoli, Budapesti Fesztivál-, Turisztikai Központ, Hégely Sándor, magyar filmek, török újságírók, kormányközeli agytröszt, médiajelentése miatt, fiatalok biztonságos, magyar-olasz kulturális, idei Csabai, kulturális diktatúrája, több mint, idei filmmustrán, újonnan digitalizált, korábban kivágott, 2018-ban készült, sorrendben immár, nemzetközi filmek, valódi etikus, média bemutatja, külföldi sajtó, utóbbi években, tárca keddi, biztonságos internetezés, gyermekek védelmére, online adataikra, káros tartalmaktól, tervek szerint, legendás színész, kivételes személyiség, filmben egykori, eredetileg Carlo, gyerekfilmek versenyprogramját, budaörsi helyszín, idei Primanima, térség kultúráját,
© 2013 TVN.HU Kft.