Belépés
Nemzetközi méhész rendezvény lesz Jászberényben a hétvégén
... embert várnak, köztük 200 kiállítót, hagyományos árust, valamint sok méhészt és érdeklődőt - tájékoztatta Molnár György főszervező, a jászsági méhészegyesület elnöke az MTI-t. A méhésztalálkozó szakmai részében a méhészfórumon előadások hangzanak el a méhészeti ágazat helyzetéről, kitörési pontjairól, új lehetőségeiről.
Magyarországon a méhészek száma 20 ezer körüli, a méhész...
2018-08-02 07:06:40
FM: nagy az igény a termelői piacokra
... termékek értékesítésének előmozdításával, valamint a hazai termékek fogyasztásösztönző programjának működtetésével érhető el - az FM közleménye szerint a 30. nemzetközi mézvásáron és méhésztalálkozón szombaton Jászberényben erről is beszélt Nagy István.
Az államtitkár kiemelte, hogy egyre erősödik a méhészek és a fogyasztók közötti közvetlen kapcsolat. A megbízhatóságot szolg...
2017-08-05 13:31:47
Jubileumi nemzetközi mézvásár és méhésztalálkozó lesz Jászberényben
...
A találkozón lesz a Jászsági Mézlovagrend felavatása és tagjai fogalomtétele.
Molnár György, a szervező Szatmári László Jászsági Méhészegyesület elnöke az MTI-nek elmondta: a jubileumi rendezvény célja a magyar mézfogyasztás népszerűsítése, a figyelem felhívása a hazai méhészszakmára.
Az eseményen részt vesznek a már működő mézlovagrendek képviselői is, mintegy 7-8 ...
2017-07-25 11:25:15
A kormány ösztönzi a mézfogyasztást
...
A politikus a Kaposvár és Térsége Méhészeti Egyesülete által szervezett 19. Dunántúli Regionális Méhésztalálkozón újságírókkal közölte, a fogyasztás az ágazatért tett erőfeszítéseknek is köszönhetően nőtt 50 dekagrammról 70-re az elmúlt időszakban, de így is messze elmarad a nyugat-európai 2,5-2,7 kilós átlagtól.
Hangsúlyozta: a Magyar Méhészet Nemzeti Program arra hivat...
2017-01-28 13:41:54
Czerván György: gyenge-közepes volt a méhészév
... javaslatot a Bizottság elfogadta és a támogatás pénzügyi alapját mintegy tíz százalékkal, 32 millió euróról 36 millió euróra növelték.
A mézvásárral egybekötött nemzetközi méhésztalálkozó a méztermelők, a méhészeti eszközgyártók és forgalmazók legnagyobb magyarországi szakmai eseménye.
A kiállítók többsége méhészeti eszközgyártóként és forgalmazóként kínálja áruját, a mé...
2016-08-06 11:58:58
Czerván György: javuló jövedelmi viszonyokat tükröz a növekvő magyarországi mézfogyasztás
... tevékenységét, gyakorlati és kutató munkáját mintegy ezer cikk, háromszáz hazai és külföldi előadás és 170 ezer saját nevelésű méhanya tanúsítja.
A mézvásárral egybekötött nemzetközi méhésztalálkozó a méztermelők, a méhészeti eszközgyártók és forgalmazók legnagyobb magyarországi szakmai eseménye.
A hazai és külföldi kiállítók többsége méhészeti eszközgyártóként és forg...
2015-08-01 12:32:31
Nemzetközi méhésztalálkozó és mézvásár Jászberényben
... ilyen alkalmakkor lehet a leghatékonyabbana mézfogyasztás növeléséről, ezzel együtt az egészséges táplálkozásról meggyőzni az embereket.
A mézvásárral egybekötött nemzetközi méhésztalálkozó a méztermelők, a méhészeti eszközgyártók és forgalmazók legnagyobb magyarországi szakmai eseménye. Az idén minden korábbinál nagyobb volt az érdeklődés. A több mint másfélszáz kiállító - k...
2014-08-02 16:04:18
Nemzetközi méhésztalálkozó és mézvásár a hétvégén Jászberényben
...
A huszonhetedik alkalommal megszervezett program iránt minden korábbinál nagyobb az érdeklődés, a magyarok mellett lengyel, román, szlovén és szlovák vendégeket is várnak - közölte Molnár Györgyfőszervező, a Szatmári László Jászsági Méhészegyesület elnöke az MTI-vel.
A Jászság központjába várt 160 kiállító többsége méhészeti eszközgyártó és forgalmazó, de kínálják majd á...
2014-07-29 07:04:33
Nemzetközi mézvásár és méhésztalálkozó lesz a hétvégén Jászberényben
...
A negyedszázados fennállását ünneplő rendezvényen 6-7 ezer emberre számítanak, a magyarok mellett, olaszokat, szlovénokat, valamint Szlovákiából felvidéki illetve Romániából erdélyi résztvevőket is várnak - közölte Molnár György főszervező, a Szatmári László Jászsági Méhészegyesület elnöke az MTI-vel.
A szakmai és szórakoztató elemeket egyaránt tartalmazó programban ezú...
2012-08-02 07:05:21
Mézescsupor - Rajzpályázat gyerekeknek
... csoportosan küldött pályázati anyagok esetén az intézmények listát is készítsenek az előbbi adatokkal a beküldött munkákról.
A legjobb pályaműveket március 17-én, az Ipolymenti ...
2012-02-16 15:23:07
1 2 
Címkék: Czerván György, Molnár György, Nagy István, Jászsági Mézlovagrend, Szatmári László Jászsági Méhészegyesület, Térsége Méhészeti Egyesülete, Dunántúli Regionális Méhésztalálkozón, Magyar Méhészet Nemzeti Program, Molnár Györgyfőszervező, termelői piacokra, kormány ösztönzi, növekvő magyarországi, hétvégén Jászberényben, jászsági méhészegyesület, méhésztalálkozó szakmai, méhészfórumon előadások, méhészeti ágazat, méhészek száma, hazai termékek, államtitkár kiemelte, fogyasztók közötti, megbízhatóságot szolg, találkozón lesz, szervező Szatmári, jubileumi rendezvény, magyar mézfogyasztás, figyelem felhívása, hazai méhészszakmára, eseményen részt, ágazatért tett, elmúlt időszakban, támogatás pénzügyi, mézvásárral egybekötött, méhészeti eszközgyártók, kiállítók többsége, leghatékonyabbana mézfogyasztás, egészséges táplálkozásról, idén minden, több mint, huszonhetedik alkalommal, magyarok mellett, negyedszázados fennállását, intézmények listát, előbbi adatokkal, beküldött munkákról,
© 2013 TVN.HU Kft.