Belépés
Merényletek Srí Lankán - Kövér László részvétét fejezte ki az áldozatok családjainak
...
"Mélységes megrázkódtatással és szomorúsággal értesültem a húsvét vasárnapján Srí Lankán elkövetett kegyetlen terrorista támadásról, amely több száz életet követelt és sokakat megsebesített" - olvasható az MTI-hez szerdán eljuttatott levélben, amelyben Kövér László a sebesülteknek mielőbbi felépülést kíván.
A házelnök biztosította a parlamenti elnököt arról, hogy ebben a...
2019-04-24 08:30:54
Betkó András: Add meg kenyerünket - vallásos vers
... hogy szeméből könny pereg,
az ő könnye is megered,
odahull anyja ölébe,
a többi is jön köréje
és sírnak... sírnak mindnyájan
s az anya rezgő hangjában
zokog mélységes fájdalom
s mint kit önbűne vádja nyom,
úgy roskad össze, ha füléhez ér
éhes gyermeke szava: ,,Nincs kenyér!"

,,Oh Isten, kit Atyjának nevez
a gyarló ember,...
2019-04-23 22:47:46
Merényletek Srí Lankán - Orbán Viktor: Magyarország elkötelezett partner a terrorizmus elleni globális küzdelem
... Vikremeszinghének küldött - és Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár által az MTI-hez eljuttatott - részvéttáviratban azt írta, hogy mély megdöbbenéssel és mélységes szomorúsággal értesült a "gyalázatosterrortámadásokról".
"A magyar nép nevében őszinte részvétemet fejezem ki az áldozatok hozzátartozóinak, és gyors felépülést kívánok anna...
2019-04-21 22:07:00
Merényletek Srí Lankán - Áder János részvétét fejezte ki az áldozatok családtagjainak
...
"Mély megdöbbenéssel és mélységes szomorúsággal értesültem a brutális terrorcselekményekről, amelyek Srí Lanka négy városában történtek a nap folyamán és tragikus módon oly sok békés ember életét követelték" - olvasható a Köztársasági Elnöki Hivatal által az MTI-hez eljuttatott részvéttáviratban.
Áder János kiemelte, hogy Magyarország polgárai "a gyász e nehéz óráiban" k...
2019-04-21 22:04:02
Merényletek Srí Lankán - Szijjártó: a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon
...
A miniszter hangsúlyozta: mélységesen elítélik ezt a támadást, amely ismét bebizonyította, hogy a terrorszervezetek támadásainak kiemelt célpontjává váltak a hívők közösségei, ezen belül is elsősorban a keresztények. A terroristák ezúttal misék alatt támadtak a hívekre, ami rendkívül gátlástalan cselekedet - fűzte hozzá.
Szijjártó Péter együttérzéséről biztosította az ál...
2019-04-21 22:00:53
Gyászba borult Srí Lankán a húsvétvasárnap
... cselekedetnek nevezte a merényleteket. Leszögezte, hogy Moszkva megbízható partnere marad Colombónak a nemzetközi terrorizmus elleni küzdelemben. (MTI)
*
- Szijjártó Péter hangsúlyozta: mélységesen elítélik ezt a támadást, amely ismét bebizonyította, hogy a terrorszervezetek támadásainak kiemelt célpontjává váltak a hívők közösségei, ezen belül is elsősorban a keresztény...
2019-04-21 20:27:50
Enneagram: Kilences Archetípus
... restség (Lustaság)
Lényegi Minőségek - Erények:
* Szeretet
* Helyénvaló Cselekvés

A Kilences archetípus rövid személyiségrajza

Egészséges:

Mélységesen fogékony, elfogadó, fesztelen, érzelmileg stabil és derűs. Bízik önmagában és másokban, nem aggódik önmaga és az élet miatt, ártatlan és egyszerű. Türelmes, mesterkéletlen, jó természe...
2019-04-21 10:48:52
Keresztút
... megítéléseket.
2. Jézus vállára veszi a keresztet - Add, Uram, hogy készséges szeretettel és türelemmel hordozzuk mindennapi keresztünket.
3. Jézus először esik el a kereszttel - Mélységesen bánjuk Uram bűneinket, amelyekkel megbántottunk. Bocsásd meg nekünk.
4. Jézus szent Anyjával találkozik - Uram, tedd fogékonnyá szívünket mások szenvedése iránt.
5. Cir...
2019-04-20 19:05:40
Betkó András : Add meg kenyerünket
... hogy szeméből könny pereg,
az ő könnye is megered,
odahull anyja ölébe,
a többi is jön köréje
és sírnak... sírnak mindnyájan
s az anya rezgő hangjában
zokog mélységes fájdalom
s mint kit önbűne vádja nyom,
úgy roskad össze, ha füléhez ér
éhes gyermeke szava: ,,Nincs kenyér!"

,,Oh Isten, kit Atyjának nevez
a gyarló ember,...
2019-04-20 10:48:22
Mégsem bénították meg Heathrow forgalmát a környezetvédő tiltakozók
... szólította fel híveit, hogy pénteken minél nagyobb létszámban vonuljanak a Heathrow repülőtérhez, és próbálják meg leállítani a repülőtér forgalmát.
A csoport az üzenetben közölte, hogy "mélységes bűntudatot" érez azok iránt, akiknek húsvéti vakációs tervei pénteken meghiúsulnak, de a környezetvédelmi tiltakozásokat a légiközlekedésre is ki kell terjeszteni.
Pénteken azo...
2019-04-19 15:31:21
1 2 3 ...............382 383 ........574 575 ........764 765 766 
Címkék: Merényletek Srí Lankán, Kövér László, Betkó András, Orbán Viktor, Áder János, Kilences Archetípus, Havasi Bertalan, Miniszterelnöki Sajtóirodát, Köztársasági Elnöki Hivatal, Szijjártó Péter, Lényegi Minőségek, Helyénvaló Cselekvés, áldozatok családjainak, terrorizmus elleni, áldozatok családtagjainak, legüldözöttebb vallás, környezetvédő tiltakozók, húsvét vasárnapján, sebesülteknek mielőbbi, házelnök biztosította, parlamenti elnököt, anya rezgő, gyarló ember, áldozatok hozzátartozóinak, miniszter hangsúlyozta, terrorszervezetek támadásainak, hívők közösségei, terroristák ezúttal, nemzetközi terrorizmus, élet miatt, repülőtér forgalmát, üzenetben közölte, környezetvédelmi tiltakozásokat, környezetvédelmi, hozzátartozóinak, személyiségrajza, légiközlekedésre, családtagjainak, együttérzéséről, miniszterelnöki, mesterkéletlen, bebizonyította, tiltakozásokat, legüldözöttebb, megdöbbenéssel, húsvétvasárnap, megbántottunk, cselekedetnek, kereszténység, környezetvédő, megítéléseket, szomorúsággal,
© 2013 TVN.HU Kft.