Belépés
Így szólt az Úr Noéhoz:
... de felmerült néhány igen nagy probléma:

1. A hajóépítéshez engedélyt kellett kérnem, mert a terveidet nem fogadta el
a Hajóépítési Hivatal Műszaki Osztálya, ezért több mérnököt is fogadnom
kellett az áttervezéshez.

2. A szomszédom feljelentett, hogy nem a rendezési tervben megengedett
tevékenységet akarok folytatni a kertemben.

3. Ne...
2020-06-24 23:58:54
Pierce Brosnan egy új sci-fiben az öregedéssel küzd
...
A 67 éves Brosnan egy mérnököt alakít a filmben, akinek cége felajánlja, hogy neki és feleségének is kifizeti a megfiatalítását. Felesége húszévesként születik újjá, a mérnök számára azonban balul sül el a procedúra, és éppenséggel felgyorsul az öregedése. Hogy megállítsa, még veszélyesebb kezelést kell bevállalnia.
A négy James Bond-filmben szereplő Brosnan hamarosan a ...
2020-06-11 18:02:51
Vészi Endre
... várakozva álltés benne csöndes, barna félelem,tudatta ezt a szeme énvelem.S egyszerre apám hirtelen kitört,mint mikor felleg hasad odafönt,ujjával furcsán előrebökött,és szidni kezdte Palik mérnököt.,,Kitúrna engem! - Üldöz és gyaláz!"Úgy ült a düh az arcán, mint a láz.,,Kitúrna engem!" - csapkod amit ér.,,De nem lesz akkor nektek sem kenyér!"...
2020-03-26 17:30:43
Útravaló – 2019. augusztus 4.
... csak aztán szülessék a gyerek. Jézus másként beszél erről, ahogy hallottuk: az ember élete nem a javakban való bővelkedéstől függ. Illyés Gyula versét is citálva: ,,Szültem volna egy mérnököt. / Már-már világra hoztam. De előbb / meg kellett szülnöm egy jégszekrényt. / Akartam szülni egy tanárnőt. / Meg is szülhettük volna, de / csak hatodiknak, hetediknek, / kilencediknek, m...
2019-08-04 08:11:36
Szijjártó: alkatrészgyárat létesít Magyarországon az Airbus Helicopters
... végrehajtanak közösen - tette hozzá.
Szijjártó Péter elmondta, hogy az Airbus nem nevezhető újkeletű beruházónak, tekintettel arra, hogy egy mérnöki szolgáltatásokat folytató, mintegy 40 mérnököt foglalkoztató iroda működik Airbus kötelékben 2014 óta Magyarországon.
A miniszter kiemelte, hogy az együttműködésnek köszönhetően Németországgal és Franciaországgal szorosabb...
2018-12-17 18:42:12
Palkovics: olyat építettünk, ami máshol nincs a világon
... autópálya-lehajtót, iskolát, át kell alakítani a Debreceni Egyetem képzési szerkezetét. Fel kell készülni a munkaerő biztosítására, ehhez programokat kell indítani.
A miniszter szerint ...
2018-10-31 09:51:22
Egy rongyos nadrágban érkeztem Amerikába
... beszélget:
- Igaz, hogy válni készülsz, Edit?
- Igaz.
- Ha így van, ajánlhatok neked egy kitűnő ügyvédet.
- Köszönöm, felesleges. Már találtam egy jól kereső, szimpatikus mérnököt.

- Ügyvéd úr, szeretnék végrendeletet írni, de sajnos nem tudom, hogyan kell. Segítene megírni?
- Persze, hagyja csak rám az egészet!
- Nos, gondoltam, hogy Ön ak...
2018-09-19 12:33:22
Palkovics: felújítják, majd három sávossá bővítik az M1-es autópályát
... szakember a régióban, mire a BMW új debreceni gyára megkezdi a termelést, és gyár működéséhez szükséges közlekedés is biztosított lesz.
Példaként említette, hogy Debrecenben már most több mérnököt képeznek, mint a győri Széchenyi István Egyetemen, a gyár 50-100 kilométeres vonzáskörzetében pedig a munkába járást könnyítően összehangolják a MÁV és a Volán menetrendjét, javítjá...
2018-08-25 09:51:07
Palkovics László: a kormány fontos partnernek tekinti az amerikai kamarát
... hozzanak Magyarországra.
Hozzátette, Magyarország kedvező üzleti környezetet teremt a befektetésekhez, amelyekhez azonban biztosítania kell a megfelelő munkaerőt, termékfejlesztőt, mérnököt, gazdasági szakembert.
Rámutatott arra, hogy a magyar egyetemekre egyre inkább építeni lehet a fejlesztésben is.
Az egyeztetésen szóba került, hogyan lehetne a magyar kis- és köz...
2018-06-22 16:22:57
A Flowserve új fejlesztési központjában 35 mérnöki pozíciót hoznak létre
... tehetséges mérnökök és az első osztályú egyetemek miatt döntöttek Magyarország mellett a fejlesztési központ helyszínének kiválasztásakor.
Kiemelte: első körben, az év végéig, nagyjából 25 mérnököt foglalkoztatnak a budapesti központjukban, később pedig növelik a létszámot.
A Flowserve Corporation több mint 50 országban van jelen, 18 ezer munkatársat foglalkoztat, ebből ...
2018-06-06 13:19:55
1 2 3 .....17 ..25 26 ..33 34 
Címkék: Pierce Brosnan, Vészi Endre, Airbus Helicopters, Palkovics László, Hajóépítési Hivatal Műszaki Osztálya, James Bond-filmben, Illyés Gyula, Szijjártó Péter, Debreceni Egyetem, Széchenyi István Egyetemen, Flowserve Corporation, öregedéssel küzd, rongyos nadrágban, kormány fontos, amerikai kamarát, hajóépítéshez engedélyt, szomszédom feljelentett, rendezési tervben, mérnököt alakít, mérnök számára, négy James, szeme énvelem, ember élete, javakban való, mérnöki szolgáltatásokat, miniszter kiemelte, együttműködésnek köszönhetően, munkaerő biztosítására, miniszter szerint, kitűnő ügyvédet, győri Széchenyi, gyár 50-100, munkába járást, megfelelő munkaerőt, magyar egyetemekre, egyeztetésen szóba, magyar kis-, első osztályú, fejlesztési központ, budapesti központjukban, együttműködésnek, franciaországgal, vonzáskörzetében, szolgáltatásokat, termékfejlesztőt, alkatrészgyárat, megfiatalítását, befektetésekhez, foglalkoztatnak, kiválasztásakor, magyarországon, magyarországra, összehangolják, németországgal,
© 2013 TVN.HU Kft.