Belépés
A biotáplálkozás előnyei
... tartalmaznak növényvédő szereket és vegyszereket, így rendkívül egészségesek. Mindemellett az előállításuk környezetbarát, ami nagyban hozzájárul bolygónk védelméhez és a klímaváltozás mértékének csökkenéséhez. A bioélelmiszerek egyre több ember számára elérhetők, ami nagyon lényeges, hiszen ezek a táplálékok számtalan előnyt jelentenek, melyek az egészségünket szolgálják.
...
2021-04-08 20:59:26
Jó hír a Covid elleni védőoltásról
... mondta Abulafia-Lapid. Izraelben eddig több mint egymillió, hatvan évesnél idősebb embert oltottak be legalább az első dózissal, ez a szám több mint 120 szorosa a klinikai tesztelés mértékének. - nyilatkozta a lapnak Cyrille Cohen immun szakértő, az egészségügyi minisztérium védőoltások ügyében életre hívott tanácsadó bizottságának tagja.
Ez segíthet megválaszolni a vakcina ...
2021-01-14 20:15:30
A nehézségek és próbák célja az életünkben
... ismerjük fel a próbát, mint feladatot Istentől, hogy még nagyobb áldásért könyörögjünk, mint amit valaha is átéltünk, és örömmel fogadjuk azt, mint a megnyerés és az isteni irgalom nagyobb mértékének lehetőségét.
Ily módon még az ellenfél is segít nekünk, és mindazok az események, amelyek látszólag ellenünk törnek, segítséggé változnak át az utunkon. Bizonyára, ez a jelentése...
2020-09-06 21:03:33
Laborértékek
... elégtelenségét mutatja. A normálértéke 8-20 mg/dl (3-7 mmol/l).

Laktát-dehidrogenáz (LDH): Szövetpusztulással járó betegsége (szívinfarktus, májgyulladás, tumornövekedés, izomsérülés) mértékének és lefolyásának elemzésére szolgál. A normálértéke 200-400 UI/l (nemzetközi egység/liter).

Vörösvértest-térfogat, átlagos sejttérfogat (MCV, vvt-térfogat): A vörösvér...
2020-08-06 23:39:24
Elemzők: az áfakulcs erősen mozgatja a lakáspiacot
... rozsdaövezeteken kívüli területekre is visszahozható lenne az 5 százalékos áfakulcs, az ingatlanfejle...
2020-07-30 11:51:32
Schanda: Karácsonyék szerencsétlenkedése miatt százmilliókat és fejlesztéseket bukik Budapest
... támogatni, ahogy a kormány teszi. A baloldal viszont szerinte "azért sivalkodik", hogy ne a gazdasági teljesítmény, a gazdasági felzárkózás hatékonysága legyen a forrásokhoz való hozzáférés mértékének az alapja, hanem például az, hogy az egyes tagállamokban a törvények biztosítanak-e előjogokat a transzvesztitáknak.

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti á...
2020-07-17 14:01:56
MSZP: a kormány intézkedései nem nyújtottak hatékony segítséget a nyugdíjasoknak
... készpénzjuttatást indítványoztak.
Emellett az MSZP a jövő évi költségvetés-tervezethez benyújtott módosító javaslatában indítványozta a több mint tíz éve nem emelkedő közgyógyellátás mértékének megduplázását, valamint szintén kétszeresére növelték volna a méltányossági nyugdíjemelés és az egyszeri segély keretét.
Elmondta: tavaly több mint hatvan ezren kértek méltányoss...
2020-06-28 12:09:53
Nyilvános vételi ajánlattételi kötelezettség elmulasztásáért kapott bírságot a svájci AGY69 AG
... jegybank így megállapította, hogy a társaság két alkalommal is megsértette a Tpt. kötelező nyilvános vételi ajánlat útján történő befolyásszerzésre vonatkozó, s több ízben a szavazati jog mértékének bejelentésére irányadó rendelkezéseit. Az előbbi jogsértés miatt az MNB 40 millió forint, a bejelentési kötelezettség elmulasztása miatt pedig 5 millió forint felügyeleti bírságot szab...
2020-06-10 11:32:42
Orbán Minszkben: nem elég szorosak a magyar-fehérorosz kapcsolatok
... mondta.
Aljakszandr Lukasenka szintén arról beszélt, hogy sem a politikai, sem a gazdasági-kereskedelmi kapcsolatok nem felelnek meg annak, mint amit elérhetne a két ország. Az áruforgalom mértékének is nagyobbnak kellene lennie a jelenleginél Magyarország és Fehéroroszország között - mondta.
Hangsúlyozta, mindkét félnek mindent meg kell tennie a kétoldalú, valamint az E...
2020-06-05 11:51:50
Költségvetés - Varga: a járvány elleni védekezés és a gazdaságvédelem kap elsőbbséget 2021-ben
... hogy a készültség minden más szempontot zárójelbe tesz.
Továbbra is a munkahelyteremtés az egyik legfontosabb cél. Emellett a gazdaságpolitikának törekedni kell az államadósság mértékének további csökkentésére - a fegyelmezett, stabil pénzügyi politikára -, a családok támogatására, a gyermeket vállalók segítésére, a nyugdíjasok védelmére, illetve a nyugdíjak reálértékének biz...
2020-05-31 09:51:17
1 2 3 ................52 53 ........78 79 .......103 104 105 
Címkék: AGY69 AG, Orbán Minszkben, Cyrille Cohen, Németh Szilárd, Honvédelmi Minisztérium, Aljakszandr Lukasenka, biotáplálkozás előnyei, áfakulcs erősen, kormány intézkedései, svájci AGY69, magyar-fehérorosz kapcsolatok, járvány elleni, előállításuk környezetbarát, klímaváltozás mértékének, bioélelmiszerek egyre, táplálékok számtalan, egészségünket szolgálják, első dózissal, szám több, klinikai tesztelés, lapnak Cyrille, egészségügyi minisztérium, isteni irgalom, normálértéke 8-20, normálértéke 200-400, kormány teszi, baloldal viszont, gazdasági teljesítmény, gazdasági felzárkózás, forrásokhoz való, egyes tagállamokban, törvények biztosítanak-e, több mint, méltányossági nyugdíjemelés, egyszeri segély, előbbi jogsértés, bejelentési kötelezettség, áruforgalom mértékének, jelenleginél Magyarország, készültség minden, egyik legfontosabb, államadósság mértékének, családok támogatására, gyermeket vállalók, nyugdíjasok védelmére, nyugdíjak reálértékének, fehéroroszország, rozsdaövezeteken, gazdaságvédelem,
© 2013 TVN.HU Kft.