Belépés
Thomas Cook-csőd - A spanyol turizmus is súlyos csapást kapott
... tavaly 7,1 millió turista érkezett a dél-európai országba. Közülük 3,3 millióan az egyik németországi érdekeltség, a Condor légitársaság révén, amely most a német kormány segítségét kérte működése fenntartásához.
A lap szerint elsősorban a Kanári-szigetek és a Baleár-szigetek idegenforgalmát érintheti kedvezőtlenül a 178 éve működő Thomas Cook csoport összeomlása.

...
2019-09-23 19:02:19
Orosz doppingbotrány - Komolynak nevezte a tokiói eltiltás lehetőségét Pozdnyakov
...
Pozdnyakov hétfői közleményében arra reagált, hogy a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) hivatalos vizsgálatot indított azokkal a "következetlenségekkel" összefüggésben, amelyeket a moszkvai laboratórium év elején átadott elektronikus adatainak vizsgálata során fedezett fel és három hetet adott Moszkvának arra, hogy a felvetett kérdésekre választ adjon. Amennyiben a me...
2019-09-23 18:32:22
Szent Gyermekség Műve missziós mozgalom
Szeptember 21-én ünnepelte magyarországi működése megkezdésének tizedik évfordulóját a Szent Gyermekség Műve missziós mozgalom. A jubileumi ünnepségre Budapesten, a Szent István-bazilikában került sor.
"A parányi mustármag terebélyes fává növekedett"
A Szent Gyermekség Művét - vagy más néven a Missziós Művek Társaságát - Charles Auguste Marie de Forbin-Janson ...
2019-09-22 08:36:05
Hasznos gyümölcsök zöldségek
Annak ellenére, hogy nagyon fontos az emberi szervezet számára, a méregtelenítő diétákat a lakosság alig 40%-a fogadja el, és követi adott esetben.

Meleg esetén, a test számára könnyebb lesz a méregtelenítő folyamatok végzése. Minden méregtelenítés egy természetes folyamat, amely után egészségesebbnek és energiával teltebbeknek érezhetjük magunkat " - mondja ...
2019-09-21 21:08:46
Hasznos akupresszúrás pont


A távol-keleti gyógyászatban használt kínai zú san lí fogalom jelentése “láb három mérföld", a test legfontosabb pontja, amelyet elsősorban akkor használnak, mikor a test chije gyenge.

A név arról tájékoztatja az akupunktúrás orvost, hogy ha ide...
2019-09-21 20:55:22
Orbán Balázs: a szabadság a nemzet közös kincse
... maradjon.
Orbán Balázs rámutatott: a recski rabok és hozzátartozóik, tisztelőik a jelenlétükkel, személyes történetükkel tanúsítják, hogy ami itt történt, az valódi történelem. Ennek része a tábor működése éppúgy, mint a rá való emlékezés jogának és lehetőségének kiharcolása is. Mindez nem múlik el, nemzetünk életének része marad - mondta.
E történelem megismerése nélkül...
2019-09-21 17:52:13
Önkormányzat 2019 - Fidelitas: ellenzék alkalmatlan és megbízhatatlan jelölteket állított csatasorba
...
A közleményben úgy fogalmaztak, különösen szomorú látvány az ellenzék Budapesten nyújtott teljesítménye, ahol a "legalkalmatlanabb embereiket kívánják a fővárosiakra szabadítani".
Az ellenzék főpolgármester-jelöltjei nem ismerik a várost, nem ismerik annak működését, és nincs mögöttük semmilyen teljesítmény - írták.
A Fidelitas szerint a "főváros sokkal többet érde...
2019-09-21 13:31:47
Gránátalmalé és gyógyhatásai


A gránátalma levének fogyasztása nem csak az egészségre, de a bőrre is számtalan módon van jótékony hatással. Azok közé a néhány gyümölcsök közé tartozik, amelyeknek a leve ugyanolyan jótékony hatású, mint a gyümölcs maga. Ez azért van, mert a gyümölcs héjában találhat...
2019-09-20 13:48:10
A sokoldalú fehér tea
A fehér teát sok kozmetikai szerben használják aktív hatóanyagként, valamint a hagyományos kínai orvoslásban is számos betegség gyógyítására.

1. Enyhíti a stresszt és a feszültséget:
A fehér teában olyan flavonok találhatóak, amelyek enyhítik a feszültséget. Akik álmatlanságban, szorongásban és stresszben szenvednek, a fehér tea kiváló választás lehet. Igyon meg egy...
2019-09-20 13:41:52
Önkormányzat 2019 - Harmincéves a ferencvárosi szociális igazgatóság
... hozzá.
Az ünnepségen Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár olvasta fel Kásler Miklósnak, az emberi erőforrások miniszterének a köszöntőjét.
A miniszter szerint a Feszgyi működése igazi sikertörténet, ami kiválóan példázza, hogyan tudnak egy nemes cél érdekében együtt dolgozni az önkormányzati szervezetek és az állami intézmények és a civil társadalom képvis...
2019-09-20 13:41:40
1 2 3 .............1311 1312 ......1967 1968 .......2622 2623 2624 
Címkék: Thomas Cook-csőd, Szent Gyermekség Műve, Orbán Balázs, Thomas Cook, Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség, Szent István-bazilikában, Szent Gyermekség Művét, Missziós Művek Társaságát, Charles Auguste Marie, Fülöp Attila, Kásler Miklósnak, spanyol turizmus, tokiói eltiltás, nemzet közös, sokoldalú fehér, ferencvárosi szociális, dél-európai országba, egyik németországi, német kormány, moszkvai laboratórium, felvetett kérdésekre, jubileumi ünnepségre, parányi mustármag, emberi szervezet, méregtelenítő diétákat, lakosság alig, test számára, méregtelenítő folyamatok, természetes folyamat, távol-keleti gyógyászatban, test legfontosabb, test chije, akupunktúrás orvost, recski rabok, valódi történelem, tábor működése, ellenzék Budapesten, fővárosiakra szabadítani, gránátalma levének, néhány gyümölcsök, leve ugyanolyan, gyümölcs maga, gyümölcs héjában, fehér teát, hagyományos kínai, fehér teában, ünnepségen Fülöp, emberi erőforrások, miniszter szerint, önkormányzati szervezetek, állami intézmények,
© 2013 TVN.HU Kft.