Belépés
Negyedmilliárddal támogatta
... szereznek a magyaroknak.

A marosszentgyö...
2021-02-14 17:58:07
2047 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... egészségügyi intézményben dolgozó személy, adminisztratív feladatokat ellátó nem egészségügyi szakképesítéssel rendelkező állomány és takarító személyzet, beleértve a gyógyszertárak működtetésében részt vevő személyeket is.

A következő hetekben újabb szállítmányok érkeznek, és annak ütemében folytatódhat az oltás, újabb célcsoportokkal, többek között az idősotthonok lak...
2021-01-06 19:58:16
870 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... egészségügyi intézményben dolgozó személy, adminisztratív feladatokat ellátó nem egészségügyi szakképesítéssel rendelkező állomány és takarító személyzet, beleértve a gyógyszertárak működtetésében részt vevő személyeket is.

A következő hetekben újabb szállítmányok érkeznek, és annak ütemében folytatódhat az oltás, újabb célcsoportokkal, többek között az idősotthonok lak...
2021-01-05 19:46:48
Negyedmilliárdos áfacsalással gyanúsított bűnszervezet tagjait tartóztatták le
... büntetett előéletű gyanúsított esetében pedig a bűnismétlés veszélyét is megállapította. Egy ember letartóztatását pedig - mivel őt nem gyanúsítják azzal, hogy részt vett a bűnszervezet működtetésében - a konspiráció és a bűnismétlés megakadályozása érdekében rendelte el.
A bíróság döntését az ügyészség tudomásul vette, a gyanúsítottak és a védők fellebbeztek ellene.
A C...
2020-07-30 17:52:03
Koronavírus - A NAV ötezernél is többször teljesített közösen szolgálatot a rendőrökkel
... érintő működési korlát...
2020-06-11 14:23:11
ITM: 5G hivatalos tájékoztató honlap indult
... számos további területen eredményez változásokat. Új távlatokat nyit, nagyobb biztonságot és innovatív megoldásokat nyújt a többi között a gyógyászatban, a közlekedésben, a városok működtetésében, az iparban, a mezőgazdaságban, a sportban és a szórakoztatóiparban is - tették hozzá.
A fejlesztések első fázisában az emelt szintű mobil szélessávú szolgáltatások valósulnak meg. A...
2020-06-09 16:13:15
Emmi: biztos kézbe kerülhet a Karinthy Színház
... művészi értékek továbbvitele.
A szerződés részleteiről a két félnek, a jelenlegi üzemeltető nonprofit kft.-nek és a Teátrumi Társaságnak kell megegyeznie. A színház további működtetésében a Karinthy Márton által kialakított magánszínházi modellt tartjuk kívánatosnak - jelezte közleményében a minisztérium.
A jelenlegi támogatást a színház biztos szakmai kézbe helyezése ér...
2020-05-16 17:02:16
Krónika 5. rész (OBH-beszámoló, ügyészségi beszámoló)
... bíróságokat is - vélekedett.
A legfőbb ügyész kiemelte a nemzetközi tevékenység fontosságát is, a magyar ügyészség aktív részvételét a Eurojust munkájában, a közös nyomozócsoportok működtetésében.
Megjegyezte: az ügyészség személyügyi helyzete és gazdálkodása szilárd, a feladatok ellátására alkalmas.

Bizottság: az ügyészség megfelelően végezte a munkáját
...
2020-05-06 14:43:19
Milliárdos kárt okozó számlázásokkal vádolnak nyolc embert Somogyban
... importáruval kapcsolatos áfafizetési kötelezettséget nem teljesítették, 2,3 milliárd forint vagyoni hátrányt okozva az állami költségvetésnek.
A számlázási láncolatban és a cégháló működtetésében a férfi mellett öt társa közreműködött, két másik vádlott pedig strómanként vett részt a bűncselekményben.
Az ügyben jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntet...
2020-04-17 09:01:23
Koronavírus - Teljes körű szűrést rendelt el a debreceni idősotthonokban az önkormányzat
...
Papp László emlékeztetett arra, hogy Debrecenben az önkormányzat működtetésében két helyen látnak el idősgondozói feladatokat: a Pallagi úti és a Szávay Gyula utcai idősotthonban.
Tekintettel arra, hogy zárt közösségekről, bentlakásos intézményekről van szó, az elmúlt hetekben, már a veszélyhelyzet elrendelése előtt is szigorú intézkedéseket léptettek életbe megelőzés c...
2020-04-15 15:32:23
1 2 3 .....21 22 ...32 33 ...41 42 43 
Címkék: Karinthy Színház, Teátrumi Társaságnak, Karinthy Márton, Papp László, Szávay Gyula, beazonosított fertőzöttek, debreceni idősotthonokban, gyógyszertárak működtetésében, következő hetekben, bűnismétlés veszélyét, ember letartóztatását, bűnszervezet működtetésében, bűnismétlés megakadályozása, bíróság döntését, ügyészség tudomásul, védők fellebbeztek, többi között, városok működtetésében, fejlesztések első, emelt szintű, szerződés részleteiről, jelenlegi üzemeltető, színház további, jelenlegi támogatást, színház biztos, legfőbb ügyész, nemzetközi tevékenység, magyar ügyészség, közös nyomozócsoportok, ügyészség személyügyi, feladatok ellátására, ügyészség megfelelően, állami költségvetésnek, számlázási láncolatban, cégháló működtetésében, férfi mellett, ügyben jelentős, önkormányzat működtetésében, elmúlt hetekben, veszélyhelyzet elrendelése, szakképesítéssel, bűncselekményben, negyedmilliárdos, nyomozócsoportok, költségvetésnek, idősotthonokban, célcsoportokkal, megakadályozása,
© 2013 TVN.HU Kft.