Belépés
Orbán: új dimenzióba léptek a magyar-cseh kétoldalú kapcsolatok
... hogy valóban szükség lenne gyorsvasút-összeköttetésre a visegrádi országok (Csehország, Magyarország, Szlovákia, Lengyelország, V4) fővárosai között.
Megjegyezte: a paksi erőmű működtetésében és fejlesztésében cseh cégek is részt vesznek, és mindkét ország szerint szükség van a nukleáris energiára.
A kormányfő kijelentette, hogyaz elmúlt években eldurvult az európai poli...
2018-11-30 14:06:48
Fejlesztik a budakeszi szakrendelőt az Egészséges Budapest Program keretében
...
Csutoráné Győri Ottilia (Fidesz-KDNP) elmondta, a fejlesztési forrásból az önkormányzat működtetésében lévő szakrendelőben orvostechnikai és informatikai beruházások valósulnak meg.
A nőgyógyászati szakrendelés 24 millió, a szemészeti 12,4 millió, a fül-orr-gégészet 6,7 millió, a bőrgyógyászat kétmillió, valamint a fizikoterápia és a gyógytorna szakrendelés 4,8 millió fo...
2018-10-02 11:11:45
Nincs Cím
... készítettek önköltségszámítási szabályzatot, számviteli politikájuk, számlarendjük nem volt összhangban az előírásokkal.

Vagyis a belső kontrollrendszer kialakításában és működtetésében feltárt hibák következtében egyik kórháznál sem volt biztosított az átlátható és elszámoltatható közpénzfelhasználás.

"SÚLYOS MULASZTÁSOKAT AZONOSÍTOTTAK"
Az ÁSZ elle...
2018-09-14 19:33:46
Súlyos szabálytalanságokat tárt fel az ÁSZ kórházak ellenőrzésekor
... nem készítettek önköltségszámítási szabályzatot, számviteli politikájuk, számlarendjük nem volt összhangban az előírásokkal.
Vagyis a belső kontrollrendszer kialakításában és működtetésében feltárt hibák következtében egyik kórháznál sem volt biztosított az átlátható és elszámoltatható közpénzfelhasználás.
Az ÁSZ ellenőrzései a pénzügyi és vagyongazdálkodás területén is ...
2018-09-13 12:21:51
Megkapta a hatósági engedélyt a Balaton nyári vízszintemelése
... á...
2018-09-11 18:33:32
ÁSZ: minden költségvetési intézmény tesztelheti szabályos működését
... hogy a szabálytalanságok jelentős részben a szabályszerű gazdálkodást megalapozó, és a korrupciós kockázatok ellen védettséget biztosító belső kontrollrendszer kialakításában és működtetésében meglévő hiányosságokra vezethetők vissza.
A megújított önteszttel az ÁSZ a mintegy 670 központi költségvetési intézmény szabályszerű működéséhez, gazdálkodásához járul hozzá.
A tes...
2018-08-29 12:54:10
Újra kaphat állami támogatást Mátraverebély
... tájékoztatta az Állami Számvevőszéket a megtett intézkedésekről. Az ÁSZ végül augusztus 27-én megállapította, hogy az intézkedések alkalmasak a belső kontrollrendszer kialakításában és működtetésében feltárt jogszabálysértő gyakorlatok felszámolására, valamint a rendeltetésellenes közpénzfelhasználás megszüntetésére - olvasható a közleményben.
Hozzátették: az ÁSZ értesítette...
2018-08-29 09:57:07
Az iráni külügyminiszter bizonyos feltételek mellett nem zárta ki az együttműködést Washingtonnal
... eseményt sorolt fel, a többi között azt, hogy Washington szerepet vállalt a demokratikusan megválasztott kormány elleni 1953-as puccsban, majd az azt követő negyedszázados diktatúra működtetésében, és több tízmilliárd dolláros vagyont kobozott el az irániaktól az 1979-es iszlám forradalom után.
Zaríf szerint az amerikai kormánynak véget kell vetnie az iráni nép elleni négy év...
2018-06-21 11:23:31
Szíria - Európai Bíróság: érvényesek az Aszad unokaöccse ellen elrendelt uniós szankciók
... testület azonban elutasította a be...
2018-06-14 15:12:50
Oroszország és Kína atomenergetikai együttműködési megállapodásokat írt alá
... megépítésében, amiről kormányközi megállapodást és keretszerződést írtak alá. Az orosz fél, amely gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a gyorsneutronos reaktorok fejlesztésében és működtetésében, részt vesz a demonstrációs reaktor konkrét részegységeinek beszállításában, szolgáltatások nyújtásában, illetve a fűtőanyag-ellátásban. A CFR600 projektet kínai szakemberek fejlesztik....
2018-06-08 15:56:52
1 2 3 .....20 21 ...30 31 ..39 40 41 
Címkék: Egészséges Budapest Program, Nincs Cím, Európai Bíróság, Csutoráné Győri Ottilia, SÚLYOS MULASZTÁSOKAT AZONOSÍTOTTAK, Állami Számvevőszéket, magyar-cseh kétoldalú, budakeszi szakrendelőt, hatósági engedélyt, iráni külügyminiszter, együttműködést Washingtonnal, visegrádi országok, paksi erőmű, nukleáris energiára, kormányfő kijelentette, európai poli, fejlesztési forrásból, önkormányzat működtetésében, nőgyógyászati szakrendelés, bőrgyógyászat kétmillió, gyógytorna szakrendelés, belső kontrollrendszer, szabálytalanságok jelentős, szabályszerű gazdálkodást, korrupciós kockázatok, megújított önteszttel, megtett intézkedésekről, intézkedések alkalmasak, többi között, demokratikusan megválasztott, 1979-es iszlám, amerikai kormánynak, gyorsneutronos reaktorok, demonstrációs reaktor, kontrollrendszer, megállapodásokat, intézkedésekről, összeköttetésre, atomenergetikai, elszámoltatható, vízszintemelése, külügyminiszter, gazdálkodásához, részegységeinek, keretszerződést, megszüntetésére,
© 2013 TVN.HU Kft.