Belépés
Szepes Mária : gondolatok gyógyító ereje
... között helyt kell állnia. Ez a dátum jelenthet vizsgát, egzisztenciát eldöntő bemutatkozást, bírósági tárgyalást, nyilvános szereplést stb.

A negatív egyéniség ilyenkor átengedi magát őrlő gondolatainak. Számtalanszor végigéli a különféle buktatókat, izgalmas veszélylehetőségeket. Képzelete hóhérrá, fordulatos grand guignol szerzőjévé alakul át, és saját szerencsétlen f...
2020-02-17 12:52:04
A mágikus fa története.
... volt ez. Olyan fa, ami minden kívánságát teljesíti annak, aki hozzá ér.

A vándor először arra gondolt, “milyen jó lenne most egy pohár víz". Hirtelen azon vette észre magát, hogy egy pohár kristálytiszta víz van a kezében. Meglepetten nézte, vizsgálgatta, még meg is szagolta. Végül úgy döntött, hogy nem lehet veszélyes, és megitta.

Aztán megéhezet...
2020-02-17 11:44:13
Ej ha!
... következtettünk, hogy mentálisan
egészséges és elhagyhatja a kórházat.
A rossz hír az, hogy Alberto, akinek megmentette az életét, a fürdőben a
köpenye övével felakasztotta magát, röviddel azután, hogy Ön kihúzta őt a
medencéből.
Alicia, nagyon sajnálom, de Alberto elhunyt.
Alicia meglepetten mondja az igazgatónak:
- Nem ő akasztotta fel magát. ...
2020-02-17 11:18:53
Férfi kosárlabda Eb-selejtező - Ivkovics: mindkét februári meccsen nyerni akarunk
... Eb-selejtezőkön még ő irányítja a nemzeti csapatot.
A hétfői sajtótájékoztatón Horváth Péter csapatvezető közölte, olyan időszak után van a férfi válogatott, amelyben visszaküzdötte magát Európa középmezőnyébe, és stabilizálta a helyét. A következő cél az, hogy a soron következő kontinenstornán is ott legyen a gárda, efféle "duplázásra" a 60-as évek óta nem volt példa.
A...
2020-02-17 11:11:45
Útravaló – 2020. február 17.
... jel, Isten végső szava az emberhez: ez valóban Isten Fia volt. Az Istent próbára tenni akarók sosem kapnak jelet, mert annak fölismerése feltételezi, hogy ismerjék a Jelet, aki kinyilvánítja magát minden jelben. A jel formájának értelmét és jelentőségét ugyanis tartalma adja meg; ezért ahhoz, hogy igazán megértsük az evangéliumokat és életünk jeleit, annak fényében kell értelmeznü...
2020-02-17 09:34:23
Jel és pecsét
... félvállról veszik az őáltala kiválasztott jeleket és pecséteket.
De ha a kapcsolat jó, akkor ezeknek a jeleknek mély értelmük van. Isten, a mi partnerünk hűségesküt tesz. Elkötelezi magát gyűrűjével, hogy soha nem hagy el minket.

Napi gondolat

Amikor szemtanúja vagy egy keresztelésnek, vagy úrvacsorát veszel, mit mondanak neked
ezek a R...
2020-02-17 09:25:53
Voltam Golgotán
... ma az minden vágyam;
Ő az én sok vétkem mind megbocsátotta,
Hogy a dicsőségét én is meglássam.

Egy hang így szólt hozzám: "Lásd...
2020-02-16 20:57:39
Salvini: elég volt az Európai Uniótól kapott pofonokból
... Hangsúlyozta: bízik abban, hogy ha az olasz jobboldal ismét kormányra kerül, át tudja alakítani az Európai Uniót. "Ha Európa megváltozik, életben marad. Ha Európa nem változik meg, halálra ítéli magát" - hangoztatta Salvini. Hozzátette, hogy ha Olaszország továbbra is csak pofonokat kap az EU-tól, "levonjuk a következtetéseket".
Matteo Salvini ismételten cáfolta, hogy ez az ...
2020-02-16 20:04:32
Útravaló – 2020. február 16.
... és a farizeusok kazuisztikáját, és maga az ember is ebben alakul át, mert itt már nem azt méricskéli, meddig mehet el, hanem hogy miként tudja ezáltal Istenének teljesebben odaajándékozni magát.
Fontos meglátnunk a jézusi struktúrát. Nem társadalmi reformot hirdet meg, hanem a legtitkosabb rétegek átalakulását, miként erre már a Példabeszédek könyve is figyelmeztet: ,,na...
2020-02-16 12:23:58
„Hadd menjek Istenem, mindig feléd”
... sütött-főzött volna az eseményre az udvari bográcsozó helyen ügyes segítőivel. Ilyenkor elővette gitárját is és játszott az éneklő gyerekeknek.
Pedagógusként folyamatosan képezte magát, bemutató foglalkozásokat tartott, minősítő eljárás keretén belül a pedagógus 2 kategóriába lépett.
Kollégáival közvetlen, segítő kapcsolatot ápolt. Ötleteivel, javaslataival mindig a ...
2020-02-16 07:53:25
1 2 3 ......6869 6870 ....10304 10305 ...13737 13738 13739 
Címkék: Szepes Mária, Voltam Golgotán, Európai Uniótól, Horváth Péter, Isten Fia, Európai Uniót, Matteo Salvini, dátum jelenthet, negatív egyéniség, különféle buktatókat, vándor először, pohár víz&#8221, pohár kristálytiszta, nemzeti csapatot, hétfői sajtótájékoztatón, férfi válogatott, soron következő, 60-as évek, őáltala kiválasztott, jeleknek mély, minden vágyam, olasz jobboldal, farizeusok kazuisztikáját, jézusi struktúrát, legtitkosabb rétegek, udvari bográcsozó, éneklő gyerekeknek, foglalkozásokat, következtettünk, kontinenstornán, odaajándékozni, kazuisztikáját, evangéliumokat, középmezőnyébe, visszaküzdötte, keresztelésnek, kristálytiszta, egzisztenciát, bemutatkozást, kinyilvánítja, javaslataival, pedagógusként, számtalanszor, gondolatainak, megbocsátotta, felakasztotta, példabeszédek, szerencsétlen, folyamatosan, csapatvezető, selejtezőkön, legtitkosabb, jelentőségét, átalakulását, figyelmeztet, hangsúlyozta, kiválasztott, vizsgálgatta, stabilizálta, meglepetten, feltételezi, igazgatónak, elhagyhatja,
© 2013 TVN.HU Kft.