Belépés
A nyugat-balkáni bővítésről és más uniós projektekről egyeztetett a szlovén és a román elnök Bukarestben
... úgy értékelte: a következő időszak egyik legfontosabb eseménye az új Európai Parlament megválasztása lesz. Leszögezte: a sokhelyütt teret nyerő euroszkeptikus diskurzus ellenére, a maga részéről hisz az Európai Unió újjászületésében, és abban, hogy ez a projekt reménykeltő perspektíva marad a nyugat-balkáni országok számára is.
A szlovén elnök felidézte, hogy - a horvát állam...
2019-01-15 15:01:45
Orosz-amerikai konzultáció kezdődött Genfben az INF-szerződés jövőjéről
... Kalibr manőverező robotrepülőgép módosított modellje lehet - megsérti az INF-szerződést, mert a fegyver hatótávolsága meghaladja az 500 kilométert.
Moszkva ezt tagadja, és a maga részéről azzal vádolja Washingtont, hogy a Lengyelországba és Romániába, valamint a Távol-Keletre telepített ballisztikusrakéta-elhárító rendszerének kilövőállásai Tomahawk típusú manőverező robotre...
2019-01-15 11:41:30
Michelisz nagy kihívásokra számít az idei WTCR-szezonban
... versenysorozat, a Forma-1 mellett a DTM, a WTCR, a kamion Európa-bajnokság, vagy akár a rali-Eb futamait rendezik Magyarországon, ehhez pedig a hazai szövetség és a versenyeket szervezők részéről is "kemény munkára volt és van szükség."
"Azt gondolom, hogy ennek azért van nagy jelentősége, mert ezek a hazai események a magyar autósport kultúrának segítenek, ugyanis azok, akik...
2019-01-15 09:51:06
1. évközi hét hétfő
... nem mérlegelnek és nem tesznek fel kérdéseket jövőbeli várható feladatukkal kapcsolatban, hanem mindent elhagyva, késlekedés nélkül Jézus nyomába szegődnek.
Az első négy tanítvány részéről a meghívás elfogadása mintául szolgál mindazok számára, akiket az Úr megszólít és meghív. Ez a meghívás egyeseknél valóban váratlanul, szinte előzmények nélkül éri az embert, mindjárt az Ú...
2019-01-14 10:16:46
Francia zavargások - Több mint egymillió euró gyűlt össze a megsérült rendőrök támogatására
... gyűjteni, akit "szándékos erőszak" vádjával vettek őrizetbe, amiért szombaton Párizsban rátámadott rendőrökre és szabályosan kiütötte őket.
A politikai elit és a rendőri szakszervezetek részéről óriási felháborodást váltott ki a bokszoló jogi képviseletének megsegítésére szervezett gyűjtés - amelyre 117 ezer euró érkezett -, ezért azt szerdán felfüggesztették, a rendőrök szá...
2019-01-10 16:51:57
A Romák valódi eredete
... bizonyos indiai nyelvek, elsősorban a pandzsábi és a radzsásztáni nyelvek közti hasonlóságokat illeti, nos az csak egyszerű trükk azon, a fent említett népekhez tartozó nacionalista körök részéről, amelyek így akarják mesterségesen felduzzasztani nemzetük lélekszámát".

Pontosan így van. Véletlenül volt alkalmam több Rajput/Jat csoporttal is beszélgetni, és mindig úgy tű...
2019-01-10 10:42:26
Szíria - Erdogan: Ankara nem fogadja el Bolton szavait a török-kurd viszonyról
... szakadárjaival szövetséges terrorszervezetnek tart - soha nem képviselheti a szíriai kurdokat. Ha az Egyesült Államok az YPG-t kurdnak tekinti, akkor komoly tévedésben van. Törökország a maga részéről megteszi, amit kell, legyenek az YPG terroristái között akár kurdok, akár arabok, akár törökök - nyomatékosította.
A török államfő közölte: Ankara továbbra is Donald Trump ameri...
2019-01-08 12:11:36
Brexit - Blair: 50 százalék felett az újabb népszavazás esélye
... kijelentette: még Theresa May konzervatív párti miniszterelnök számára is ésszerű megoldást kínálna a népszavazás kiírása. Blair szerint ugyanis May teljes joggal mondhatná, hogy a maga részéről mindent megtett, ám a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételeiről általa elért egyezményt a parlament nem hajlandó elfogadni, ezért a parlament helyett döntsenek a választók.
...
2018-12-14 19:14:32
EU-csúcs - Theresa May üdvözölte a huszonhetek nyilatkozatát, de nem tartja elegendőnek
...
A miniszterelnök az ülést követően hangsúlyozta: a csütörtökön elfogadott az eddigi legvilágosabb nyilatkozat a huszonhetek részéről, amelyben leszögezték, hogy szándékukban áll gyorsan kidolgozni egy újabb egyezményt az átmeneti időszakban, hogy egyáltalán ne legyen majd szükség az ír-északír kemény határok visszaállításának megakadályozását célzó pótmegoldás aktiválására....
2018-12-14 15:52:19
Becsületsértési pert indított Navalnij ellen az orosz nemzeti gárda igazgatója
... szállítója. A húsüzem tulajdonosa Borisz Kantyemirov, az egykori belügyi csapatok - ezek bázisán hozták létre 2016-ban a nemzeti gárdát - központi archívumának volt vezetője.
A maga részéről a Druzsba Narodov moszkvai választottbírósághoz fordult Navalnij ellen, állításainak megcáfolását követelve tőle.
Zolotov ügyvédje kedden közölte, hogy ügyfele, ha megnyeri a pert, a...
2018-12-11 15:20:00
1 2 3 ......................271 272 ...........407 408 ............542 543 544 
Címkék: Theresa May, Európai Parlament, Európai Unió, Egyesült Államok, Donald Trump, Borisz Kantyemirov, Druzsba Narodov, nyugat-balkáni bővítésről, román elnök, idei WTCR-szezonban, megsérült rendőrök, török-kurd viszonyról, újabb népszavazás, huszonhetek nyilatkozatát, orosz nemzeti, következő időszak, sokhelyütt teret, maga részéről, projekt reménykeltő, nyugat-balkáni országok, szlovén elnök, horvát állam, fegyver hatótávolsága, kamion Európa-bajnokság, rali-Eb futamait, hazai szövetség, versenyeket szervezők, hazai események, magyar autósport, első négy, meghívás elfogadása, meghívás egyeseknél, politikai elit, rendőri szakszervezetek, bokszoló jogi, radzsásztáni nyelvek, csak egyszerű, fent említett, szíriai kurdokat, török államfő, népszavazás kiírása, brit EU-tagság, parlament helyett, ülést követően, csütörtökön elfogadott, eddigi legvilágosabb, huszonhetek részéről, újabb egyezményt, átmeneti időszakban, ír-északír kemény, húsüzem tulajdonosa, egykori belügyi, nemzeti gárdát, felfüggesztették,
© 2013 TVN.HU Kft.