Belépés
Asztalitenisz World Tour - Döntős a Szudi, Pergel vegyes páros
...
A magyar kettős a selejtezőből főtáblára került orosz Alekszandr Sibajev, Polina Mihajlova kettőssel játszott pénteken délután a legjobb négy között, s magabiztos győzelmet aratott.
A kiegyenlített első szettben 8-8-ig fej fej mellett haladtak a felek, majd magyar szempontból 8-10 lett, de az oroszok mindkét játszmalabdájukat elpuskázták. Tíz-tíz után aztán Pergelék juto...
2019-01-18 18:02:23
Viccek
... felröppent egy légy.
A szamuráj kirántotta a kardját, és ssssuuuhiii- a légy pontosan kettévágva hullott le.

- Hihetetlen képesség! Lássuk, mit tud a következő!
A kínai magabiztosan előlépett, szintén kieresztett egy kis legyet, és a kardjával ssssiiitty-ssssuutty - röptében négyfelé vágta!!
- Elképesztő! Kíváncsi vagyok, ezt még felül tudja-e múlni az ut...
2019-01-17 18:45:45
Asztalitenisz World Tour - Pótáék a nyolc között, Bálinték kiestek női párosban
... fordulóban, s nem is volt esélye a második helyen kiemelt Tu Hoj-kem, Li Ho-csing duó ellen. A magyar párosnak mindössze 11 pontot sikerült gyűjtenie a 20 perces találkozón, amelyet magabiztosan nyertek meg a hongkongiak.
"Nem kérdés, hogy sokkal jobbak voltak nálunk, de tegnap nekünk is jobban ment a játék, mint most. Főleg a második és harmadik szettben, bármit ütöttünk, a...
2019-01-17 13:22:17
Enneagram - Nyolcas Archetípus
... szeretnek."
(Niccolo Machiavelli: A fejedelem)

"Végzetes hiba háborút kezdeni, ha nem akarjuk megnyerni."
(Douglas MacArthur)

"A hatalomnak nem kell dicsekednie. A hatalom magabiztos, biztos fellépésű, önmagát indító, önmagát megállító és önmagát igazoló. Amikor rendelkezünk vele, akkor azt tudjuk is."
(Ralph Ellison)

"Az embernek mi...
2019-01-16 01:05:39
Női vízilabda világliga - Könnyed magyar siker Franciaországban
... nagyszünetben már 5-2-re vezettek a magyarok, majd Gyöngyössy Anikó, Vályi Vanda és Gurisatti Gréta is betalált, Csabai Dóra pedig már a 9. és 10. gólt szerezte. Az utolsó negyedre a magabiztos Gangl Edina helyére az újonc Magyari Alda került a kapuba, ebben a játékrészben a 2-2 is elegendőnek bizonyult.
Előzőleg a világligában a magyar csapat novemberben 13-4-re legyőzte Ege...
2019-01-15 21:13:10
Férfi kézilabda-vb - Csoknyai: szenzációsan játszott a csapat
... velük.
"Az egy élet-halál meccs lesz, hiszen ők is tudják majd, miről fog szólni" - fogalmazott.
Nagy László elmondta, az a legfontosabb, hogy a vasárnapi siker után ezúttal is magabiztos győzelmet arattak. Szintén fontosnak tartja, hogy a kisebb-nagyobb sérüléseket átvészeljék, és mindenki szinte százszázalékos formában várja a következő mérkőzést.
A magyar csapat ...
2019-01-14 18:42:46
Férfi kézilabda-vb - A magyar válogatott hat góllal legyőzte Katart
... több mint hat percig nem kapott gólt, így felzárkózott (4-3). A magyar válogatott taktikus támadójátékkal és szigorúbb védekezéssel reagált, ismét lendületbe került (7-4), és egy ideig magabiztosan tartotta három-négygólos előnyét.
A folytatásban Katar megint védekezést váltott, ennek ellenére a hajrá a magyaroknak sikerült jobban, a szünetben 16-11-re vezettek, ám sérülés mi...
2019-01-14 17:32:40
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Mindkét magyar váltó döntős
... férfiaknál a pénteki negyeddöntőhöz hasonlóan Liu Shaoang kapott pihenőt, azaz Liu Shaolin Sándor, Burján Csaba, Krueger Cole és Varnyú Alex korcsolyázott, a négyes ebben a felállásban is magabiztosan győzött. Az első helyért nagy harcot vívott a hazai szurkolók bíztatását élvező holland kvartettel, miközben a lettek korán leszakadtak. A törökök ugyan sokáig jól tartották magukat ...
2019-01-12 19:22:11
Hetes
Világkép

A világ tele van lehetőségekkel. Magabiztosan nézek a jövőbe.

Típusszerkezet:

Falánkság, csalárdság és önimádat
Jellemzok szerkezete:
Falánkság
Hedonista engedékenység
Lázadás
Fegyelmezetlenség
Képzeletbeli beteljesülés
Csábító könnyedség
Önimádat
Meggyozo képesség
Csalárdság...
2019-01-12 01:32:20
Férfi kézilabda-vb - Egyiptom megszorongatta Svédországot a magyar csoportban
... 6-1-es sorozattal egyenlítettek. A svédek végül egy 3-0-s szériával biztosították győzelmüket a magyar érdekeltségű D csoportban.
A müncheni B csoportban az Európa-bajnok spanyolok magabiztosan győzték le Bahreint, a MOL-Pick Szeged irányítója, Joan Canellas három lövésből két gólt dobott.
A berlini A csoportban a címvédő franciák csak nagy küzdelemben tudtak nyerni Braz...
2019-01-11 22:22:21
1 2 3 ..............353 354 .......529 530 .......705 706 707 
Címkék: Asztalitenisz World Tour, Nyolcas Archetípus, Alekszandr Sibajev, Polina Mihajlova, Niccolo Machiavelli, Douglas MacArthur, Ralph Ellison, Gyöngyössy Anikó, Vályi Vanda, Gurisatti Gréta, Csabai Dóra, Gangl Edina, Magyari Alda, Nagy László, Shaolin Sándor, Burján Csaba, Krueger Cole, Varnyú Alex, MOL-Pick Szeged, Joan Canellas, nyolc között, magyar válogatott, magyar csoportban, magyar kettős, selejtezőből főtáblára, legjobb négy, kiegyenlített első, oroszok mindkét, szamuráj kirántotta, légy pontosan, kínai magabiztosan, második helyen, magyar párosnak, hatalom magabiztos, utolsó negyedre, magabiztos Gangl, újonc Magyari, magyar csapat, vasárnapi siker, kisebb-nagyobb sérüléseket, következő mérkőzést, ideig magabiztosan, folytatásban Katar, magyaroknak sikerült, szünetben 16-11-re, pénteki negyeddöntőhöz, négyes ebben, első helyért, hazai szurkolók, lettek korán, törökök ugyan, világ tele, svédek végül, 3-0-s szériával, magyar érdekeltségű, címvédő franciák, franciaországban, megszorongatta, százszázalékos,
© 2013 TVN.HU Kft.