Belépés
Jónak lenni nehéz
... önmagunkért. Észre venni, hogy nem csak a testünk, de az elménk és a lelkünk is lehet fáradt és elfogadni, hogy az önszeretet nem csak abban nyilvánul meg, hogy a tükör előtt állva hajtogatom magamnak, hogy elég vagyok, hanem abban is, hogy egy kicsit senkinek sem akarok megfelelni, csak jól lenni.
Hogy néha igenis el kell fogadni, hogy a lelki nyugalmam fontosabb, mint a pr...
2021-09-22 09:01:02
Lassan rájövök,...
... boldogságom kulcsa, és én vagyok az, aki fejlődésre ösztökéli saját magát.
Rájövök, hogy csak egy dolgon tudok változtatni, az pedig a saját hozzáállásom. Megtanulok megbocsátani magamnak, amiért nem vagyok tökéletes, és lassan de biztosan tovább fogok tudni sétálni, mindentől, ami nem tesz boldoggá. Ami nem nekem rendeltetett.
És lehet, hogy nem tudok változtatni a körü...
2021-09-20 10:40:34
Cselekedd Isten akaratát!
... Istenedre, az élő ÚRra mondom, hogy nincs miből. Csak egy marék liszt van a fazekamban, és egy kevés olaj a korsómban. Éppen most szedegetek pár darab fát, hogy hazamenve kisüssem azt magamnak és a fiamnak. Azt most megesszük, azután meghalunk. Illés azonban ezt mondta neki: Ne félj, csak menj, és tégy úgy, ahogyan mondtad; de előbb készíts belőle egy kis lepényt, és hozd ki nekem...
2021-09-19 22:33:57
Nem engedhetem meg magamnak
...
2021-09-15 17:40:14
A BELSŐ BÉKE SOKKAL FONTOSABB, MINT MÁSOK VÉLEMÉNYE Ahogy...
... Megtanultam, hogy ha nem reagálok, az nem AZT jelenti, hogy rendben van ez így, hogy nekem OK, hanem azt, hogy felülemelkedem rajta.
Kezdetben ez nem ment könnyen. Úgy tűnt csak mantrázom magamnak, miközben belül összeszorult a szívem.
De minél többet mondtam magamnak, annál inkább szokássá vált. Egy új szokássá. És bizony a nagyimnak is igaza volt: Soha sem az a fontos,...
2021-09-14 07:34:17
Rétes
Valamelyik nap eszembe jutott, hogy de régen ettünk rétest. Fel is írtam magamnak a naptárba, hogy ebéd után legyen egy kis nassolni való. Én a meggyest választottam, ez kevésbé édes, nagyon szeretem az ízét. Igazán jól esett!
Anyu szerencsére egész jól van, egy gyógyszert nem adok neki. Remélem jót teszek vele!...
2021-09-13 15:09:34
Nem engedhetem

,,Nem engedhetem meg magamnak, hogy a házban ülve, elpazaroljam az őszi napfelkelte csodás pillanatait, ezért igyekszem a napnak minden óráját a csodálatos őszi természetben tölteni."

Nathaniel Hawthorne


...
2021-09-06 23:43:23
Esti OFF:
... Szeretnie, mielőtt másokat Szerethetne.
Felhasználó: Tehát most mit tegyek?
Ügyfélszolgálat: Gördítse le az Önelfogadás menüt; majd kattintson az alábbi fájlokra: Megbocsátok Magamnak 2.0, Felfedezem az Értékeimet 1.5, Tudomásul Veszem a Korlátaimat 3.0.
Felhasználó: Rendben, kész.
Ügyfélszolgálat: Most másolja őket az "Én Szívem" könyvtárba. A rendszer felül f...
2021-09-03 21:20:30
MÓRA FERENC: Szeptemberi emlék
... Persze nekik könnyű volt, mert ruhásboltja volt az apjuknak, olyan hercegnek öltözhettek, amilyennek akartak. ( Sárga bugyogó, piros mándli és zöld kalap árvalányhajjal.) Nekem azonban magamnak kellett ékességeimről gondoskodnom. Szerencsére nem kellett értük messze mennem. Hetedhét ház ellen lakott Hollós koporsós, kint szárította a frissen festett koporsókat az udvaron, azokról ...
2021-09-01 07:07:30
A 28 éves tanárnő saját magához "ment hozzá"...
... nő.

Patricia az Instagramon dokumentálta élete legszebb napját, a kis gyémántgyűrűjéről készült képhez ezt írta: "Igent mondtam ... magamnak".

Annak ellenére, hogy feleségül vette magát, Patricia nem zárta ki annak a lehetős...
2021-08-31 21:30:21
1 2 3 ................803 804 .........1204 1205 ........1605 1606 1607 
Címkék: Cselekedd Isten, BELSŐ BÉKE SOKKAL FONTOSABB, MINT MÁSOK VÉLEMÉNYE Ahogy, Esti OFF, MÓRA FERENC, Nathaniel Hawthorne, Megbocsátok Magamnak, Tudomásul Veszem, tükör előtt, kicsit senkinek, lelki nyugalmam, dolgon tudok, saját hozzáállásom, marék liszt, kevés olaj, meggyest választottam, házban ülve, őszi napfelkelte, napnak minden, csodálatos őszi, alábbi fájlokra, rendszer felül, frissen festett, ügyfélszolgálat, árvalányhajjal, felülemelkedem, ékességeimről, összeszorult, megbocsátani, gondoskodnom, elpazaroljam, természetben, dokumentálta, hozzáállásom, választottam, rendeltetett, ruhásboltja, megbocsátok, napfelkelte, iuitiiewvbp, instagramon, felhasználó, szeptemberi, korlátaimat, megtanultam, szerencsére, önmagunkért, önelfogadás, szerethetne, változtatni, öltözhettek, boldogságom, pillanatait, koporsókat, kattintson, fazekamban, engedhetem, valamelyik, csodálatos, felfedezem, fejlődésre, hajtogatom, amilyennek, értékeimet, önszeretet, szedegetek, könyvtárba, gyógyszert, megtanulok, megfelelni, szárította,
© 2013 TVN.HU Kft.