Belépés
Koronavírus - Meghosszabbíthatják a korlátozásokat az angliai Leicesterben
... alapján a városban hosszabb ideig kellene érvényben tartani a korlátozásokat, mint Anglia többi térségében.
Priti Patel belügyminiszter azonban már előző nap, a BBC televízió magazinműsorában utalást tett arra, hogy Leicesterben helyi intézkedésként az országosnál hosszabb ideig érvényben maradhatnak a korlátozások.
Boris Johnson miniszterelnök hétfőn, ugyancsak a BBC ...
2020-06-29 15:14:37
Biden tagadja az ellene felhozott szexuális zaklatási vádakat
...
"Nem, ez nem igaz, egyértelműen kijelentem, hogy ez soha, de soha nem történt meg" - állította az MSNBC reggeli magazinműsorában az amerikai politikus.
Biden egy hónap után szólalt meg személyesen is az ügyben. Egyik volt munkatársnője, a jelenleg 56 éves Tara Reade hetek óta azzal vádolja őt, hogy 1993-ban, amikor még szenátor volt, Biden a szenátus folyosóján erőszakos...
2020-05-01 19:52:03
Koronavírus - Csökkent a halálesetek napi száma Nagy-Britanniában
... vírusterjedési modellszámításait a brit kormány alapvető fontosságú tudományos forrásként használja a Covid-19 járvány elleni stratégia kidolgozásához - a BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsorában elmondta: már vannak bizonyos jelek arra, hogy a korlátozó intézkedések lassítják a járvány terjedését.
Kijelentette: várakozása szerint a következő egy hétben e lassulás m...
2020-04-05 18:17:44
Koronavírus - Brit egészségügyi miniszter: a kormány betilthatja a szabadtéri testedzést a szabályok tömeges me
... előző nap a hatóságok becslése szerint háromezren napoztak és sétáltak, gyakran nagyobb csoportokban.
Matt Hancock egészségügyi miniszter a BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsorában kijelentette, hogy a napozás nem tartozik a testmozgás engedélyezett formái közé.
Hozzátette: tudja, hogy a lakosság nagyon nagy többsége tartja magát az előírásokhoz, de "egészen h...
2020-04-05 13:46:21
Amerikai előválasztás - A demokrata elnökjelölt-aspiránsok újabb tévévitáján Sandersre zúdult össztűz
... lakásokhoz jutást segítő kormányzati politika bővítéséről.

Szóba került Izrael, Kína, a szíriai helyzet és Kuba is. Bernie Sanders ugyanis a CBS televízió vasárnap esti magazinműsorában azt állította, hogy Kuba ugyan most diktatorikus ország, de régebben nem minden volt ott rossz. Interjújának ezt az állítását a vitán résztvevő valamennyi elnökjelölt-aspiráns elítélte....
2020-02-26 07:04:11
Johnson: ha a Amerikának nem kell a jelenlegi iráni nukleáris megállapodás, akkor másikat kell kötni
...
Johnson a BBC televízió keddi politikai magazinműsorában kijelentette azt is, hogy meggyőződése szerint igen nagy eséllyel sikerül az év végéig szabadkereskedelmi megállapodásra jutni az Európai Unióval.
Az iráni egyezményről szólva elmondta: azt igyekszik megértetni az amerikai kormánnyal - amely kivonult a JCPOA-egyezményből és szövetségeseit is erre szólította fel -, ...
2020-01-14 11:19:34
Brit választások - Skót miniszterelnök: Johnson nem vétózhatja meg a függetlenségi népszavazást
...
Sturgeon, a Skóciában kormányzó, függetlenségre törekvő, a brit EU-tagság megszűnését (Brexit) határozottan elvető Skót Nemzeti Párt (SNP) vezetője a BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsorában kijelentette: tarthatatlan lenne, ha a konzervatív párti brit miniszterelnök nemet mondana a skót függetlenségi népszavazás engedélyezésére.
Sturgeon közölte: péntek esti t...
2019-12-15 12:31:25
Londoni merénylet - Johnson: túl sok elítélt szabadul büntetésének lejárta előtt
... vizsgálati fogságban töltött időt is.
Boris Johnson már a hétvégén is nyilatkozott az idő előtti szabadlábra helyezések ügyéről.
A BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsorában kijelentette: "valószínűleg 74 körül" lehet azoknak a száma, akiket terrorizmus miatt ítéltek börtönbüntetésre, de Usman Khanhoz hasonlóan büntetésük letelte előtt elengedték őket.
John...
2019-12-02 18:42:52
Londoni merénylet - Sürgősséggel felülvizsgálja a brit kormány a próbaidős szabadlábra helyezés szabályozását
...
Boris Johnson brit miniszterelnök a BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsorában "képtelenségnek és visszataszítónak" nevezte, hogy Usman Khan, aki a London híd közelében elkövetett pénteki támadásban két embert megölt és hármat megsebesített, mindössze nyolc év letöltése után szabadlábra került.
Johnson kijelentette: "valószínűleg 74 körül" lehet azoknak a száma, ...
2019-12-01 15:21:33
Brit választások - Konzervatívok: a jövőben mindenkinek fizetnie kell az egészségügyi ellátásért
... tartózkodási engedélyért - kell folyamodniuk a brit belügyminisztériumhoz.
Jeremy Corbyn, a legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt vezetője a BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsorában kijelentette: ha a decemberi választások után a Labour kerül kormányra, "komoly mértékben" érvényben maradna az unión belüli szabad mozgás gyakorlata Nagy-Britanniában is.
Corbyn n...
2019-11-17 13:41:24
1 2 3 .8 9 .12 13 15 16 17 
Címkék: Priti Patel, Boris Johnson, Tara Reade, Matt Hancock, Bernie Sanders, Európai Unióval, Skót Nemzeti Párt, Usman Khanhoz, Usman Khan, Jeremy Corbyn, angliai Leicesterben, ellene felhozott, halálesetek napi, kormány betilthatja, szabadtéri testedzést, szabályok tömeges, jelenlegi iráni, függetlenségi népszavazást, brit kormány, próbaidős szabadlábra, jövőben mindenkinek, egészségügyi ellátásért, városban hosszabb, országosnál hosszabb, amerikai politikus, hónap után, szenátus folyosóján, korlátozó intézkedések, járvány terjedését, hatóságok becslése, testmozgás engedélyezett, lakosság nagyon, szíriai helyzet, vitán résztvevő, iráni egyezményről, amerikai kormánnyal, brit EU-tagság, konzervatív párti, skót függetlenségi, legnagyobb ellenzéki, decemberi választások, unión belüli, börtönbüntetésre, visszataszítónak, magazinműsorában, belügyminiszter, engedélyezésére, vírusterjedési, miniszterelnök, felülvizsgálja, intézkedésként, kidolgozásához, korlátozásokat, megállapodásra, függetlenségre, szövetségeseit,
© 2013 TVN.HU Kft.