Belépés
Vigasztalás
...,,Ismerjük be, valljuk be, hogy tőlünk nem igen telik vigasztalás. Magunktól, magunkból nem tudunk vigasztalni. Mi csak kondoleálni, részvétet nyilvánítani tudunk. Sajnálatpirulákat kínálni, riadt, dadogó, motyogó félszavakkal, és méregdrága koszorúkat rendelni tehetetlenségünkben, amelyek nemegyszer a rossz lelkiismeret virágai, hogy azzal takarjuk le vagy el a halált. Olykor...
2018-12-11 14:45:24
Női kézilabda Eb - Még Rasmussent is meglepte a magyarok remek játéka
...
"Minden elismerésem a spanyoloknak, nagyon gyors, erős, fiatal csapatuk van, edzőkollégám remek munkát végez. Nagyon boldog és meglepett vagyok. A védekezésünk ezúttal is jól működött, támadásban pedig egyre jobbak vagyunk. Némi szerencsénk is volt, de megdolgoztunk érte" - nyilatkozta a dán edző a 32-26-os siker után.
Hozzátette, hogy együttese nagyon jól összpontosítot...
2018-12-05 23:52:36
Szeretet
...,,A Biblia elsősorban nem azzal méri a szeretetet, amit kapunk, hanem azzal, hogy mennyit vagyunk hajlandóak adni magunkból a másiknak."

-Timothy Keller-...
2018-11-01 11:35:40
Új Kezdet- Emberangyal kiteljesedése
... tartunk fontosnak.
Emberi kapcsolataink többnyire megváltoznak, átminősülnek.
Új utakat járunk be, új emberek, új kapcsolatok lépnek be az életünkbe.
Egyre inkább előhozzuk magunkból azt az isteni Lényt, - isteni Önvalónkat,- Aki teljeséggel mi magunk vagyunk.
Mielőtt viszont mindez megtörténne, az idáig elvezető útnak van egy igen nehéz folyamata, az pedig,- A...
2018-10-15 13:41:18
Emléktáblát avattak Kocsis Zoltán tiszteletére Budapesten
... akár kicsi vagy olyan óriási léptékű, mint az övé, csak akkor vagyunk megfelelő gazdái, ha maximális erőbefektetéssel, munkával, szorgalommal, olykor önsanyargatással "bányásszuk elő" magunkból. A másik fontos üzenet szerinte az alkotó emberek számára az, hogy nincsen külső, csak belső mérce, amelynek ha meg tudunk felelni, akkor vagyunk igazán sikeresek.
A domborműves emlékt...
2018-10-01 13:32:21
A szeretetről
... szeretetről

Tulajdonképpen hol terem a szeretet? - kérdeztem egyszer egy anyát.
- Magról vetik - nevetett rám.

- És honnan szerzik hozzá a magot?
- Nem kell azt szerezni. Belőlünk magunkból pereg. S megfogan a tenyér simogatásában, a szem pillantásában és minden ölelésben.
- Öntözni nem kell?
- Dehogynem. Jó szóval.
- Nem könnyel?...
2018-08-30 23:06:53
Érdekesség
... gondolkodunk, az inspiráló emberek minket is minden egyes beszélgetés során inspirálni fognak. Ha viszont olyan emberekkel vesszük körbe magunkat, akik lehúznak minket, nem fogjuk tudni kihozni magunkból a maximumot. Persze nem arra gondolok, hogy most azonnal minden olyan barátotoktól szabaduljatok meg, akiknek nincs legalább két doktorijuk - az inspiráló személyiség nem az...
2018-08-21 21:27:36
Bagnasco bíboros a genovai áldozatok temetésén:
... lakóinak lelkét ezekben a napokban ezer gondolat és érzés hatja át, de tovább folytatja a küzdelmet. Mint más esetekben, mi, genovaiak most is szívünk legjavát fogjuk adni, kipréselünk magunkból minden jót és nagylelkűt, ami bennünk él és ami gyakran nem kerül napfényre, csaknem rejtve marad. A szervezeti hálózat és a gyors segítségnyújtás minden szinten - intézményes, szakm...
2018-08-18 20:28:37
Tallóztam
..."Valamit otthagyunk magunkból, ha elhagyunk egy helyet, ott maradunk, noha elutazunk. És vannak olyan dolgok is bennünk, amelyeket csak azáltal lelhetünk meg újra, ha visszatérünk ezekre a helyekre."


Pascal Mercier

...
2018-08-15 13:48:35
Szép gondolatok...
...


"Valamit otthagyunk magunkból, ha elhagyunk egy helyet, ott maradunk, noha elutazunk. És vannak olyan dolgok is bennünk, amelyeket csak azáltal lelhetünk meg újra, ha visszatérünk ezekre a helyekre."


Pascal Mercier...
2018-08-12 21:14:47
1 2 3 ....................64 65 ..........96 97 .........127 128 129 
Címkék: Kezdet- Emberangyal, Kocsis Zoltán, Pascal Mercier, magyarok remek, genovai áldozatok, rossz lelkiismeret, védekezésünk ezúttal, 32-26-os siker, isteni Lényt, idáig elvezető, igen nehéz, másik fontos, alkotó emberek, domborműves emlékt, tenyér simogatásában, szem pillantásában, inspiráló emberek, inspiráló személyiség, napokban ezer, szervezeti hálózat, gyors segítségnyújtás, erőbefektetéssel, önsanyargatással, segítségnyújtás, tulajdonképpen, összpontosítot, kiteljesedése, pillantásában, kapcsolataink, szabaduljatok, simogatásában, megdolgoztunk, szorgalommal, védekezésünk, tiszteletére, nyilvánítani, barátotoktól, lelkiismeret, átminősülnek, gondolkodunk, spanyoloknak, edzőkollégám, megváltoznak, félszavakkal, visszatérünk, emléktáblát, kapcsolatok, beszélgetés, vigasztalás, szeretetről, kondoleálni, domborműves, emberangyal, vigasztalni, kipréselünk, megtörténne, teljeséggel, nyilatkozta, szerencsénk, intézményes, elismerésem, személyiség, doktorijuk, koszorúkat, nemegyszer, emberekkel, rasmussent, gondolatok, otthagyunk,
© 2013 TVN.HU Kft.