Belépés
Egy magyar egyetemista csodagyerek képes gyógyítani a magas
Magyarországon évente sokan meghalnak szívroham és infarktus következtében. Gondolt már valaki arra, hogyan mentsük meg ezeket az embereket?
Egy magyar egyetemista csodagyerek állami kitüntetést kapott egy olyan módszer felfedezéséért, mely képes gyógyítani a magas vérnyomást, és ezzel megelőzni a szívroham illetve infarktus miatt bekövetkező korai halált.
..................
2019-12-07 20:48:43
Magyar kormánytámogatással felújított családorvosi rendelőt adtak át magyar politikusok Kárpátalján
... tagjaival együtt kétnapos látogatást tett Kárpátalján, a többi között hangsúlyozta: a családorvosi rendelők, óvodák, iskolák, templomok, művelődési házak felújítása és a gazdaság fejlesztése a magyar kormány támogatásával mind-mind azt a célt szolgálja, hogy a kárpátaljai magyarságnak legyen jövőképe, szülőföldjén tudjon megmaradni és boldogulni önazonosságát, anyanyelvét, kultúrá...
2019-12-05 20:07:04
Nézőpont-konferencia - Kásler: számos pozitív intézkedés történt az egészségügyben az elmúlt években
... egészségügy című konferenciáján úgy fogalmazott, hogy az intézkedések célja az emberek "egészségben tartása" minél hosszabb ideig.
A miniszter beszélt az öt nemzeti programról, a sikeres magyarországi védőoltási rendszerről, a sürgősségi ellátás megújításáról és a digitális egészségügyről. Kiemelte, teljessé váltak a szűrések - elindult idén a hepatitis C betegségé is -, és m...
2019-12-05 20:06:33
Fülöp Attila: az egyház fontos résztvevője a szociális gondoskodásnak
... Korábban a közösségek, a családok és az egyházak vállalták a szociális gondoskodást, csak a huszadik, huszonegyedik században vállalt fenntartói szerepet az állam és az önkormányzat - mondta. Magyarországon ma egyharmad-egyharmados arányban az állam, az önkormányzatok, valamint az egyház és a civil szektor látja el ezt a feladatot. Fülöp Attila kiemelte, hogy a kormányzat minden s...
2019-12-05 19:53:04
Kövér: a bizalomból eredő lelki összhang is szükséges egy egészséges társadalomhoz
... volt, elmondta: a statisztikai adatok szerint a nagyvilágban több mint egymilliárd tartósan egészségkárosodott, illetve fogyatékossággal élő ember él, az Európai Unióban több mint 80 millió, Magyarországon pedig csaknem félmillió ember él valamilyen fogyatékossággal, és az ő sorsuk alakulása közvetve a lakosság harmadát érinti.
Napjainkra Magyarországon 2011-hez képest összes...
2019-12-05 17:12:20
Deloitte: gyorsul a konszolidáció a régiós bankszektorban
... a régiós banki fúziók és felvásárlások legaktívabb piaca 2015 és 2019 szeptembere között Ukrajna volt 14 tranzakcióval, amit Szerbia követett 11, Lengyelország 10, Románia szintén 10, és Magyarország 8 tranzakcióval.
A régióban a legaktívabb felvásárló a magyar OTP Bank volt 8 tranzakcióval, amelyet a lengyel állam követ.
A legaktívabb eladók a régióban a Société Général...
2019-12-05 14:52:14
4. Őszödi beszéd az EU-s megszorító programokról
... Ferenc)

Komment:
HAZUDTAK az EU-nak is. Az történt, hogy: 2006 tavaszán, még a választások előtt az Európai Bizottság kézhez kapott egy konvergencia-programot, amelyben ,,a lüktető magyar gazdaságnak" megfelelő adatok szerepeltek.

A pénz-és gazdasági ügyekért felelős spanyol szocialista biztos, Joaquín Almunia tudomására jutott, hogy hamis ada...
2019-12-05 12:59:54
Lázár János: Mezőhegyest egyszerre kell reorganizálni és modernizálni
... mintagazdaság kezelésében lévő 8 ezer 500 hektárnyi szántóterületből 2 ezer 500 hektáron folyik kukoricavetőmag-előállítás.
A kormány célja nemzetbiztonsági érdekek miatt az, hogy Magyarország önellátó legyen vetőmagból, ugyanis jelenleg a világpiacot néhány vetőmagüzem uralja, amelyek között van vegyipari vállalkozás is. "Ettől nem járunk nagyon messze", Magyarországon körü...
2019-12-04 19:11:40
Az MNV további intézkedéseket tesz a Dunakeszi Járműjavító értékesítése érdekében
...
A közleményben felidézik: a magyar állam és a MÁVZrt. a TMH Hungary Invest Zrt. részére kívánja értékesíteni a Dunakeszi Járműjavító Kft. tulajdonában lévő társasági részesedéseit, valamint a társaság elhelyezését biztosító ingatlanokat.
A közlemény szerint az ügylet a "fejlesztéspolitikai célok elérését" szolgálja.
A kormány idén májusban döntött az ügyletről. A ko...
2019-12-04 18:21:12
Atlétikai vb 2023 - MSZP: a Quaestortól szerezték az atlétikai stadion telkét
... László a sajtótájékoztatón kijelentette, hogy ez az eset is a Fidesz torz gazdaságpolitikáját mutatja: elveszik a kisemberek pénzét, aztán átjátsszák az oligarcháiknak.
Hozzátette: a magyar állam úgy "kártalanította" a Quaestor-károsultakat, hogy a piaci ár ötödéért "lenyúlta" azt a telket, amelyre a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság stadionját akarják felépíteni...
2019-12-04 12:11:02
1 2 3 ............1261 1262 ......1892 1893 .......2522 2523 2524 
Címkék: Fülöp Attila, Lázár János, Dunakeszi Járműjavító, Európai Unióban, Napjainkra Magyarországon, Société Général, Európai Bizottság, Joaquín Almunia, Hungary Invest Zrt, Dunakeszi Járműjavító Kft, magyar egyetemista, elmúlt években, egyház fontos, szociális gondoskodásnak, bizalomból eredő, egészséges társadalomhoz, régiós bankszektorban, Quaestortól szerezték, atlétikai stadion, olyan módszer, magas vérnyomást, szívroham illetve, többi között, családorvosi rendelők, gazdaság fejlesztése, magyar kormány, célt szolgálja, kárpátaljai magyarságnak, intézkedések célja, miniszter beszélt, sikeres magyarországi, sürgősségi ellátás, digitális egészségügyről, egyházak vállalták, szociális gondoskodást, civil szektor, kormányzat minden, statisztikai adatok, nagyvilágban több, lakosság harmadát, régiós banki, legaktívabb felvásárló, lengyel állam, legaktívabb eladók, választások előtt, lüktető magyar, pénz-és gazdasági, kormány célja, világpiacot néhány, közleményben felidézik, magyar állam, társaság elhelyezését,
© 2013 TVN.HU Kft.