Belépés
Államtitkár: a magyar vállalkozások képesek a 21. századi technológia használatára
...
György László, a Debreceni Egyetem (DE) gazdasági évindító partnertalálkozóján A felsőoktatás szerepe az innovációban és a gazdaság fejlesztésében címmel tartott előadásában jelezte: a magyarországi vállalkozások 3 százaléka külföldi tulajdonú, s ezek adják a hozzáadott érték több mint 50 százalékát, vagyis háromszor termelékenyebbek, mint a hazai vállalatok.
Azok az ors...
2019-01-18 17:11:44
KKM: az Eissmann autóipari beszállító cég bővíti nyíregyházi gyárát
...
Az államtitkár hangsúlyozta, Nyíregyháza és a Kelet-Magyarország régió az országnak az a területe, ahol nagy szükség van hasonló színvonalú beruházásokra, a megtelepedett cégek bővítésére.
Norman Willich, az Eissmann-csoport pénzügyi vezetője elmondta, hogy a nyíregyházi gyár eddigi tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy folyamatosan bővítik magyarországi telephelyüket,...
2019-01-17 12:11:45
Szijjártó: ötszáz új munkahelyet létesített az FAG debreceni beruházása
...
A miniszter beszédében kiemelte, hogy Magyarország 2018-ban külgazdasági rekordot ért el. Tavaly 98 nagyberuházás valósult meg, illetve kezdődött el az országban, összesen 1380 milliárd forint értékben. Hozzáfűzte hogy ezek majdnem egyharmada Debrecenbe érkezett, ami jól mutatja a város vezetői és parlamenti képviselői munkájának a sikerét.
Az elmúlt évben több mint 17 e...
2019-01-16 17:32:20
Az állami cégeket kérdezi a munka törvénykönyve módosításának alkalmazásáról az ellenzék
...
Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP frakcióvezető-helyettese szerdán Budapesten, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. Szentendrei úti székháza előtt tartott sajtótájékoztatón közölte, az ellenzéki képviselők levélben keresik meg az állami cégek vezetőit, hogy megtudják, "alkalmazni fogják-e a rabszolgatörvényt".
Emlékeztetett arra, hogy jelenleg 200, az adófizetők pénzéből fenn...
2019-01-16 15:51:53
A felsőoktatási fejlesztéseket mutatják be hét helyszínen az egyetemi nyílt napokon
...
Schanda Tamás elmondta, hogy 33 magyar felsőoktatási intézményben több mint 300 projekt valósul meg 280 milliárd forintot meghaladó hazai és európai uniós fejlesztési források felhasználásával.
A rendezvényt január 15-én a Pécsi Tudományegyetem egészségtudományi karán, január 16-án Győrben a Széchenyi István Egyetemen, január 22-én Egerben az Eszterházy Károly Egyetemen,...
2019-01-13 12:39:02
Szijjártó Péter: tizennégy milliárd forintot meghaladó beruházás kezdődik a Bosch miskolci gyárában
... ventilátor, elektromos kerékpár-hajtómű - új generációit és további új termékek - például okoskerék - gyártását, modenrnizálását teszi lehetővé.
A miniszter beszélt arról is, hogy tavaly a magyar gazdaságnak rendkívüli világgazdasági körülmények között prosperálni, a világgazdaságnak teljesen új korszaka köszöntött be 2018-ban, a gazdaság magyar szereplői helytálltak, a magya...
2019-01-11 14:01:36
Zukor Adolfra emlékezik a Magyar Hollywood Tanács
... konszernbe olvadt.
Adolph Zukor 1949-ben életművéért Oscar-díjat kapott, századik születésnapját óriási külsőségek között ünnepelték meg. Munkásságának elismerése, hogy egyike azon magyaroknak, akik csillagot kaptak a Hollywoodi hírességek sétányán - emlékeztet a közlemény.
A hollywoodi filmgyártás egyik alapítója 103 éves korában halt meg Los Angelesben. Emlékét őrzi s...
2019-01-08 11:01:34
Fellebbez a Jobbik az NVB döntése ellen
... nevetséges válasznak" nevezte, hogy az NVB nem egyértelmű voltukra hivatkozva utasította el kezdeményezéseiket.
Mi a nem egyértelmű abban, hogy az emberek rabszolgaként akarnak-e élni Magyarországon, mi a nem egyértelmű abban, hogy az emberek inkább munkahelyük helyett az otthonukban, családjukkal szeretnék tölteni a szabadidejüket? - tette fel a kérdést az ellenzéki politiku...
2019-01-05 12:28:59
Jelentősen nőtt az iparűzésiadó-bevétel Kaposváron
... vállalkozások iparűzésiadó-kedvezményt kapnak, Kaposvár anyagi támogatást nyújt a cégek munkahelyteremtéséhez, a hiányszakmákban dolgozók megtartásához.
Kaposvár legnagyobb adózói között van a Magyarország egyetlen cukorgyárát üzemeltető Magyar Cukor Zrt., a magyarországi húsiparban meghatározó Kométa 99 Zrt., a műszaki és egyebek mellett háztartási eszközöket előállító Video...
2019-01-03 18:50:59
Szijjártó: 2018-ban külgazdasági rekordokat döntött Magyarország
...
A miniszter kiemelte: tavaly 98 nagyberuházás jött Magyarországra a beruházás-ösztönzési rendszeren keresztül, ezek összesen 1380 milliárd forint értéket képviselnek, és ezekhez a beruházásokhoz a magyar kormány 135 milliárd forint vissza nem térítendő készpénz-támogatást nyújtott.
Szijjártó Péter elmondta: a beruházásokkal 17 024 új munkahely létesült az országban, az í...
2019-01-03 14:57:22
1 2 3 ..................436 437 .........654 655 .........872 873 874 
Címkék: Szijjártó Péter, Zukor Adolfra, Magyar Hollywood Tanács, György László, Debreceni Egyetem, Norman Willich, Bangóné Borbély Ildikó, Magyar Villamos Művek Zrt, Schanda Tamás, Pécsi Tudományegyetem, Széchenyi István Egyetemen, Eszterházy Károly Egyetemen, Adolph Zukor, Magyar Cukor Zrt, magyar vállalkozások, állami cégeket, munka törvénykönyve, felsőoktatási fejlesztéseket, egyetemi nyílt, felsőoktatás szerepe, gazdaság fejlesztésében, magyarországi vállalkozások, hozzáadott érték, hazai vállalatok, államtitkár hangsúlyozta, megtelepedett cégek, nyíregyházi gyár, miniszter beszédében, város vezetői, elmúlt évben, ellenzéki képviselők, állami cégek, adófizetők pénzéből, rendezvényt január, miniszter beszélt, magyar gazdaságnak, világgazdaságnak teljesen, gazdaság magyar, hollywoodi filmgyártás, emberek rabszolgaként, emberek inkább, ellenzéki politiku, hiányszakmákban dolgozók, magyarországi húsiparban, miniszter kiemelte, magyar kormány, termelékenyebbek, felhasználásával, világgazdaságnak,
© 2013 TVN.HU Kft.