Belépés
Szijjártó: a magyar állampolgárok továbbra is vízum nélkül utazhatnak az Egyesült Államokba.
...
A magyar miniszter az MTI-nek nyilatkozva elmondta: 36 olyan ország van a világon, amelynek állampolgárai számára nem kell vízum az Egyesült Államokba történő beutazáshoz.
Hozzátette azt is, hogy megállapodtak a vízummentesség hosszú távú fenntarthatósága érdekében szükséges magyar törvényhozási lépések listájáról, és ezeket a jövőben el is fogják végezni.
Szijjártó...
2019-09-23 14:21:28
Önkormányzat 2019 - Fővárosi ellenzék: a kormány állami bérlakásokban élőket készül kilakoltatni
... kárpótlásként.
Niedermüller Péter VII. kerületi polgármesterjelölt hangsúlyozta, a fővárosban lakhatási válság van és Erzsébetvárosban is ezrével élnek méltatlan körülmények között emberek. A kormány, ami eddig nem segített rajtuk, most az állami bérlakásokat is saját magának akarja - mondta, hozzátéve, ez az intézkedéstervezet nem egyszerűen rossz, hanem morálisan elfogadhat...
2019-09-23 13:21:17
Fidesz: a "bevándorláspártiak" mielőbb át akarják nyomni a migránskvótát a tagállamokon
... magyar ellenzék is a bevándorláspárti erőket szolgálja az Európai Parlamentben" - tette hozzá Halász János.
Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a kormány és a kormánypártok ezután is a magyar emberek akaratát fogják érvényesíteni, és visszautasítják a kötelező migránskvótát.
Ahogy Orbán Viktor miniszterelnök is leszögezte, Magyarország betelepítési kvótát nem, csak hazaszállít...
2019-09-23 12:42:07
Turnéra indul a Quimby Ékszerelmére című 20 éves lemezével
... Androidő, a Halleluja, a Libidó, Az ördög magyar hangja, a Hintalógalopp vagy az Unom. Az anyag annak a korszaknak a lenyomata, amikor a pszichedélia és a partizene húzta be a klubokba az embereket - olvasható a szervezők MTI-hez hétfőn eljuttatott ajánlójában.
Mint írták, az ezredforduló tájékán jelent meg a Red Hot Chili Pepperstől a Californication, a Muse-tól a Showbiz, i...
2019-09-23 12:21:16
Hat embercsempész ellen emeltek vádat
... bűnszervezet egy cseh rendszámú, sötétített üvegű, üléskivétellel átalakított kisbusszal és egy úgynevezett felvezető autóval kezdte meg tevékenységét. A vádlottak többnyire éjszaka csempészték az embereket a szerb-magyar határtól Nyugat-Európa felé, jellemzően a magyar-osztrák határig. A megbízási díjakat a 41 éves férfi szedte be, és osztotta szét társai között - ismertette a vá...
2019-09-23 10:41:22
Pietrelcinai Szent Pio atya emlék napja van
Templomunkban az örök imádás kápolna neve: Pio atya kápolna.
Pio atya életútját idézzük fel mennyei születésnapján, liturgikus emléknapján, szeptember 23-án.
- Igenaptár oldalon: Pietrelcinai Szent Pio áldozópap
SZENTLECKE Szent Pál apostolnak a galatákhoz írt leveléből
Élek, de már nem én, hanem Krisztus él bennem.
Testvéreim!
A törvény által m...
2019-09-23 10:18:10
Meghalt Sára Sándor - Lugossy László: Sára Sándor ars poeticájának megtestesülése a Feldobott kő
... akik sorsa beszédesebb minden kalandregénynél. Példaként említette a gulágot megjártakat, a második magyar hadsereg katasztrófáját túlélőket. Aki a róluk szóló filmeket megnézi, ezeket az embereket győzteseknek érzi, akik a nehéz időkben helytálltak - tette hozzá.
Lugossy László kiemelte azt is, hogy nagyon más lett volna a Duna TV, ha nem Sára Sándor elnökli (1993-2000). Sár...
2019-09-22 20:13:18
Köves Slomó: Magyarországon ma a zsidó közösség biztonságban és nyugodalomban élhet
... nemzedékeinek való átadása a zsidóság fennmaradásának a záloga".
Az Izraeli Rabbinátus és egész Izrael állam képviseletében megjelent Eliezer Simcha Weiss főrabbi arról beszélt, hogy bár az embereket meg lehet ölni, az ideológiát, a szellemiséget nem, az tovább él.
Méltatta beszédében a magyar-izraeli szoros kapcsolatokat és barátságot, a két nemzet egymás iránti tiszte...
2019-09-22 18:13:00
Önkormányzat 2019 - Karácsony Gergely szabad, zöld és szolidáris Budapestet célzó programot hirdetett
... kormánnyal, hanem a budapestiekkel kell jóban lennie, és az ő érdekeikben kell partnerséget kiépítenie mindenki mással, köztük a kabinettel.
A Párbeszéd társelnöke fontosnak nevezte, hogy az embereknek visszaadják a hitét abban, hogy a közügyekről szóló döntésekben mindenki részt vehet. A városvezetők dolga ezért, hogy kinyissák a kaput, amikor az emberek el akarják mondani a...
2019-09-22 16:12:38
Meghalt Sára Sándor, a nemzet művésze
... megszólaltatásával a társadalomtudományi kutatásokban is kényszerűen elhallgatott legsúlyosabb tragédiákról, a 20. századi történelem különböző színezetű diktatúráinak kiszolgáltatott egyszerű emberek mérhetetlen szenvedéseiről tudósítottak. A legsúlyosabb tabutémák érintésére csak 1989 után forgatott dokumentumfilmjeiben kerülhetett sor.
Sára Sándor hét éven át, 1993 és 2000...
2019-09-22 14:22:03
1 2 3 ...........2372 2373 ......3559 3560 ......4744 4745 4746 
Címkék: Egyesült Államokba, Pietrelcinai Szent Pio, Meghalt Sára Sándor, Lugossy László, Sára Sándor, Köves Slomó, Karácsony Gergely, Niedermüller Péter VII, Európai Parlamentben, Halász János, Ahogy Orbán Viktor, Chili Pepperstől, SZENTLECKE Szent Pál, Duna TV, Izraeli Rabbinátus, Eliezer Simcha Weiss, magyar állampolgárok, kormány állami, Quimby Ékszerelmére, zsidó közösség, nemzet művésze, magyar miniszter, vízummentesség hosszú, fővárosban lakhatási, állami bérlakásokat, bevándorláspárti erőket, kormánypártok ezután, magyar emberek, kötelező migránskvótát, ördög magyar, anyag annak, partizene húzta, szervezők MTI-hez, ezredforduló tájékán, cseh rendszámú, úgynevezett felvezető, vádlottak többnyire, szerb-magyar határtól, magyar-osztrák határig, megbízási díjakat, örök imádás, törvény által, gulágot megjártakat, második magyar, róluk szóló, embereket győzteseknek, nehéz időkben, zsidóság fennmaradásának, magyar-izraeli szoros, budapestiekkel kell, embereknek visszaadják, hitét abban, közügyekről szóló,
© 2013 TVN.HU Kft.