Belépés
EP-választás - Jobbik: soha nem volt ekkora tétje az EP-választásnak
... párbeszéden épülő kompromisszumokat, amelyek a magyar nemzeti érdekeket nem tévesztik szem elől.
Közölte, a migrációtól valóban meg kell védeni az országot, ezért is támogatták a déli határzárat, de a Jobbik szerint nem a katonaság és a rendőrség feladata lenne a határ védelme, hanem a határőröké, ezért a határőrséget vissza kell állítani.
Hozzátette: miközben a Fidesz...
2019-05-25 12:11:19
Salvini: olyan Európára van szükség, amely megvédi a határait
... miniszterelnökkel a Karmelita kolostorban, majd közös sajtótájékoztatójukon kiemelte: Magyarországon szabályosan ellenőrzik, hogy ki lép át a határon, az ország gyorsan és hatékonyan hozta létre a határzárat.
Matteo Salvini hangsúlyozta: május 27-től más lesz a helyzet Európa és az európai népek számára, "másként lesz, mint eddig". "Az a célunk, hogy meghatározóak legyünk" Eu...
2019-05-02 18:43:39
Krónika 3. rész (napirend előtt: EPP, bevándorlás, családvédelmi akcióterv)
... sok mindenről híres, de nem az építésről - fogalmazott. Hozzátette: azt nem tudni, a Párbeszéd mit építene, de azt tudják, hogy a családtámogatást mostani formájában megszüntetnék, a határzárat lebontanák. Megjegyezte: ha a rombolók közé tartoznak, legalább ne legyenek rá büszkék.

LMP: a Fidesz képtelen a magyar emberek érdekeit képviselni
Demeter Márta szerint in...
2019-03-25 13:41:19
Migrációs konferencia - Trócsányi: csak erős nemzetek adhatnak választ a kihívásokra
... "vasfüggönyhöz", a berlini falhoz hasonlították. Fontos különbségnek nevezte ugyanakkor, hogy míg a "vasfüggönyt" azért hozták létre, hogy ideológiai alapon kettéválassza a világot, addig a magyar határzárat a rendezett, nemzetközi szabályoknak megfelelő határátlépés és határvédelem biztosítása érdekében állították fel.
Trócsányi László szerint a nemzetközi válságok, a migrác...
2019-03-24 12:11:42
Kormánypártok: a Soros-szervezetek számára a migránsok fontosabbak, mint a gyermekek
... Európa népesedési problémáit a bevándorlással kell kezelni. A kereszténydemokrata politikus felidézte, hogy ugyanez a szervezet volt az, amelyik Brüsszelben aktívan támadta a magyar határzárat, a szigorú bevándorlási szabályokat és a Stop Soros törvényt is. Emellett ez a szervezet azért lobbizik, hogy a migránsok szavazati jogot kaphassanak - mutatott rá Nacsa Lőrinc.
A KDNP...
2018-11-27 14:29:44
Illegális bevándorlás - Migrációkutató Intézet: hatékony a magyar-szerb határvédelem
... horvát és bosn...
2018-10-28 08:45:54
Hoppál: Gyurcsányék a brüsszeli bevándorláspárti politika legkeményebb hazai támogatói
... kormánypárti képviselő. Hozzátette: aktívan részt is vesznek ezen javaslatok kidolgozásában, ami Magyarországra nézve komoly veszély.
Gyurcsány Ferenc le akarja bontani a biztonsági határzárat, pártjával együtt támogatja azt a brüsszeli kvótatervet, "amelyet a magyarok elutasítanak" - hangsúlyozta a képviselő. A DK szintén támogatja azt a brüsszeli indítványt is, amely szerin...
2018-10-26 15:51:45
Krónika 2. rész (napirendelőtt)
... intézkedések sora igazol. Kitért arra, hogy 2015 óta áll a fizikai határzár több mint 300 km-en, a biztonság szimbóluma lett, és más országok számára is példát mutat. Felidézte, hogy a Jobbik a határzárat kudarcnak minősítette, az MSZP támadta, a DK át akarta vágni, az LMP azt mondta ezzel nem is megyünk semmire.
Hozzátette: a fizikai határzárat jogi határzár is erősíti, a ho...
2018-09-24 14:03:33
Kormánypártok: ha az ellenzéken múlna, nem védené kerítés a határt
... Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke 2015-ben értelmetlennek nevezte annak megépítését és még tüntetett is a helyszínen. Vona Gábor, a Jobbik korábbi vezetője hatalmas bukásnak minősítette a határzárat. A szocialisták az idei választási kampányban is elmondták, hatalomra kerülve lebontanák a kerítést, az LMP eddigi társelnöke, Szél Bernadett is azt bizonygatta, semmire sem jó a határzár,...
2018-09-02 13:59:55
Tusványos - Kocsis: hatalmas felelősség a kétharmados többség
... lehetett a Jobbikra számítani a fontos nemzeti ügyeknél, ami csalódás.
Mirkóczki Ádám szerint ez nem igaz. Egy ilyen szavazás volt, az alkotmánymódosítás.
A kerítést, a műszaki határzárat támogatták, ahogy az ország biztonságát érintő Btk-változtatásokat is - sorolta.
Keresztes László Lóránt szintén úgy reagált, tényszerűen nem igaz, hogy ne álltak volna ki fontos ...
2018-07-27 16:03:09
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .27 28 29 
Címkék: Migrációkutató Intézet, Matteo Salvini, Demeter Márta, Trócsányi László, Stop Soros, Nacsa Lőrinc, Gyurcsány Ferenc, Vona Gábor, Szél Bernadett, Mirkóczki Ádám, Keresztes László Lóránt, migránsok fontosabbak, magyar-szerb határvédelem, brüsszeli bevándorláspárti, ellenzéken múlna, kétharmados többség, magyar nemzeti, migrációtól valóban, déli határzárat, rendőrség feladata, határ védelme, határőrséget vissza, ország gyorsan, helyzet Európa, európai népek, családtámogatást mostani, határzárat lebontanák, rombolók közé, magyar emberek, berlini falhoz, magyar határzárat, nemzetközi válságok, bevándorlással kell, szervezet volt, szigorú bevándorlási, szervezet azért, migránsok szavazati, biztonsági határzárat, brüsszeli kvótatervet, magyarok elutasítanak, brüsszeli indítványt, fizikai határzár, biztonság szimbóluma, határzárat kudarcnak, fizikai határzárat, idei választási, fontos nemzeti, ilyen szavazás, műszaki határzárat, ország biztonságát, bevándorláspárti, családtámogatást, változtatásokat,
© 2013 TVN.HU Kft.