Belépés
Erdogan Budapesten - Kovács Zoltán: ha nem védjük Európa határait, Európa létezésének alapjait veszélyeztetjük
... lakóhelyére vigyék vissza, ha Európa felé nyitják ki a kapukat, az beláthatatlan következménnyel járna. Magyarország megerősítette a határvédelmet, kerítés épült, megerősítette a "jogi határzárat" is, de senki nem szeretné újra átélni azt, ami 2015-ben volt - tette hozzá.
Az üzenet, hogy Magyarország képes megvédeni határait, azt is üzeni, hogy elkötelezettek vagyunk a scheng...
2019-11-07 21:42:59
Dömötör Csaba: Timmermans és társai a baloldali polgármesterekkel hajtanák végre a bevándorlást ösztönző progra
... Bizottság első alelnökével. Timmermans - az államtitkár szerint - korábban arról beszélt, hogy a bevándorlókra kellene költeni az uniós források egy részét, ráadásul támadta a magyar határzárat és támogatta a kötelező betelepítési kvótát.
Úgy látta, Timmermans és társai a baloldali polgármesterekkel hajtanák végre a bevándorlást ösztönző programokat. "Azt is mondhatnám, hogy...
2019-10-06 07:40:56
Önkormányzat 2019 - Dömötör Csaba: az együttműködés útját választó vezetőkre van szükség
... Csaba szerint az elmúlt napok brüsszeli eseményei jól mutatják, hogy a baloldali pártoktól mire lehet számítani. Újra napirendre akarják venni a kötelező betelepítési kvótát, támadják a határzárat, valamint azokat a politikusokat, akik kiálltak a bevándorlás ellen - mondta.
Az önkormányzati választás és a biztonság kérdése összefügg, mert a migráció hatásai és következményei ...
2019-09-30 22:12:14
Illegális bevándorlás - Felfüggesztett börtönre ítélték a határzárat megrongáló koszovói férfiakat
... szabadságvesztés mellett három év két hónapra kiutasított Magyarország területéről.
A két tizenkilenc éves elkövető kedden a késő esti órákban, Röszke térségében rongálta meg a határzárat. Az elkövetők a belső és a külső kerítést is átvágták 40-50 centi átmérőjű felületen, majd a kivágott résen keresztül magyar területre léptek. A migránsokat a rendőrök a határ közelében elfo...
2019-09-06 12:31:56
EP-választás - Jobbik: soha nem volt ekkora tétje az EP-választásnak
... párbeszéden épülő kompromisszumokat, amelyek a magyar nemzeti érdekeket nem tévesztik szem elől.
Közölte, a migrációtól valóban meg kell védeni az országot, ezért is támogatták a déli határzárat, de a Jobbik szerint nem a katonaság és a rendőrség feladata lenne a határ védelme, hanem a határőröké, ezért a határőrséget vissza kell állítani.
Hozzátette: miközben a Fidesz...
2019-05-25 12:11:19
Salvini: olyan Európára van szükség, amely megvédi a határait
... miniszterelnökkel a Karmelita kolostorban, majd közös sajtótájékoztatójukon kiemelte: Magyarországon szabályosan ellenőrzik, hogy ki lép át a határon, az ország gyorsan és hatékonyan hozta létre a határzárat.
Matteo Salvini hangsúlyozta: május 27-től más lesz a helyzet Európa és az európai népek számára, "másként lesz, mint eddig". "Az a célunk, hogy meghatározóak legyünk" Eu...
2019-05-02 18:43:39
Krónika 3. rész (napirend előtt: EPP, bevándorlás, családvédelmi akcióterv)
... sok mindenről híres, de nem az építésről - fogalmazott. Hozzátette: azt nem tudni, a Párbeszéd mit építene, de azt tudják, hogy a családtámogatást mostani formájában megszüntetnék, a határzárat lebontanák. Megjegyezte: ha a rombolók közé tartoznak, legalább ne legyenek rá büszkék.

LMP: a Fidesz képtelen a magyar emberek érdekeit képviselni
Demeter Márta szerint in...
2019-03-25 13:41:19
Migrációs konferencia - Trócsányi: csak erős nemzetek adhatnak választ a kihívásokra
... "vasfüggönyhöz", a berlini falhoz hasonlították. Fontos különbségnek nevezte ugyanakkor, hogy míg a "vasfüggönyt" azért hozták létre, hogy ideológiai alapon kettéválassza a világot, addig a magyar határzárat a rendezett, nemzetközi szabályoknak megfelelő határátlépés és határvédelem biztosítása érdekében állították fel.
Trócsányi László szerint a nemzetközi válságok, a migrác...
2019-03-24 12:11:42
Kormánypártok: a Soros-szervezetek számára a migránsok fontosabbak, mint a gyermekek
... Európa népesedési problémáit a bevándorlással kell kezelni. A kereszténydemokrata politikus felidézte, hogy ugyanez a szervezet volt az, amelyik Brüsszelben aktívan támadta a magyar határzárat, a szigorú bevándorlási szabályokat és a Stop Soros törvényt is. Emellett ez a szervezet azért lobbizik, hogy a migránsok szavazati jogot kaphassanak - mutatott rá Nacsa Lőrinc.
A KDNP...
2018-11-27 14:29:44
Illegális bevándorlás - Migrációkutató Intézet: hatékony a magyar-szerb határvédelem
... horvát és bosn...
2018-10-28 08:45:54
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .27 28 29 
Címkék: Erdogan Budapesten, Kovács Zoltán, Dömötör Csaba, Migrációkutató Intézet, Matteo Salvini, Demeter Márta, Trócsányi László, Stop Soros, Nacsa Lőrinc, baloldali polgármesterekkel, bevándorlást ösztönző, együttműködés útját, határzárat megrongáló, migránsok fontosabbak, magyar-szerb határvédelem, beláthatatlan következménnyel, államtitkár szerint, bevándorlókra kellene, uniós források, magyar határzárat, kötelező betelepítési, elmúlt napok, baloldali pártoktól, bevándorlás ellen, önkormányzati választás, biztonság kérdése, migráció hatásai, késő esti, külső kerítést, kivágott résen, határ közelében, magyar nemzeti, migrációtól valóban, déli határzárat, rendőrség feladata, határ védelme, határőrséget vissza, ország gyorsan, helyzet Európa, európai népek, családtámogatást mostani, határzárat lebontanák, rombolók közé, magyar emberek, berlini falhoz, nemzetközi válságok, bevándorlással kell, szervezet volt, szigorú bevándorlási, szervezet azért, migránsok szavazati, szabadságvesztés, családtámogatást,
© 2013 TVN.HU Kft.