Belépés
Isten az orvost is gyógyítja
... lélek gyógyítása: legyen a szomszédod, az ellenséged, segítened kell a gyógyulásában, részt kell vállalnod belőle. A gonosz elhiteti velünk, hogy Isten távol van. Ez egy nagy gond, mert az igazság az, hogy Isten mélyen bennünk is jelen van." Kiemelte: a lélek hangja Krisztus halk hangja - függetlenül attól, hogy tudunk-e róla vagy sem. Nemcsak az eszünkkel tudhatjuk, d...
2018-11-20 09:11:10
Nincs Cím
... téltemető.

Fázós szent igék hangzatában
Lőrinc barát hoz feltámadást;
de a kripta hűsében azt rabul ejti
a tetszhalálba taszító téltemető!

Ne féljetek, ez az igazság pillanata,
Az élet tele is csak egy pillanat,
Felébred majd, csak helyet ad a tavasznak,
míg nyugszik a tetszhalott téltemető!Úg...
2018-11-19 19:30:50
Átadták a Szent Erzsébet rózsája-díjat
... alkalommal odaítélt elismerés pedig azt üzeni a világnak, hogy ma is vannak, akik készek "megnyitni szívüket mások felé"
Veres András kitért arra is: a méltó emberi élethez szükséges javak igazságos elosztása soha nem sikerült és ma sem valósul meg a világban. Ezért hagyják el otthonukat ma is százezrek a jobb élet reményében.
A püspök szerint azonban jobb, ha "mindannyi...
2018-11-17 23:04:47
Skóciai Szent Margit 11.16
... házadba. Ha mezítelent látsz, öltöztesd föl, és ne fordulj el embertársad elől! Akkor majd felragyog világosságod, mint a hajnal, és a rajtad ejtett seb gyorsan beheged. Előtted halad majd igazságod és az Úr dicsősége gyűjt egybe téged.
Akkor, ha szólítod, az Úr válaszol, könyörgő szavadra így felel: ,,Íme, itt vagyok!"
Ha eltávolítod körödből az igát, az ujj...
2018-11-16 17:31:30
Nagy Szent Albert püspök és egyháztanító 11.15
...- Igenaptár oldalon
OLVASMÁNY Sirák fia könyvéből
Betölti őt a bölcsesség és értelem lelkével.
Aki Istent féli, jót cselekszik, és aki kitart az igazság mellett, el is nyeri azt. Az igazság elébe siet, mint tiszteletreméltó anya, és mint ifjú hitves, úgy fogadja őt.
Táplálja őt az élet és értelem kenyerével, és a bölcsesség üdvöt adó vizével itatja. Az istenf...
2018-11-15 17:10:51
Szent Márton püspököt ünnepelte a Szombathelyi Egyházmegye
Márton egész életében Istent dicsőítette. Mindannyiunk feladata, hogy életpéldánk mutassa az utat mások számára, legyen egyértelmű az életünk, mutassa az Isten irgalmas jóságát, igazságosságát.
Szent Márton püspököt ünnepelte a Szombathelyi Egyházmegye
2018. november 11. vasárnap 17:26
November 9-én lampionos felvonulással és vesperással, november 10-én pedig ünnepi ...
2018-11-14 17:55:14
80 éve tért haza a Felvidék
... visszanyert ősi magyar föld minden egyes lakóját, magyarokat, szlovák, ruszin és német testvéreinket egyaránt. Büszkén és bizalommal bocsájtalak utatokra azzal a biztos tudattal, hogy az örök igazság jogán az új életre támadt Magyar Erő segítségével visszaszerzett területeket soha semmi szín alatt sem hagyjuk el többé! Isten és a Haza nevében: ELŐRE!"


Kassa ...
2018-11-13 19:30:34
November 13.a magyar nyelv napja Sajó Sándor: A magyar nyelv
... zenéje,
Szerelmes szív ha csillagokba néz
S megcsordulsz, szívből ajkra érve,
Mint édes tiszta méz;
Te vagy a zengő őserő,
Ha keservekből törsz elő,
Mint bús igazság, szent harag,
S e búsan búgó szent kesergőt
Úgy zúgatják itt vizek, erdők,
Hogy magyarul visszhangzanak!

Ó, jártam én is messzi templomot;
Az Isten lelke o...
2018-11-13 16:35:10
Orbán: Európa a nemzetek Európája lesz vagy nem lesz
... ugyanaz, mint volt, újra az emberek oldalára kell állni. "Védjük meg őket az illegális migrációtól, a terrorizmustól, a bűnözéstől és a gazdasági bajoktól, írjuk fel újra a zászlónkra a régi igazságot: vagyis: a néptől, a nép által, a népért" - hangsúlyozta.
Orbán Viktor világossá tette, hogy "mi egységesen Manfred Weber mögött sorakozunk fel".
Megköszönte Manfred Webern...
2018-11-08 11:31:32
Nyílt levél a TVN részére! - 2.
... tudjuk visszaszerezni régi híveinket, más út nem nagyon van. Nem akarok vészmadár lenni, és a vészharangokat sem meghúzni, de vissza kell térni a régi kitaposott útra. Mi nem tudjuk, mi az igazság, de azt látjuk, hogy valami nagy baj van. Lehet, hogy a rendszerben valami olyan módosítás történt, ami nem várt eredményekkel járt. Sokan szerettük ezt az oldalt, de ha ez így folytatód...
2018-11-07 18:00:35
1 2 3 ...............760 761 ........1140 1141 ........1519 1520 1521 
Címkék: Nincs Cím, Szent Erzsébet, Skóciai Szent Margit, Nagy Szent Albert, Szent Márton, Szombathelyi Egyházmegye, Sajó Sándor, Veres András, OLVASMÁNY Sirák, Magyar Erő, Orbán Viktor, Manfred Weber, Megköszönte Manfred Webern, magyar nyelv, nemzetek Európája, gonosz elhiteti, nagy gond, lélek hangja, eszünkkel tudhatjuk, kripta hűsében, tetszhalálba taszító, igazság pillanata, élet tele, tetszhalott téltemető, méltó emberi, jobb élet, püspök szerint, rajtad ejtett, igazság mellett, igazság elébe, bölcsesség üdvöt, utat mások, biztos tudattal, örök igazság, zengő őserő, emberek oldalára, illegális migrációtól, gazdasági bajoktól, régi igazságot, régi kitaposott, rendszerben valami, tiszteletreméltó, visszhangzanak, visszaszerezni, igazságosságát, terrorizmustól, visszaszerzett, vészharangokat, testvéreinket, gyógyulásában, eredményekkel, felvonulással, szombathelyi, egyháztanító, világosságod, mindannyiunk, segítségével, megcsordulsz, hangsúlyozta, tetszhalálba, csillagokba, rendszerben, területeket, keservekből, eltávolítod,
© 2013 TVN.HU Kft.