Belépés
Női kézilabda BL - EHF-elnök: a négyes döntő nem magyar, hanem európai rendezvény
...
"Ez nem egy ország kérdése, nem azon múlik, mi a helyzet Magyarországon, hiszen Európa más részeiről is érkeznek csapatok és nézők. Ez nem egy magyar rendezvény, hanem európai esemény" - nyilatkozta az osztrák sportvezető hétfőn az M1 aktuális csatornán.
Hozzátette, elégedettek a magyar szövetséggel, és kiváló a velük folytatott együttműködés. Mint mondta, évről évre jav...
2020-06-29 20:13:08
Női kézilabda BL - Bartha: nehéz elfogadni a döntést
...
"Tudjuk, hogy az egészség mindennél fontosabb, mégis nehéz elfogadni ezt a döntést. Bízunk benne, hogy kellően átgondolt és megfontolt volt az európai szövetség részéről" - nyilatkozta hétfőn az M1 aktuális csatornán.
Bartha hozzátette, borzasztóan nehéz nyugodt lelkiállapotban megfogalmazni, szavakkal leírni, hogy mennyire csalódottak - nemcsak a klubvezetők, hanem első...
2020-06-29 17:23:02
Női kézilabda BL - Törölték a budapesti négyes döntőt
... Horváth Gabriellát, az MKSZ főtitkárát. - "Csalódottak vagyunk és nagyon sajnáljuk, hogy le kell mondanunk az eseményről, amely mind a Győri Audi ETO, mind a magyar szurkolók és a magyar kézilabda számára hagyományosan az év egyik csúcseseménye. Idén nem kerülhet rá sor, ami mindannyiunk számára fájdalmas, nehéz megbékélni a helyzettel".
Michael Wiederer, az EHF elnöke a szöv...
2020-06-26 12:41:43
Bódi Bernadett a másodosztályú Budaörshöz szerződött
...
A budaörsi klub honlapjának tájékoztatása szerint a 34 éves szélsővel - akinek távozását szerdán jelentette be a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO - hároméves szerződést kötöttek.
"Győrben a sportág legmagasabb céljaiért küzdhettem, hálás vagyok mind a két felejthetetlen korszakért, amit az ETO-ban tölthettem. Sok, ingázással töltött év után szerettem volna közelebb...
2020-06-25 22:43:23
Átadták a Syngenta kukorica és napraforgó vetőmag-kutatóbázisát Mezőtúron
...
Nagy István a magyar mezőgazdaság "koronaékszerének" nevezte a vetőmag-előállítást, vetőmagtermesztést. Hozzátette: Magyarország vetőmagágazata évente csaknem 190 milliárd forint értékű árut állít elő, amelynek fele exportra kerül. A miniszter azt mondta, hogy csak a folyamatos megújulás képes erősíteni a versenyképességet és biztosítani a jövedelmezőséget.
Rendkívül fo...
2020-06-25 11:41:17
Mérföldkőnek tekintik Iváncsik Tamás leigazolását az Elverum kézilabdaklubnál
...
A norvég bajnokcsapat honlapja úgy fogalmaz: a legkiválóbb játékosok, az igazi profik közül a magyar jobbszélső az elsők között próbált szerencsét Elverumban, és ez döntő pillanat volt azon az úton, amely a klub jelenlegi helyzetéhez, elismertségéhez vezetett: a csapat ugyanis a múlt héten szabadkártyát kapott a csökkentett létszámú Bajnokok Ligájába.
A hat év után távoz...
2020-06-25 08:10:58
Kézilabda munkacsarnok épül Lentiben
... Ausztria szomszédságában lévő városban épülő csarnok lehetőséget ad arra, hogy a város a térség sportközpontjává váljon.
Kitért arra is, hogy a munkacsarnok-fejlesztési program a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) támogatásával valósulhatott meg. A klubokban zajló munka, az eddigi eredmények éssikerek azt mutatják, a sportág jó irányba halad - jelezte az államtitkár.
Elis...
2020-06-24 15:02:04
Bánhidi Bence, a MOL-Pick Szeged magyar válogatott
Bánhidi Bence, a MOL-Pick Szeged magyar válogatott klasszisa is bekerült a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2019/20-as szezonjának álomcsapatába, melynek az edzője David Davis, a Telekom Veszprém trénere.
Az európai szövetség honlapján pénteken hozta nyilvánosságra a szavazás végeredményét, melyet a beállók között Bánhidi nyert meg 11 430 vokssal.
A négyes döntőbe jutott v...
2020-06-14 21:58:40
Férfi kézilabda NB I - Két válogatott játékost igazolt a Dabas
...
A jobbátlövő Fekete Bálint korábban a MOL-Pick Szegedet erősítette, a legutóbbi két szezont pedig a spanyol élvonalban töltötte előbb a BM Logrono La Rioja, majd a Liberbank Cuenca színeiben. Február közepén súlyosan megsérült a térde, ezért meg kellett operálni.
"Arra törekszem, hogy minél hamarabb és teljesen egészségesen hozzá tudjak járulni a csapat sikereihez. Szere...
2020-06-13 17:12:25
Kézilabda BL - A Siófok biztosan nem indul a nőknél
...
A magyar szövetség (MKSZ) szerdai tájékoztatása szerint az érintett klubokkal történt többszöri egyeztetést követően megküldték a BL-be nevezett klubok listáját az európai szövetségnek (EHF) a megszabott határidőig.
A 2019-es bajnokcsapatok, vagyis a férfiaknál a Telekom Veszprém, a nőknél a Győri Audi ETO KC helye biztos a főtáblán.
A férfiaknál egy, a nőknél két s...
2020-06-10 16:52:35
1 2 3 ............................173 174 ..............259 260 ..............345 346 347 
Címkék: Bódi Bernadett, Iváncsik Tamás, Bánhidi Bence, MOL-Pick Szeged, Kézilabda BL, Horváth Gabriellát, Győri Audi ETO, Michael Wiederer, Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO, Nagy István, Bajnokok Ligájába, Magyar Kézilabda Szövetség, Bajnokok Ligája, David Davis, Telekom Veszprém, Fekete Bálint, MOL-Pick Szegedet, Logrono La Rioja, Liberbank Cuenca, Győri Audi ETO KC, négyes döntő, budapesti négyes, másodosztályú Budaörshöz, ország kérdése, helyzet Magyarországon, magyar rendezvény, osztrák sportvezető, magyar szövetséggel, velük folytatott, egészség mindennél, európai szövetség, magyar szurkolók, magyar kézilabda, budaörsi klub, sportág legmagasabb, magyar mezőgazdaság, folyamatos megújulás, norvég bajnokcsapat, legkiválóbb játékosok, igazi profik, magyar jobbszélső, elsők között, klub jelenlegi, csapat ugyanis, múlt héten, csökkentett létszámú, térség sportközpontjává, klubokban zajló, eddigi eredmények, férfi kézilabda, edzője David, szavazás végeredményét, beállók között, négyes döntőbe,
© 2013 TVN.HU Kft.