Belépés
Gulyás: a kohéziós források elosztásánál vegyék figyelembe a nemzeti régiókat!
... támogatást kért az aláírások összegyűjtéséhez, továbbá közölte, a Rákóczi Szövetség jelezte, segít a kezdeményezés szervezőinek.
Izsák Balázs, az SZNT elnöke köszönetet mondott a kormány segítségéért, aláhúzva azt is, hogy a polgári kezdeményezésért folytatott hatéves uniós perben is végig maguk mellett érezhették a magyar kabinet támogatását.
Az EU-tagság jelentőségérő...
2019-07-21 15:41:48
Piarista vitorlástábor a Balaton zöld sarkában
... tanár vagy diák előtt, nemcsak identitást adó tartalmat hordoz, hanem egy sajátos ízt is. Ennek meghatározó fűszere a vitorlástábor. Július 19-én a balatonberényi táborban jártunk.
Kormányos, a gross, a mancsaft figyeljen a fokra, a schwertet csumára, vigyázz, átcsap a baum. Ejts egy kicsit a vitorlán, ezen a csapáson le tudsz menni - a motoros hajóról Levente ad segítő...
2019-07-21 15:33:15
A székelyföldi Atyhán felszentelték a tűzvész után újraépített római katolikus templomot
... atyhai templom újjáépítése azt példázza, hogy a legkisebb települések, közösségek is számíthatnak arra, hogy ha nagy bajban vannak, akkor segítséget kapnak, és a segítségnyújtásban a magyar kormány is szerepet vállal. Megemlítette: a magyar kormány 42 millió forinttal támogatta a templom újjáépítését.
"Atyha példája erőt ad az embereknek és a magyarságnak szerte a Kárpát-mede...
2019-07-20 19:02:33
Gyopáros Alpár: megjelent a Magyar Falu Program két újabb pályázatának eredménye
... rendelő épülhet vagy újulhat meg, összesen 4 milliárd forint értékben, illetve 778 kistelepülésen nyílik lehetőség orvosi eszközök beszerzésére, összesen 2 milliárd forint értékben.
A kormánybiztos emlékeztetett arra, hogy a Magyar Falu Program keretében február vége óta hat pályázati kiírás jelent meg. Az első két pályázaton - amelyek révén egyházi és önkormányzati közösségi...
2019-07-20 15:41:46
Kékszalag - A szintidő alatt 269 hajó futott be
... a Balatonon. Holczhauser András, a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkára úgy fogalmazott: "az idei Kékszalag a kitartásról és a sportszerűségről szólt".
A győztes, a Petrányi Zoltán kormányozta Racing Django a csütörtök reggeli rajtot követően pénteken éjjel 0:35 perckor ért célba 15:37:04 órás eredménnyel. Másodikként a Kaiser Kristóf vezette MKB-Extreme Sailing Team (15:53:58...
2019-07-20 15:22:11
Szili Katalin: a sátoraljaújhelyi diaszpóratábor megjeleníti a nemzetpolitikát
... érzékelhető az egy nemzethez tartozás. A világ minden tájáról érkezett diákok negyven kísérője egyformán elismerően beszél a Rákóczi Szövetség által szervezett programról, és arról is, ahogyan a kormány a kezdeményezés mellé állt. Ez az a hétköznapi nemzetpolitika, amely nem szólamokban, hanem a megélt gyakorlatban nyilvánul meg - jelentette ki.
Emlékeztetett: a kormány az ál...
2019-07-19 20:52:19
Pásztor István: újabb fejlesztési ciklus indul a vajdasági gazdaságfejlesztési program keretében
... István rámutatott, hogy a következő hároméves gazdaságfejlesztési ciklusban körülbelül kétszer akkora mértékű beruházásra lehet számítani, mint az első fejlesztési ciklusban.
A magyar kormány és a Vajdasági Magyar Szövetség közös vajdasági gazdaságfejlesztési programjának első, 2016-2018-as szakaszára Budapest kezdetben 50 milliárd forintot szánt, később azonban növelték a ke...
2019-07-19 15:41:51
Vitályos: az EFOP-os fejlesztési források több mint kétharmadát már eljuttatták a kedvezményezettekhez
... létesülő Biztos Kezdet Gyerekházakkal kapcsolatos programokat, emellett a gyerekszegénység visszaszorítását szolgáló, valamint a szakmai, gyakorlati támogatással összefüggő projekteket.
A kormány célja a szakma szerint is jó gyakorlatnak ítélt programok támogatásának folytatása, ezért mindent megtesz a kabinet "a további források kiharcolásáért" az Európai Unió következő, 202...
2019-07-19 15:22:22
Kilenc ország hallgatói vettek részt az Audi Hungaria és a győri egyetem fejlesztő programjában
...
Az ünnepséget követően Szabó István, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnökhelyettese az MTI-nek elmondta, hogy ez a program a kormány által bevezetett duális képzés továbbfejlesztett változata.
A hallgatók azt tapasztalták meg, hogy nemzetközi versenykörnyezetben, csapatban hogyan lehet innovatívnak lenni. A tábor koncepciója egy hajtáslánc fejlesz...
2019-07-19 15:21:57
Új töltősort adtak át a Hell szikszói gyárában
...

A szaktárca vezetője az átadási ünnepségen egyebek mellett azt mondta: a kormány arra törekszik, hogy a munkát terhelő adók csökkentése, a szakképzés fejlesztése és a javuló befektetési környezet révén tovább erősítse a Magyarországon működő vállalkozásokat.

Hangsúlyozta: a kabinet az adócsökkentés kormánya kíván maradni a jövőben is, ezért tovább folytatja a...
2019-07-19 15:11:36
1 2 3 ...........3423 3424 ......5135 5136 .....6845 6846 6847 
Címkék: Gyopáros Alpár, Magyar Falu Program, Szili Katalin, Pásztor István, Audi Hungaria, Rákóczi Szövetség, Izsák Balázs, Holczhauser András, Magyar Vitorlás Szövetség, Petrányi Zoltán, Racing Django, Kaiser Kristóf, MKB-Extreme Sailing Team, Vajdasági Magyar Szövetség, Biztos Kezdet Gyerekházakkal, Európai Unió, Szabó István, Nemzeti Kutatási, Innovációs Hivatal, kohéziós források, nemzeti régiókat, székelyföldi Atyhán, tűzvész után, szintidő alatt, sátoraljaújhelyi diaszpóratábor, győri egyetem, aláírások összegyűjtéséhez, kezdeményezés szervezőinek, kormány segítségéért, polgári kezdeményezésért, magyar kabinet, balatonberényi táborban, mancsaft figyeljen, schwertet csumára, motoros hajóról, legkisebb települések, magyar kormány, templom újjáépítését, magyarságnak szerte, kormánybiztos emlékeztetett, idei Kékszalag, sportszerűségről szólt, csütörtök reggeli, világ minden, kezdeményezés mellé, megélt gyakorlatban, következő hároméves, első fejlesztési, gyerekszegénység visszaszorítását,
© 2013 TVN.HU Kft.