Belépés
Önkormányzat 2019 - Szijjártó: Magyarország biztonságának garantálása elsődleges felelősség
...
Szijjártó Péter a szegedi Gál Ferenc Főiskolán több mint kétszáz ember előtt hangsúlyozta: nincs az a nyomásgyakorlás, amely "megtörheti a magyar kormányt mindaddig, amíg a magyar emberek akarata, felhatalmazása és támogatása" mögötte van.
Kiemelte: tudomásul kell venniük "bürokrata barátainknak Brüsszelben" azt is, hogy a magyarok és a közép-európaiak fenntartják maguk...
2019-09-17 21:03:02
Szijjártó: a magyar gazdaság dimenzióváltáson ment keresztül
... tizedik évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen kifejtette, az elmúlt évtizedben a magyar gazdaság nagy utat tett meg.
A bátor vállalati döntések, a magyar emberek teljesítménye és a kormányzati gazdaságpolitika együttállásával sikerült elérni, hogy az Európai Unió leggyorsabb növekedési ütemét Magyarország tudja felmutatni - közölte.
Már 4,5 millió ember dolgozik é...
2019-09-17 18:52:15
Varga Mihály: tovább erősödik Budapest pénzügyi központ szerepe
... emelkedhet a pénzintézet profitja is, amellyel minden tulajdonos, így Magyarország is jól jár - emelte ki a pénzügyminiszter.
Varga Mihály emlékeztetett arra: amikor 2010-ben az új kormány elkezdte tevékenységét, azt a célt is megfogalmazta, hogy olyan üzleti környezetet kell teremteni az országban, amely egyszerre kedvező a vállalatok számára és az embereknek is. Kiemelte: a...
2019-09-17 18:42:19
Schanda Tamás: sikertörténet a Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Program
... bíró szakemberek képzése különösen fontos a pedagógusok esetében, hiszen rájuk bízzák a gyermekek, a felnövekvő generációk nevelését, oktatását, azaz az ország, a nemzet jövőjét.
A kormány és az innovációs tárca feladataként jelölte meg, hogy olyan intézkedéseket hozzanak, olyan programokat valósítsanak meg, amelyek által "a magyar emberek a jövő nyertesei lesznek". Ennek jeg...
2019-09-17 16:52:24
Történelmi emlékhely lett az 1948-as pócspetri események helyszíne
... elismerés azonban az áldozatoknak és rokonaiknak "egy igazságtétel, egy kései, utólagos köszönet" - fogalmazott Semjén Zsolt.
A kereszténydemokrata politikus arról beszélt, a magyar kormány jól döntött, hogy a Nemzeti Örökség Intézetének és a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság felterjesztése alapján történelmi emlékhellyé nyilvánította az egykori Irinyi-kúriát. Ezzel ör...
2019-09-17 16:51:43
Közel kétmilliárd forintból épített gyártó- és raktárcsarnokot a pécsi Honsa Kft.
...
A csarnok a vállalat összesen 3,2 milliárd forintos, 766 millió forintos kormányzati támogatást élvező kapacitásbővítési beruházásának részét képezi.
Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára elmondta, hogy a kormányzat támogatásával megvalósuló beruházások közel 200 új munkahelyet jelentenek a vállalat számára.

Hozzátette: a...
2019-09-17 15:52:35
Szijjártó: Magyarország az új világgazdasági korszak nyertesei közé tartozik
... magyar export tíz év alatt pont 60 százalékkal emelkedett.
Németország a legjelentősebb beruházó Magyarországon, 6 ezer német vállalat 300 ezer embernek ad munkát. Öt és fél év alatt a kormány 101 német vállalattal kötött beruházási megállapodást, amelynek eredményeként 2 ezer milliárd forintnyi befektetés érkezett Magyarországra - tudatta a miniszter.
A Duocor Ipari Bt....
2019-09-17 15:31:48
Konzultációra várják a Magyarország365 fotópályázat jelentkezőit
... konzultációra, ahol segítséget kaphatnak többek között a képek kategóriába sorolásával, vagy a felvételek ideális számának meghatározásával kapcsolatban - hangsúlyozta Kaiser Ottó.
A magyar kormány által elindított pályázatra 3 kategóriában - táj és természet, épített és tárgyi örökség, valamint városi és vidéki életképek - lehet jelentkezni. A magyarországi épített és termé...
2019-09-17 15:22:21
Önkormányzat 2019 - Fidesz: az ellenzék bevándorláspárti polgármesterjelöltjei nagy veszélyt jelentenek a telep
...
Halász János úgy fogalmazott: az októberi önkormányzati választás tétje különösen nagy a magyar településeknek, a bevándorláspárti európai baloldal ugyanis minden szinten ki akarja építeni a hálózatát a tagállamokban. Kormányzati és önkormányzati szinteken is olyan politikusokat akar pozícióba helyezni, akik hajlandóak a migránsok elosztására és betelepítésére - mondta.
...
2019-09-17 13:12:01
Illegális bevándorlás - Szijjártó: veszélyes a dél-olaszországi kikötők megnyitása az illegális migránsok előtt
...
Szijjártó Péter hangsúlyozta: éppen elég bevándorló jutott be eddig Európába illegálisan, nem szabadna többet beengedni belőlük, a határokat meg kell védeni.
A magyar kormány volt az első, amelyik bebizonyította, hogy igenis meg lehet állítani a bevándorlási hullámokat a szárazföldi útvonalakon, és az előző olasz kormány - Matteo Salvinivel a soraiban - volt az első, ame...
2019-09-17 13:11:39
1 2 3 ...........3441 3442 ......5162 5163 .....6881 6882 6883 
Címkék: Varga Mihály, Schanda Tamás, Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Program, Honsa Kft, Szijjártó Péter, Ferenc Főiskolán, Európai Unió, Semjén Zsolt, Nemzeti Örökség Intézetének, Nemzeti Emlékhely, Kegyeleti Bizottság, Magyar Levente, Duocor Ipari Bt, Kaiser Ottó, Halász János, Matteo Salvinivel, magyar gazdaság, 1948-as pócspetri, pécsi Honsa, ellenzék bevándorláspárti, dél-olaszországi kikötők, illegális migránsok, magyar kormányt, magyar emberek, közép-európaiak fenntartják, elmúlt évtizedben, bátor vállalati, kormányzati gazdaságpolitika, pénzintézet profitja, vállalatok számára, pedagógusok esetében, felnövekvő generációk, nemzet jövőjét, innovációs tárca, jövő nyertesei, magyar kormány, egykori Irinyi-kúriát, vállalat összesen, kormányzat támogatásával, vállalat számára, legjelentősebb beruházó, képek kategóriába, felvételek ideális, magyarországi épített, októberi önkormányzati, magyar településeknek, bevándorláspárti európai, migránsok elosztására, bevándorlási hullámokat, szárazföldi útvonalakon,
© 2013 TVN.HU Kft.