Belépés
Egy magyar egyetemista csodagyerek képes gyógyítani a magas
... vettek részt. A kitartó munka eredményeként a készítmény készen áll, és a legjobb eredményeket mutatja.
Miként mentheti meg milliók életét a készítmény és miért juthat hozzá a magyar lakosság államilag támogatott program keretein belül? - erről lesz szó mai anyagunkban.
Tudósító: "Mondja kedves Pál, ön a világ tíz legtehetségesebb orvostan hallgatóinak egyikeként miért d...
2019-12-07 20:48:43
Semjén: ötszörösére nőtt az őshonos magyarországi nemzetiségek támogatása 2010 óta
...
A politikus az Országgyűlés magyarországi nemzetiségek bizottsága előtti éves meghallgatásán kiemelte: a magyar lakosság közel 6,5 százaléka vallja magát valamilyen nemzetiséghez tartozónak. Utalt arra: az alaptörvény kimondja, az őshonos magyarországi nemzetiségek államalkotó tényezők. Semjén Zsolt hangsúlyozta: rájuk a magyar nemzet szerves és elszakíthatatlan részeként kel...
2019-12-05 20:06:47
Nézőpont-konferencia - Kásler: számos pozitív intézkedés történt az egészségügyben az elmúlt években
... hozzátéve: makroszinten intézményi felelősség is van abban, hogy egy intézmény kifizeti-e beszállítóit.
A PM államtitkára azt mondta, hogy az intézkedéseknek fókuszálniuk kell a lakosság egészségi állapotának javítására és növelni kell az intézményrendszer hatékonyságát is.
Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója az általuk készített felmérés eredményeire hi...
2019-12-05 20:06:33
Lévai Anikó: sokat fejlődött a magyar vendéglátás minősége az elmúlt 10 évben
... megváltozott az elmúlt évtizedekben. Szerinte felbomlott az egészséges egyensúly, mert miközben az ország legjobb mezőgazdasági területei vannak a város körül, azok kevésbé szolgálják ki annak lakosságát, mert a környező településeken élők is "fehérváriként élnek", nem igazán foglalkoznak mezőgazdasággal.
A rendezvény házigazdája, Borbás Marcsi arra hívta fel a figyelmet, ha ...
2019-12-05 20:03:11
Kövér: a bizalomból eredő lelki összhang is szükséges egy egészséges társadalomhoz
... fogyatékossággal élő ember él, az Európai Unióban több mint 80 millió, Magyarországon pedig csaknem félmillió ember él valamilyen fogyatékossággal, és az ő sorsuk alakulása közvetve a lakosság harmadát érinti.
Napjainkra Magyarországon 2011-hez képest összességében 80 ezerrel - 490 ezerről 408 ezerre - csökkent a fogyatékossággal élők száma. Ám ez csak egy statisztikai átlag,...
2019-12-05 17:12:20
Az édességgyártók 10 milliárd forint feletti forgalomra számítanak decemberben
... kilogrammonként akár a 10 ezer forintos árat is.
A csokoládés adventi kalendáriumokból évente 350 ezret értékesítenek. A szezonális termékek szinte felét a hipermarketekben szerzi be a lakosság - fűzte hozzá.
A 1992-ben alapított szakszövetségnek 24 vállalat a tagja, amelyek a piac 80-85 százalékát adják - közölte Sánta Sándor.
Zsigó Róbert, az Agrárminisztérium (...
2019-12-05 12:52:23
Elkezdődött a 130. országos énekesmadár-etetési szezon
...
A mintegy ötven etetőlátogató madárfaj megfigyelése egyedülálló élmény. Ugyanakkor fontos, hogy a vízimadarakat soha, sehol, semmivel ne etesse a lakosság,mert ez tömeges pusztulásukat okozhatja -közölte a Magyar Madártani Egyesület csütörtökön az MTI-vel.
A közlemény felidézi, hogy 1890-ben indult el Magyarországon a lakosság települési madáretetési mozgalma. Azénekesma...
2019-12-05 12:02:02
Mavir: megdőlt a magyarországi áramfogyasztási rekord szerdán
... hidegben is problémamentesen biztosította az ellátást.
A gazdasági szereplőknél az év végi hajrá az átlagosnál magasabb energia-felhasználást eredményez az ünnepek előtti hetekben. A lakosság villamosenergia-fogyasztásának növekedése a hideg idő miatt magasabb fűtési igényekkel és az ünnepi díszkivilágítással magyarázható.
A Mavir Zrt. mindig, így kedvezőtlenebb időjárá...
2019-12-05 09:51:08
AM: a magas minőséget képviselik a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszer termékei
... Egyre szélesebb rétegnek fontos, hogy fokozottan ellenőrzött, jó minőségű termék kerüljön a családi asztalra. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) 2018-as reprezentatív lakossági felmérése is alátámasztotta, hogy ezzel a kérdéssel foglalkozni kell, mert a minőség, a biztonság, a származás fontos szempont a magyar emberek számára - szögezte le előadásában Zsigó Róber...
2019-12-04 18:31:32
MNB: a bankrendszer jövedelmezősége kiemelkedő, de a működési költségeket csökkenteni kell
... következtében csupán a lakáshiteleknél látható enyhe elszívó hatás - tette hozzá.
Dancsik Bálint arról is szólt, hogy nemzetközi összehasonlításban, GDP-arányosan még jelentős a tere a lakossági hitelállomány további növekedésének. A lakosság egyre inkább a hosszú futamidejű, fix kamatozásúhiteleket részesíti előnyben, ami stabilitást eredményez az ügyfelek hitelezésében. Mos...
2019-12-04 17:51:22
1 2 3 ..................880 881 .........1320 1321 .........1759 1760 1761 
Címkék: Lévai Anikó, Kiváló Minőségű Élelmiszer, Semjén Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel, Nézőpont Intézet, Borbás Marcsi, Európai Unióban, Napjainkra Magyarországon, Sánta Sándor, Zsigó Róbert, Magyar Madártani Egyesület, Mavir Zrt, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Zsigó Róber, Dancsik Bálint, magyar egyetemista, őshonos magyarországi, elmúlt években, magyar vendéglátás, bizalomból eredő, egészséges társadalomhoz, magyarországi áramfogyasztási, magas minőséget, bankrendszer jövedelmezősége, működési költségeket, kitartó munka, készítmény készen, legjobb eredményeket, magyar lakosság, alaptörvény kimondja, magyar nemzet, intézmény kifizeti-e, intézkedéseknek fókuszálniuk, lakosság egészségi, intézményrendszer hatékonyságát, általuk készített, elmúlt évtizedekben, egészséges egyensúly, ország legjobb, város körül, környező településeken, rendezvény házigazdája, lakosság harmadát, fogyatékossággal élők, statisztikai átlag, csokoládés adventi, szezonális termékek, hipermarketekben szerzi,
© 2013 TVN.HU Kft.