Belépés
Húsvéti sonka mese.....
... kicseréli.
- Cseréli? Tényleg cserélni kell? - kerekedett az egyik asszony szeme. A többiek megvetően mérték végig, mint olyan tudatlant, akit be sem kellene engedni egy tisztességes magyar piacra.
- Cserélni bizony - tért vissza a földre Szent Péter mellől a hentes, de nevetését visszahozta a mennyekből.
- Ám ez még csak a kezdet, tat...
2021-03-26 13:04:26
Áprilisban már zöld utat kaphat Novavax készítménye
Magyar kutató világraszóló sikerei

Áprilisban már zöld utat kaphat Novavax készítménye

Bári Eszter fejlesztette ki az amerikai vakcinát

Országunk tudósai sokat tettek a járvány megfékezéséért, ugyanis több koronavirus elleni vakcina is magyar szakemberek nevéhez fűző...
2021-03-20 20:45:39
Megállították a „templomtolvajok” bandáját Iszta
... eredetű női szerzetesrendhez tartozó történelmi oktatási intézmény esetébe...
2021-03-01 13:59:50
Ahogy egykoron Szent Kristóf is
... környezetből, egy betegségből és egyetlen igazságból indult, és ugyanabból a szociális igazságérzetből táplálkozott, de a művekből kitűnik, hogy öntörvényű festői világukban ez a két nagy magyar mester a megteremtett művekben igen különbözik és szerencsére, így épp a magyar festészet gazdagítására.
Derkovits Gyulánál a tárgyi világ és a szociális feszültség mindvégig reálisan...
2021-01-10 15:21:59
fejlesztés alatt
... látott magasságokba emelkedtek a számok.
10. A svédek nem döntötték be magukat, sem az embereiket, mégis élnek még. Legalábbis azt mondják.
11. A BLM, fehérorosz, izraeli, berlini, magyar egyetemes tüntetések után nem szállították konvojokkal a halottakat, pedig a vírus komolyságát beállítva minimum temetőt kellett volna már létesíteni egy pusztában.
12. A leggazdag...
2020-09-11 07:29:04
ITM: a magyar építőipar az uniós és regionális összehasonlításban is jól teljesít
...
Boros Anita közölte, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) friss adatai alapján az építőipari termelés júniusi csökkenése Magyarországon kisebb mértékű, 15,7 százalékot tett ki, mint a koronavírus-járvány hazai tetőzésének hónapjában, májusban, amikor 18,5 százalékkal esett vissza az előző év azonos időszakához képest.
A szezonálisan és naptárhatással kiigazított ad...
2020-08-13 11:51:50
BÉT - Csökkenő forgalom mellett esett a BUX a héten
... továbbra is alacsony, 40,03 milliárd forint volt az előző heti 40,24 milliárd forint után.
Az Equilor Befektetési Zrt. MTI-nek küldött elemzése szerint a héten is lefelé korrigált a magyar tőzsde. A vezető részvények közül a Richter emelkedett jelentősebb mértékben a negyedéves gyorsjelentéshez közeledve. A héten az OTP folytatta a saját részvényeinek a visszavásárlását, de ...
2020-08-02 07:04:09
HEPA: exportösztönző program indul a kkv-k külpiacra lépésének támogatására
... elnyerése, mellyel több száz hazai kis- és középvállalat nemzetközi piacra lépését tudja támogatni - jelentette ki Hendrich Balázs, a HEPA vezérigazgatója. Hozzátette: kiemelten fontos most a magyar vállalkozások megerősítése, hogy a járványhelyzet okozta új gazdasági világrendben megőrizzék versenyképességüket, sőt, versenyelőnyre tegyenek szert külföldi versenytársaikkal szemben...
2020-07-31 10:52:12
ITM: jelentős uniós forrásokra pályázhatnak tapasztalt mentorok támogatásával a hazai kkv-k
... hozhatták el a 2004 óta csatlakozott országok vállalatai, intézményei - pedig a lakosság aránya alapján ennek négyszerese lenne indokolt. A kormány célja egyértelmű: azt akarjuk, hogy a magyar pályázók a közvetlenül az uniónál benyújtható pályázatok esetében is tisztességes és igazságos elbánásban részesüljenek" - tette hozzá a bejegyzésében.
Az NKFIH kiemelten kezeli az unió...
2020-07-29 10:51:29
BÉT - Iránykeresés várható a tőzsdén az elemző szerint
... tudott, továbbra is a 11 ezer forintos szint felett tartózkodik, így enyhén pozitív a technikai kép.
A Mol grafikonján továbbra is csak 1700 forint közelében húzódik fontos támasz. A Magyar Telekom újabb fontos támaszt tört le, a következő szintek 370, majd 360 forintnál találhatóak - jelezte.
A szakértő kitért arra is, hogy állampapírt vett a Magyar Nemzeti Bank (MNB). ...
2020-07-29 08:41:13
1 2 3 ..........................162 163 .............243 244 .............324 325 
Címkék: Szent Kristóf, Szent Péter, Bári Eszter, Derkovits Gyulánál, Boros Anita, Központi Statisztikai Hivatal, Equilor Befektetési Zrt, Hendrich Balázs, Magyar Telekom, Magyar Nemzeti Bank, magyar építőipar, kkv-k külpiacra, hazai kkv-k, elemző szerint, egyik asszony, többiek megvetően, tisztességes magyar, földre Szent, amerikai vakcinát, járvány megfékezéséért, szociális igazságérzetből, művekből kitűnik, megteremtett művekben, magyar festészet, tárgyi világ, szociális feszültség, vírus komolyságát, építőipari termelés, előző heti, magyar tőzsde, vezető részvények, negyedéves gyorsjelentéshez, saját részvényeinek, magyar vállalkozások, járványhelyzet okozta, lakosság aránya, kormány célja, magyar pályázók, uniónál benyújtható, következő szintek, szakértő kitért, gyorsjelentéshez, szerzetesrendhez, visszavásárlását, vezérigazgatója, templomtolvajok, igazságérzetből, járványhelyzet, megfékezéséért, exportösztönző, versenyelőnyre, naptárhatással, magyarországon, középvállalat, vállalkozások, gazdagítására,
© 2013 TVN.HU Kft.