Belépés
Főállású anyaságot vezetne be a Mi Hazánk
... jelöltjeivel szemben az államfőválasztáson, az elnökhelyettes úgy fogalmazott: elképesztő az a hazaárulással is felérő SZDSZ-es tempó, amit a Momentum megenged magának.
Minden magyar politikusnak és közéleti szereplőnek a magyarság összetartozását kellene elsődleges szempontnak tekintenie - fűzte hozzá.
Ugyancsak kérdésre válaszolva cáfolta, hogy a Mi Hazánk képviselői o...
2019-11-09 13:31:46
Áder János: Edmund Stoiber hűséges hazafi és elkötelezett európai
... pályájára, és ezt az eltökéltséget és hivatástudatot az európai politika színtereire, brüsszeli szakértői munkájába is magával vitte.
Áder János továbbá keresztény-konzervatív politikusnak és konstruktív európainak nevezte Edmund Stoibert, aki Magyarországhoz hasonlóan nem bővítésként, hanem természetes újraegyesítésként gondolkodott a kelet-közép-európai államok uniós csatla...
2019-11-08 12:41:33
Erdogan Budapesten - DK: ki kell vizsgálni, miért okozott közlekedési káoszt Erdogan látogatása!
... arról is, hogy a korrupciógyanúba keveredett volt szocialista Lackner Cs...
2019-11-08 12:31:14
EU-tisztújítás - Von der Leyen a román kormány női jelöltjét választotta, övé lehet a közlekedési tárca
... fontos szerepet játszott a döntésében, különösképp az után, hogy az EP szociáldemokrata frakciója közölte: kizárólag a női jelöltet támogatnák.
Az 51 éves Adina Valean tapasztalt politikusnak számít, jelenleg az ipari és energiaügyi EP-bizottságot vezeti.
Így már megkezdődhetne az európai parlamenti jóváhagyási folyamat, a helyzetet azonban tovább bonyolítja, hogy von de...
2019-11-06 19:01:46
Kereszténydemokrácia - Semjén: a KDNP ma az egyetlen történelmi, kereszténydemokrata és világnézeti párt a magy
... utat válassza. A jelző kötelez, ennek meg kell felelni - jelentette ki, hangsúlyozva: ma sok támadás éri azt, aki a keresztény értékrendet következetesen képviseli.
Keresztény politikusnak az nevezhető, aki a magánéletében elkötelezett keresztény, közéleti tevékenysége során pedig egyháza társadalmi tanítását képviseli - állapította meg a KDNP frakcióvezetője.
Rámutatot...
2019-10-31 13:11:24
Balog Zoltán református lelkész kapta idén a Tőkés-díjat
... találkoztak először a hittel, a hit szabadságával, vagy tértek vissza mindahhoz, amit örökségbe kaptak és keresztségükkel megkezdtek" - fogalmazott a tárcavezető, kiemelve a lelkész-politikusnak a polgári oldal és a demokrácia iránti elkötelezettségét.
Tőkés László munkásságát és tetteit megemlítve Gulyás Gergely azt mondta, 1989-ben az akkori református pap a diktatúrával s...
2019-09-22 20:02:37
Szijjártó: kölcsönös tiszteletre van szükség a nemzetközi kapcsolatokban
...
Elmar Mammadyarov azeri külügyminiszter jubileumi medált adott át az azerbajdzsáni diplomáciai szolgálat alapításának századik évfordulója alkalmából a magyar politikusnak.
Az eseményen Szijjártó Péter kiemelte: a magyar és azeri vezetők mindig őszinték lehetnek egymással, ezért hatékony az együttműködésük.
Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy éppen így folytassuk...
2019-09-19 16:02:00
Orbán: Magyarország nagyszerű embert delegált az Európai Bizottságba
... mutatja, hogy az európai politikában az alapvető kérdésekben is hiányzik a szükséges konszenzus.
Arról szólva, hogy Jean-Claude Juncker leköszönő bizottsági elnök "vak nemzeti politikusnak" és nem európai politikusnak nevezte Orbán Viktort, a miniszterelnök úgy reagált: egy magyar nem "levakarni" akarja magyarságát, hanem élete legfontosabb pillanatának tartja, hogy magyarna...
2019-09-13 10:01:06
Illegális bevándorlás - Fidesz: felháborító a magyar határvédelemre szánt brüsszeli támogatás mértéke
... antiszemita módon megnyilvánuló Kulcsár Gergelyt indítja a Jobbik Debrecenben önkormányzati képviselőjelöltként az ellenzéki összefogás keretében, Halász János rámutatott: az ilyen politikusnak távoznia kell a közéletből. Felidézte, hogy Kulcsár Gergely több alkalommal is antiszemita kijelentéseket tett, beleköpött a vészkorszak áldozatainak emléket állító dunai cipőkbe, újévi jók...
2019-08-26 15:22:02
Mivel kezdődött a rendszer-változtatás
... felfordulásban is el kellett szenvedni az élet minden területén a szocializmus nevezetűből átörökölt negatív megkülönböztetést (diszkriminációt).
Addig míg ez így van, egyetlen politikusnak sincs erkölcsi alapja a Horthy-korszak dicsőítésére. De mocskolására sem, mint ahogy azt Vadai Ágnes, két baloldalas EP-,,politikus" tette az izraeli rádióban!
https://www...
2019-07-24 03:32:42
1 2 3 .................56 57 .........85 86 ........112 113 114 
Címkék: Áder János, Edmund Stoiber, Erdogan Budapesten, Balog Zoltán, Európai Bizottságba, Edmund Stoibert, Lackner Cs, Adina Valean, Tőkés László, Gulyás Gergely, Elmar Mammadyarov, Szijjártó Péter, Jean-Claude Juncker, Orbán Viktort, Kulcsár Gergelyt, Jobbik Debrecenben, Halász János, Kulcsár Gergely, Vadai Ágnes, román kormány, közlekedési tárca, egyetlen történelmi, nemzetközi kapcsolatokban, magyar határvédelemre, magyarság összetartozását, európai politika, korrupciógyanúba keveredett, európai parlamenti, helyzetet azonban, jelző kötelez, keresztény értékrendet, magánéletében elkötelezett, polgári oldal, demokrácia iránti, akkori református, azerbajdzsáni diplomáciai, magyar politikusnak, eseményen Szijjártó, európai politikában, alapvető kérdésekben, szükséges konszenzus, ellenzéki összefogás, ilyen politikusnak, vészkorszak áldozatainak, élet minden, szocializmus nevezetűből, izraeli rádióban, korrupciógyanúba, szociáldemokrata, összetartozását, frakcióvezetője, együttműködésük, magyarországhoz,
© 2013 TVN.HU Kft.