Belépés
Két ukrán embercsempészt ítéltek börtönbüntetésre Tatabányán
...
Reszl Ildikó főügyész tájékoztatása szerint a férfiak négy szírt és nyolc irakit vittek a magyar-osztrák határ felé ukrán rendszámú kisbuszukkal, amikor a rendőrök az M1-es autópályán, Tatabánya közelében ellenőrizték a járművet.
A férfiak tudták, hogy az általuk szállított személyek az Európai Unió területére vonatkozó beutazási és tartózkodási engedély nélkül érkeztek ...
2020-01-21 11:31:11
M1: külföldi buszvezetők meglepetten tapasztalták, hogy a jármű nem kelhet át a Lánchídon
... Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Fővárosi Közterület-fenntartó járműveit nem érinti - tették hozzá.
A csatorna tudósítója a Clark Ádám téren azt tapasztalta, hogy a magyar rendszámú járművek jellemzően ismerik az új szabályt.
A BKK a pénteki közleményében azt írta, hogy kerékpárok, személygépkocsik, kisbuszok, furgonok továbbra is áthaladhatnak a hídon.
A Lá...
2020-01-04 13:11:34
Horvát-magyar - Szurkolói összecsapások, egy magyar megsérült, egyet őrizetbe vettek
... magyar állampolgárt is. Egy magyar drukkert könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.
A nap folyamán több rendbontás is történt a dalmát városban.
Szerda délelőtt egy magyar rendszámú furgonnak betörték két ablakát, a gépjárműben senki sem tartózkodott. A rendőrség három gyanúsítottat vett őrizetbe.
Délután két magyar szurkolóra támadtak huligánok az utcán. A r...
2019-10-10 09:41:16
Horvát-magyar - Megrongáltak egy autót, és magyar szurkolókra támadtak huligánok Splitben
...
Délelőtt egy magyar rendszámú furgonnak betörték két ablakát, a gépjárműben senki sem tartózkodott. A rendőrség három gyanúsítottat vett őrizetbe.
Délután két magyar szurkolóra támadtak huligánok az utcán. A rendőrség azonnal közbelépett, és két embert letartóztatott, az incidensben senki nem sérült meg. Mindkét esetben bűnügyi nyomozás indult az elkövetők ellen.
...
2019-10-09 19:22:17
Hat embercsempész ellen emeltek vádat
... bevonta még 54 éves barátját és annak 42 éves élettársát, aki csak alkalomszerűen működött közre. A bűnszervezet tagja volt továbbá egy 42 és egy 31 éves férfi.
A bűnszervezet egy cseh rendszámú, sötétített üvegű, üléskivétellel átalakított kisbusszal és egy úgynevezett felvezető autóval kezdte meg tevékenységét. A vádlottak többnyire éjszaka csempészték az embereket a szerb-...
2019-09-23 10:41:22
A Lukoil-töltőállomásokra 18 új villámtöltőt telepít az Optimum Way
... körül lesz.
A beruházást az elektromos autók terjedésével indokolták. A közleményben a Belügyminisztérium adataira hivatkozva ismertetik, hogy Magyarországon 2019 nyarára a zöld rendszámú járművek száma meghaladta a 13 ezret, 2019 végére pedig elérheti a 17 ezret is.
A Normbenz Magyarország Kft. érdekeltségébe Magyarországon hetvenhét és Szlovákiában tizennyolc Lukoil-t...
2019-09-13 10:31:14
Útdíjfizetési szolgáltató: rekordösszegű útdíj folyt be az első félévben
... első fél évben.
Az ellenőrzésekről szólva a vezérigazgató elmondta: új ellenőrzési módszereket fejlesztettek ki és kezdtek alkalmazni. Különösen nagy hangsúlyt fordítanak a külföldi rendszámú járművekre, mert tavaly év végén a magyarországi utakat e-matrica nélkül használók között a külföldiek aránya elérte a 70 százalékot, a kamionok esetében pedig 77 százalék volt a külföld...
2019-07-18 13:11:28
Többféle kábítószert is fogyasztott előzőleg a Horvátországban súlyos balesetet okozó sofőr
... vezető férfi a megengedett óránkénti 50 kilométeres sebesség helyett lassítás nélkül, az előzetes becslés szerint 150 kilométeres sebességgel csapódott bele a fizetőkapunál álló, magyar rendszámú Skodába.
A zágrábi megyei bíróság hétfőn harmincnapos vizsgálati fogságságba helyezte a BMW sofőrjét az indoklás szerint azért, mert fennáll a lehetősége annak, hogy megismétli a bű...
2019-07-16 12:31:57
Vizsgálati fogságba helyezték a Horvátországban súlyos balesetet okozó BMW sofőrjét
... állt, amikor a múlt csütörtökön a megengedett óránkénti 50 kilométeres sebesség helyett az előzetes becslés szerint 150 kilométeres sebességgel csapódott be a fizetőkapunál álló, magyar rendszámú Skodába.
Az alkoholteszt azonnal kimutatta, hogy a férfi nem volt ittas állapotban, ám a hatóságok még a vér- és vizeletminta eredményére vártak. Ez utóbbiak mutatták ki a kábítósze...
2019-07-15 19:22:37
Drog és gyógyszer hatása alatt állt a Horvátországban súlyos balesetet okozó BMW sofőrje
... fizetőkapunál előtte várakozó autót. A becslések szerint a megengedett óránkénti 50 kilométeres sebesség helyett 150 kilométeres sebességgel csapódott be a fizetőkapunál álló, magyar rendszámú Skodába.
Az alkoholteszt azonnal kimutatta, hogy a férfi nem volt ittas állapotban, ám a hatóságok még a vér- és vizeletminta eredményére vártak. Ez utóbbiak mutatták ki a kábítószer é...
2019-07-15 08:31:01
1 2 3 ........31 32 .....47 48 ....61 62 63 
Címkék: Optimum Way, Reszl Ildikó, Európai Unió, Budapesti Közlekedési Központ, Fővárosi Közterület-fenntartó, Clark Ádám, Normbenz Magyarország Kft, magyar megsérült, első félévben, férfiak négy, magyar-osztrák határ, férfiak tudták, általuk szállított, csatorna tudósítója, magyar rendszámú, pénteki közleményében, magyar drukkert, dalmát városban, gépjárműben senki, rendőrség három, rendőrség azonnal, incidensben senki, elkövetők ellen, bűnszervezet tagja, cseh rendszámú, úgynevezett felvezető, vádlottak többnyire, elektromos autók, zöld rendszámú, ellenőrzésekről szólva, vezérigazgató elmondta, külföldi rendszámú, magyarországi utakat, külföldiek aránya, kamionok esetében, megengedett óránkénti, előzetes becslés, fizetőkapunál álló, zágrábi megyei, indoklás szerint, lehetősége annak, múlt csütörtökön, alkoholteszt azonnal, becslések szerint, töltőállomásokra, börtönbüntetésre, személygépkocsik, horvátországban, ellenőrzésekről, üléskivétellel, alkalomszerűen, érdekeltségébe, embercsempészt, magyarországon,
© 2013 TVN.HU Kft.