Belépés
Koronavírus - Külföldiek állják el az utat Hegyeshalomnál
... sorokat.A magyar rendőrök jelenleg az osztrák határhoz közelebb, az útlevél-kezelőhelytől négyszáz méterre álltak fel, így próbálva visszafordítani az elsősorban román, bolgár és szerb rendszámú autókat.
Körülbelül 60-70 ember kiszállt az autójából és dél óta a belépésre jogosult kamionok forgalmát is elállják, ezzel próbálva elérni, hogy átengedjék őket a határon - hangzott...
2020-03-17 14:53:06
Embercsempészt fogtak el a rendőrök az M1-es autópályán Győrnél
...
A police.hu-n olvasható közlemény szerint a rendőrök egy négy megyére kiterjedő akció keretében ellenőriztek egy ukrán rendszámú személygépkocsit vasárnap hajnalban az M1-es Hegyeshalom felé vezető oldalán. A járműben az ukrán sofőrön kívül kilenc férfi utazott, ketten afgán, heten pedig szír állampolgárnak vallották magukat.
Az autó utasai sem személyazonosságukat, sem ...
2020-03-01 10:41:58
ITM-államtitkár: sikeres volt az elektromos autók vásárlási támogatása
... különböző adókedvezményeket kapnak az ilyen járművet üzemeltetők, ingyenes parkolás is jár hozzá. Hozzátette: kedvező helyzetben van Magyarország, 2020 januárra több mint 16 ezer zöld rendszámú autó közlekedett az utakon, ami az egy évvel ezelőttihez képest több mint 60 százalékos növekedés. Dolgoznak a zöld rendszámhoz kapcsolt támogatási rendszer újraalakításán is.
A kormán...
2020-02-26 12:12:08
Két ukrán embercsempészt ítéltek börtönbüntetésre Tatabányán
...
Reszl Ildikó főügyész tájékoztatása szerint a férfiak négy szírt és nyolc irakit vittek a magyar-osztrák határ felé ukrán rendszámú kisbuszukkal, amikor a rendőrök az M1-es autópályán, Tatabánya közelében ellenőrizték a járművet.
A férfiak tudták, hogy az általuk szállított személyek az Európai Unió területére vonatkozó beutazási és tartózkodási engedély nélkül érkeztek ...
2020-01-21 11:31:11
M1: külföldi buszvezetők meglepetten tapasztalták, hogy a jármű nem kelhet át a Lánchídon
... Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Fővárosi Közterület-fenntartó járműveit nem érinti - tették hozzá.
A csatorna tudósítója a Clark Ádám téren azt tapasztalta, hogy a magyar rendszámú járművek jellemzően ismerik az új szabályt.
A BKK a pénteki közleményében azt írta, hogy kerékpárok, személygépkocsik, kisbuszok, furgonok továbbra is áthaladhatnak a hídon.
A Lá...
2020-01-04 13:11:34
Horvát-magyar - Szurkolói összecsapások, egy magyar megsérült, egyet őrizetbe vettek
... magyar állampolgárt is. Egy magyar drukkert könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.
A nap folyamán több rendbontás is történt a dalmát városban.
Szerda délelőtt egy magyar rendszámú furgonnak betörték két ablakát, a gépjárműben senki sem tartózkodott. A rendőrség három gyanúsítottat vett őrizetbe.
Délután két magyar szurkolóra támadtak huligánok az utcán. A r...
2019-10-10 09:41:16
Horvát-magyar - Megrongáltak egy autót, és magyar szurkolókra támadtak huligánok Splitben
...
Délelőtt egy magyar rendszámú furgonnak betörték két ablakát, a gépjárműben senki sem tartózkodott. A rendőrség három gyanúsítottat vett őrizetbe.
Délután két magyar szurkolóra támadtak huligánok az utcán. A rendőrség azonnal közbelépett, és két embert letartóztatott, az incidensben senki nem sérült meg. Mindkét esetben bűnügyi nyomozás indult az elkövetők ellen.
...
2019-10-09 19:22:17
Hat embercsempész ellen emeltek vádat
... bevonta még 54 éves barátját és annak 42 éves élettársát, aki csak alkalomszerűen működött közre. A bűnszervezet tagja volt továbbá egy 42 és egy 31 éves férfi.
A bűnszervezet egy cseh rendszámú, sötétített üvegű, üléskivétellel átalakított kisbusszal és egy úgynevezett felvezető autóval kezdte meg tevékenységét. A vádlottak többnyire éjszaka csempészték az embereket a szerb-...
2019-09-23 10:41:22
A Lukoil-töltőállomásokra 18 új villámtöltőt telepít az Optimum Way
... körül lesz.
A beruházást az elektromos autók terjedésével indokolták. A közleményben a Belügyminisztérium adataira hivatkozva ismertetik, hogy Magyarországon 2019 nyarára a zöld rendszámú járművek száma meghaladta a 13 ezret, 2019 végére pedig elérheti a 17 ezret is.
A Normbenz Magyarország Kft. érdekeltségébe Magyarországon hetvenhét és Szlovákiában tizennyolc Lukoil-t...
2019-09-13 10:31:14
Útdíjfizetési szolgáltató: rekordösszegű útdíj folyt be az első félévben
... első fél évben.
Az ellenőrzésekről szólva a vezérigazgató elmondta: új ellenőrzési módszereket fejlesztettek ki és kezdtek alkalmazni. Különösen nagy hangsúlyt fordítanak a külföldi rendszámú járművekre, mert tavaly év végén a magyarországi utakat e-matrica nélkül használók között a külföldiek aránya elérte a 70 százalékot, a kamionok esetében pedig 77 százalék volt a külföld...
2019-07-18 13:11:28
1 2 3 ........31 32 .....47 48 .....62 63 64 
Címkék: Optimum Way, M1-es Hegyeshalom, Reszl Ildikó, Európai Unió, Budapesti Közlekedési Központ, Fővárosi Közterület-fenntartó, Clark Ádám, Normbenz Magyarország Kft, utat Hegyeshalomnál, elektromos autók, magyar megsérült, első félévben, magyar rendőrök, osztrák határhoz, elsősorban román, belépésre jogosult, négy megyére, ukrán rendszámú, ukrán sofőrön, autó utasai, ilyen járművet, zöld rendszámhoz, férfiak négy, magyar-osztrák határ, férfiak tudták, általuk szállított, csatorna tudósítója, magyar rendszámú, pénteki közleményében, magyar drukkert, dalmát városban, gépjárműben senki, rendőrség három, rendőrség azonnal, incidensben senki, elkövetők ellen, bűnszervezet tagja, cseh rendszámú, úgynevezett felvezető, vádlottak többnyire, zöld rendszámú, ellenőrzésekről szólva, vezérigazgató elmondta, külföldi rendszámú, magyarországi utakat, külföldiek aránya, kamionok esetében, töltőállomásokra, börtönbüntetésre, személygépkocsik, személygépkocsit, visszafordítani, ellenőrzésekről, újraalakításán,
© 2013 TVN.HU Kft.