Belépés
A közel-keleti keresztények használatába kerül az egykori ..
... magyar kormány a Hungary Helps Program keretében immár negyedik éve nyújt életmentő segítséget a hitük miatt üldöztetést szenvedő keresztény közösségeknek szerte a világon. A magyar támogatásnak köszönhetően valósultak meg a szír ortodox egyház szíriai, iraki, jordániai és libanoni humanitárius projektjei is, melyek hosszú távon biztosítják a helyi keresztény közösségek szülőföldö...
2020-12-16 20:55:49
Sérült csecsemők és gyermekek rehabilitációjára gyűjtött az MTA
... felhasználásáról. Az összeget annak a szervezetnek vagy szervezeteknek juttathatja el, amelyek tevékenysége a Közgyűlés által meghatározott célnak minden tekintetben megfelel, és lehetősége van a támogatásnak a kedvezményezettekhez való közvetlen eljuttatására.
Korábban, 2015-től Összefogás a gyermekéhezés ellen címmel indult akadémiai jótékonysági gyűjtés. A következő eszten...
2020-07-29 07:15:43
Szijjártó: a magyar gazdaság sikerét a magyar emberek munkája jelenti
... okozta járvány időszakában valamennyi munkahelyüket megőrizve termékfejlesztésbe kezdtek, a néhány hónapos megtorpanást követően pedig már újra teljes kapacitással termelnek.
A támogatásnak köszönhetően egy korszerű üzemet építenek telephelyükön, növelik kapacitásukat, technológiai fejlesztést hajtanak végre és kínálatukat bővítve krékerek, ízesített termékek, illetve magpas...
2020-07-29 07:06:53
Nyitrai: tíz év alatt megduplázódott a fogyatékosságügyi szervezetek támogatása
... törvénymódosítást.
Kósa Ádám fideszes európai parlamenti képviselő, a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének (Sinosz) elnöke szintén jelelve közölte, hogy a megemelt állami támogatásnak köszönhetően az érdekvédelmi szervezetek bővíteni tudják szolgáltatásiakat és javul az érdekvédelem minősége is.
Megköszönte a kormánynak, hogy a koronavírus-járvány miatt elrende...
2020-07-17 12:21:37
Harmincnégy tévés produkció gyártását támogatja az NFI
...
A Televíziós Döntőbizottság 100 millió forint értékű támogatást szavazott meg tíz animációs és több mint 160 millió forintot huszonnégy ismeretterjesztő film gyártására.
A támogatásnak köszönhetően több népszerű animációs sorozat újabb epizódjai készülhetnek el, köztük a Cigánymesék (rendezők: Balajthy László - Tóth-Pócs Roland), a Cipelő cicák (rendező: Bárdos Csaba), ...
2020-07-17 10:51:29
Szijjártó: a magyar gazdaság a magyar emberek munkája révén válhat sikeressé
... a munkahelyeket védő vállalkozások támogatása áll. A Hungarian Table Top Kft. 453 millió 618 ezer forintos beruházásához a magyar állam 226 millió 809 ezer forinttal járul hozzá. A támogatásnak köszönhetően a gyárban kapacitásbővítés történik, amely a költséghatékonyabb termeléshez járul hozzá - ismertette a miniszter.
Szijjártó Péter úgy fogalmazott: "a magyar emberek munkáj...
2020-07-10 14:01:55
Soltész: négyszázmillió forintos pályázat nemzetiségi beruházásokra
... sajtótájékoztatón bejelentette azt is, hogy a múlt évi 70 millió forintos kormányzati támogatáson felül további 280 millió forinttal segíti az állam az intézmény bővítését.
A támogatásnak köszönhetően az óvodát, általános iskolát és gimnáziumot is magában foglaló intézményben a középfokú oktatás bővítését szolgáló beruházás valósulhat meg 2021 szeptemberéig.
Az államtitk...
2020-07-07 15:41:47
Áts Károly tokaj-hegyaljai borászt választották idén a Borászok borászának
... termékek készleteinek csökkentését is támogatja a tárca a krízislepárlási intézkedés keretében, amellyel csökkenthető a borpiacon érvényesülő kínálati nyomás. Hozzátette, hogy ennek a támogatásnak az összértéke 2,5 milliárd forint.
Kitért arra, hogy a tavaly bevezetett zöldszüreti támogatás idén is igényelhető, ezzel a felesleges szőlőmennyiségek kivonása mellett biztonsági h...
2020-06-26 23:22:40
Krónika: Romániában nem vált ki ellenérzéseket a német kisebbség németországi támogatása
... megpályázott összeg termelési források és felszerelések beszerzésére használható.
Klaus-Harald Sifft, a Saxonia Alapítvány ügyvezető igazgatója a Krónikának elmondta: a gazdasági támogatásnak kezdettől fogva az volt a célja, hogy az erdélyi vállalkozók - nemzetiségi hovatartozástól függetlenül - munkahelyeket teremtsenek.
"A támogatottak egy része valóban a szász közöss...
2020-06-12 13:52:21
Szijjártó: a versenyképességi program állami támogatása 169 milliárd forintra emelkedett
... Tatabánya Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a gumiabroncsok gyártásával foglalkozó vállalat 2008-ban kezdte meg működését, termékeinek 98 százalékát a külpiacokra szállítja. A mostani támogatásnak köszönhetően nagy teljesítményű gumiabroncsok gyártására alkalmas gyártósort épít ki, ezáltal bővíteni tudja termelési kapacitásait és javítja versenyképességét is.
Droblyen Csab...
2020-06-10 13:02:30
1 2 3 .....21 22 ..31 32 ...41 42 43 
Címkék: Hungary Helps Program, Kósa Ádám, Nagyothallók Országos Szövetségének, Televíziós Döntőbizottság, Balajthy László, Tóth-Pócs Roland, Bárdos Csaba, Hungarian Table Top Kft, Szijjártó Péter, Klaus-Harald Sifft, Saxonia Alapítvány, Tatabánya Kft, Droblyen Csab, közel-keleti keresztények, magyar gazdaság, magyar emberek, fogyatékosságügyi szervezetek, német kisebbség, versenyképességi program, hitük miatt, magyar támogatásnak, szír ortodox, helyi keresztény, összeget annak, szervezetnek vagy, gyermekéhezés ellen, következő eszten, néhány hónapos, támogatásnak köszönhetően, korszerű üzemet, megemelt állami, érdekvédelmi szervezetek, érdekvédelem minősége, munkahelyeket védő, magyar állam, gyárban kapacitásbővítés, intézmény bővítését, középfokú oktatás, krízislepárlási intézkedés, borpiacon érvényesülő, tavaly bevezetett, felesleges szőlőmennyiségek, gazdasági támogatásnak, erdélyi vállalkozók, része valóban, szász közöss, gumiabroncsok gyártásával, külpiacokra szállítja, mostani támogatásnak,
© 2013 TVN.HU Kft.