Belépés
Kormánypártok: Hadházy válaszoljon, kihez kerültek valójában a magyar választók adatai!
... rájuk, és hogyan lehet az, hogy még csak sze...
2019-06-18 12:31:39
Iohannis megállapodást írt alá az ellenzéki pártokkal a jogállamiságról és az európai értékekről
... Iohannis által az igazságszolgáltatási reform ügyében kiírt népszavazást, amely érvényes és eredményes volt.
Iohannis beszédében élesen bírálta a PSD-t, amely szerinte nem értette meg a választók üzenetét, és továbbra sem hajlandó megváltozni. Az elnök a kormánypártot tette felelőssé azért, hogy Románia képtelen modernizálódni. Leszögezte: Európa-párti alternatíva kidolgozásá...
2019-06-14 07:19:37
Megnevezte képviselőjelöltjeit a KMKSZ az előrehozott ukrán parlamenti választásokra
... hogy Brenzovics Lászlót, a KMKSZ elnökét, az ukrán parlament képviselőjét a Nagyszőlős központú, Barta József és Gulácsy Géza alelnököket rendre az Ungvár és a Munkács központú egyéni választókerületekben indítja képviselőjelöltekként. Mindhárom választókerület magyarlakta településeket is magában foglal, de a magyar nemzetiségű választók aránya kisebb az ukránokénál.
Az ukrá...
2019-06-08 12:31:13
Úzvölgyi katonatemető - Egy román ellenzéki párt szerint az RMDSZ provokált feszültséget
... megakadályozza a hőseik emléke előtt tisztelegni akaró románok bejutását a sírkertbe. A magyarellenes állásfoglalásairól elhíresült politikus szerint az RMDSZ elvesztette hitelét a magyar választók jelentős része előtt, és azért "mérgezi a románok és magyarok közti viszonyt", hogy áldozati szerepben tetszelegve igazolhassa létjogosultságát.
A PMP ügyvezető elnöke szerint az R...
2019-06-07 11:01:59
Kálmán Olga a DK támogatásával elindul a főpolgármester-választáson
... és nem hagyja, hogy megkárosítsák a fővárosiakat - összegezte véleményét Dobrev Klára.
Kálmán Olga saját szerepvállalását indokolva azt mondta, az EP-választás megmutatta, hogy a választók azt akarják, hogy minél több új szereplő tűnjön fel a magyar politikában. Hozzátette, ő és Dobrev Klára is azt szeretné, ha minél több nő vállalna szerepet a politikában.
Kijelentette ...
2019-06-06 13:31:44
Iohannis: a választói akaratnak alkotmánymódosítással kell érvényt szerezni
... sikerül a szükséges parlamenti többséget kialakítani. Úgy vélekedett, ha a kormányzó Szociáldemokrata Párt (PSD) vonakodna a referendumon kifejezett népakaratot gyakorlatba ültetni, akkor a választóknak még további három alkalmuk lesz a közeljövőben újból "megleckéztetni" a PSD-t, az év végi elnökválasztáson, illetve a jövő évi helyhatósági és parlamenti választásokon.
Újságí...
2019-06-04 13:41:26
Kövér: fontos a nemzetközi együttműködés a globális problémák elleni fellépésben
... emberi jogok védelmét, és szót emelt az intézmények megújításáért annak érdekében, hogy azok megfeleljenek a 21. század kihívásainak, elszámoltathatóak legyenek és képesek legyenek a választók érdekeit képviselni.
Szerinte a magyar Országgyűlés a kezdetektől rendkívül fontos szerepet tölt be az IPU-ban. Elmondta, a magyar delegáció érzékeny témákhoz szól hozzá, részt vesznek ...
2019-06-04 11:52:09
EP-választás - Gulyás: az erős felhatalmazás nagy segítséget nyújt az európai politikai vitákban
... máltai kormánypárt után ők érték el a legjobb eredményt, az Európai Néppártot (EPP) figyelembe véve pedig a Fidesz a legerősebb párt.
Gulyás Gergely hangsúlyozta, kötöttnek veszik a választóktól kapott mandátumot, így a nemzetek Európájában gondolkodnak, továbbra is bevándorlásellenes állásponton vannak, és csak olyan európai vezetőket támogatnak, akik szintén így gondolkodna...
2019-05-30 21:01:26
Közös házelnökjelöltet állít Romániában az EP-választást megnyerő jobbközép ellenzék
... Basescu volt államfő szintén ellenzéki Népi Mozgalom Pártja (PMP) is támogatja.
Az ellenzék szerint az EP-választáson és a vasárnap rendezett korrupcióellenes népszavazáson a román választók megvonták a bizalmat a kormányon lévő szociálliberális koalíciótól.
Az ellenzéki pártok kedden közölték: bizalmatlansági indítvánnyal próbálják megbuktatni a kormányt.
A 2016-os...
2019-05-29 06:58:29
EP-választás - Jobbik: soha nem volt ekkora tétje az EP-választásnak
... Viktor miniszterelnök programjával szemben, mert hatékony fellépést kínál a migráció ellen és orvosolni szeretné az elvándorlás kérdéskörét is.
Fontosnak nevezte, hogy a magyar választók olyan programot válasszanak vasárnap, amely kiáll a magyar nemzeti érdekekért, nem az öncélú konfliktusokat keresi, hanem a megegyezést és a konstruktív párbeszéden épülő kompromisszumokat, ...
2019-05-25 12:11:19
1 2 3 ...........................171 172 ..............257 258 ..............342 343 344 
Címkék: Kálmán Olga, Brenzovics Lászlót, Barta József, Gulácsy Géza, Dobrev Klára, Szociáldemokrata Párt, Európai Néppártot, Gulyás Gergely, Népi Mozgalom Pártja, magyar választók, ellenzéki pártokkal, európai értékekről, előrehozott ukrán, román ellenzéki, választói akaratnak, nemzetközi együttműködés, globális problémák, erős felhatalmazás, európai politikai, választók üzenetét, kormánypártot tette, ukrán parlament, magyar nemzetiségű, hőseik emléke, magyar politikában, szükséges parlamenti, kormányzó Szociáldemokrata, referendumon kifejezett, közeljövőben újból, intézmények megújításáért, választók érdekeit, magyar Országgyűlés, kezdetektől rendkívül, magyar delegáció, legjobb eredményt, legerősebb párt, választóktól kapott, nemzetek Európájában, ellenzék szerint, vasárnap rendezett, román választók, kormányon lévő, ellenzéki pártok, migráció ellen, elvándorlás kérdéskörét, magyar nemzeti, öncélú konfliktusokat, konstruktív párbeszéden, elnökválasztáson, házelnökjelöltet, korrupcióellenes,
© 2013 TVN.HU Kft.