Belépés
Schanda: a vásárlók és a tisztességes piaci szereplők érdeke a szigorú fogyasztóvédelmi ellenőrzés
... készlethiánnyal kapcsolatos problémákról sem érkeznek már bejelentések. Sok üzlet, amely a koronavírus-járvány megfékezését célzó intézkedések miatt nem tudott nyitva tartani, most akciókkal várja a vásárlókat. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kereskedők e téren is tisztességesen járnak el. Egy-egy apróbb problémával találkoztak ugyan az ellenőrök, de ezeket az adott üzletek o...
2020-05-24 07:11:08
Nagy István: a helyi termék mindig a helyi gazdaságot erősíti
... feladat, hogy a magyar helyi termékek ott legyenek a nagy áruházláncok polcain is, ezért kérte az áruházláncok vezetőit, ezt tegyék lehetővé.
Kiemelte, a kormány feladata is, hogy a vásárlók figyelmét folyamatosan felhívja arra, mindig tudatosan vásároljanak, vegyenek magyar termékeket.
Nagy István elismerését fejezte ki az autós piac egyedi ötletének megvalósításáért B...
2020-05-23 12:22:10
Termelői autóspiac nyílik Bag határában
... koronavírus-járvány miatt bevezetett veszélyhelyzet adta az ötletet, hogy a termelők az autójukból árulják a termékeiket.
Hozzátette, hogy az ország minden részéből érkező árusok és a vásárlók a távolságtartási szabályokat betartva, tehát biztonságos körülmények között lehetnek a piacon.
Elmondta azt is, eddig 35 termelő jelezte, hogy csatlakozna a kezdeményezéshez; a ke...
2020-05-22 09:01:19
Koronavírus - Szlovákiában enyhítettek a korlátozásokon, de meghosszabbították a határellenőrzést
...
Az osztrák, magyar, cseh és lengyel határon bevezetett ellenőrzések meghosszabbításáról szerdai ülésén határozott a kormány, amely a döntést a kór terjedésének visszafogásával indokolta. Egyelőre nem tudni, hogy Szlovákia mikor készül határainak megnyitására, vagyis annak a korlátozásnak a feloldására, amely alapján az ország területére egyelőre csak saját hazatérő állampolgá...
2020-05-20 15:38:06
Hazai termékek vásárlására biztat az agrárminiszter és a kormányszóvivő
... szektorért.
Nagy István elmondta, azért hozták létre a termeloikosar.hu nevű virtuális piacot, online internetes felületet, hogy a magyar termék, a magyar áru 21. századi módon isa magyar vásárlók asztalára kerülhessen.
A miniszter mindenkit arra biztat, hogy keresse és válassza a hazai terméket, mert az biztonságot, minőséget, garanciát jelent.
Ezáltal magyar mu...
2020-05-19 17:24:55
Krónika 5. rész (határozathozatalok)
... jövőben lehetősége lesz honlap blokkolására, ha az veszélyes terméket árusít. Cél, hogy a veszélyes, például a bolti forgalomból már kivont termékeket a webáruházakban se érhessék el a vásárlók.
A törvény EU-s szinten rögzíti a logisztikai szolgáltatók felelősségét, velük szemben eljárni azonban kizárólag akkor lesz lehetőség, ha az értékesítési folyamat más szereplőivel, pél...
2020-05-19 14:32:14
Nagy István: a magyar termékek vásárlása a magyar gazdaságot erősíti
... vesztett emberek munkavállalási lehetőségének megteremtését a mezőgazdasági és élelmiszertermelő szektorban az idénymunkások kieső helyére.
Továbbá szükség volt új utakat is keresni a vásárlókhoz a piacok és élelmiszerüzletek helyett, ezért létrehozták azt az online kereskedelmi platformot, amely Termelői kosár címszóval néhány napja indult el - fogalmazott.
Nagy Istvá...
2020-05-18 18:22:04
Koronavírus - Mastercard: az online vásárlás meghaladta az összes egyéb költési formát
... múzeumlátogatás mellett a lakosság körében a stand-up előadásokés az online koncertek is nagyon népszerűek - írták.
A felmérés alapján Európában 36 százalékkal nőtt az alapvető cikkeket online vásárlók száma, emellett a legnépszerűbbek a könyvek (32 százalék), a hajvágó eszközök (19 százalék) és a fitnesz eszközök (13 százalék). A magyarok körében az első helyen a könyvek (23...
2020-05-18 13:44:52
Krónika 6. rész (kiskereskedelmi adó, felnőttképzés)
... hiszen már egyáltalán nem kell bevallást készíteniük az embereknek, azt az adóhatóság megteszi helyettük.
Arra a felvetésre, hogy az adóztatott üzletek áthárítják majd az adót a vásárlókra, azt felelte: az országban 36 ezer kiskereskedő van, amelyek közül 34 ezer nem alanya az adónak. Az érintetteket ezért a piaci verseny fogja visszafogottságra inteni. De ha befolyásolná is...
2020-05-07 15:32:08
Krónika 5. rész (kiskereskedelmi adó)
... tulajdonú láncok franchise-rendszerben működnek, így minden üzletük más tulajdonos nevén van.
A képviselő megkérdezte: hogyan garantálja a kormány, hogy a cégek nem hárítják majd át a vásárlókra a rájuk kivetett adót, illetve nem bocsátják el az alkalmazottaikat.
A multinacionális cégeknél be kell vezetni egy elbocsátási tilalmat - szólított fel.
DK: a sokadik új a...
2020-05-07 14:31:56
1 2 3 ......................72 73 ...........109 110 ...........144 145 146 
Címkék: Nagy István, Nagy Istvá, tisztességes piaci, szigorú fogyasztóvédelmi, helyi termék, helyi gazdaságot, magyar termékek, magyar gazdaságot, online vásárlás, összes egyéb, adott üzletek, magyar helyi, nagy áruházláncok, áruházláncok vezetőit, kormány feladata, vásárlók figyelmét, autós piac, autójukból árulják, ország minden, távolságtartási szabályokat, ország területére, magyar termék, miniszter mindenkit, hazai terméket, veszélyes terméket, bolti forgalomból, törvény EU-s, logisztikai szolgáltatók, értékesítési folyamat, idénymunkások kieső, online kereskedelmi, lakosság körében, stand-up előadásokés, online koncertek, felmérés alapján, alapvető cikkeket, hajvágó eszközök, fitnesz eszközök, magyarok körében, első helyen, adóhatóság megteszi, adóztatott üzletek, érintetteket ezért, piaci verseny, képviselő megkérdezte, rájuk kivetett, multinacionális cégeknél, elbocsátási tilalmat, határellenőrzést, kezdeményezéshez, fogyasztóvédelmi, megvalósításáért, alkalmazottaikat, múzeumlátogatás, kiskereskedelmi,
© 2013 TVN.HU Kft.